Mr.Masacre
Iskusan
- Poruka
- 5.248
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A must see! Biografski, jaka prica.

Zovu ga najboljim ruskim filmom svih vremena.

Daj mu rep mirne dušeako ovo bude valjalo dacu ti rep
ako je ovo obavezna lektira, dabogda svi bili nepismeni![]()
Ko nije gledao, obavezna lektira.
Sigurno ste čuli za film, o puškaranju u srednjoj školi u USA.
Klinci se pojavili u školi sa teškom artiljerijom i pobili pola kolektiva.
Vredi vremena koje provedete pred kompom.

![]()
I gledacu ga opet.
Koj film?interesantno je da su sisi speksik i njena keva iz ovog filma pajper lori 20-ak godina kasnije glumile sestre lol
ne bih da vredjam verovatno "klasik" u istoriji kinematografije,ali meni je taj film ocajan....pokusaj da se napravi kao horor....ne znam sto su svi toliko odusevljeni filmom,ok,originalna ideja jeste,ali sam po sebi film,nista spec,jedino bih plus dala na morbidnosti

I ja da ocenim: zabavan, drugaciji, opustajuci, sladak filmic.http://www.imdb.com/title/tt0817230/
![]()
Bas kada sam mislio da ovoliko dobrih glumaca i glumica na jednom mestu zajedno necu odgledati normalan film, prevarih seFilm nije klasican kao sto se vec naviklo da se gleda . Nekom se nesto strasno desilo, nema zivot, sretne princa/princezu na belom konju, vole se srecno do kraja zivota, i kraj
Nazalost ako to ocekujete od ovog filma necete dobiti . Citava radnja filma smestena je u jednom danu, i uporedu prati zivote desetinu ljudi iz LA za vreme dana zaljubljenih, koji naizgled nemaju mnogo toga zajednickog. Ovde necete videti kako se oni mnogo vole, tragaju za srodnim dusama, kako se ludo provode i vode teen raspustenicki life .... Oni vode uobicajne zivote .... ili ne ?
![]()
Film je stvarno sjajan , ja sam poceo da gledam film samo zbog par glumica koje volim
ali se stvarno nisam pokajao . Cure ce ga obozavati a verovatno i momci koji ga budu odgledali . Stvarno nije onaj americki klise . Naravno krajeve sigurno naslucujete, amerikanci nisu amerikanci ako na kraju ne zive svi srecno do kraja zivota
Filmu cu dati 8 da ne bude da sam dareziljiv i da dajem sve desetke ali je meni legao za 10 i nemam ni jednu jedinu zamerku
PREPORUKA-THE BIG ONE

I ja da ocenim: zabavan, drugaciji, opustajuci, sladak filmic.
Ne propustite smesne scene sa snimanja koje slede posle filma.
7.2/10
dobra fora