Odličan dokumentarac je Čovek od pola tone(half ton man).Govori o problemu ekstremne gojaznosti iz različitih uglova i priča.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drevni Vanzemaljci su veoma zanimljiva,intrigantna i kontroverzna serija dokumentaraca o uticaju vanzemaljaca na našu civilizaciju.Mnoge njihove zaključke i stavove smatraju kvazi naukom ili pseudo naukom i često su se čule i kritike na račun Historia zašto ih uopšte i prikazuje.Ali mora da se prizna da ekipa koja ovo radi zaista voli to i veoma su strastveni u tome.
Uh, ovo nije za preporuku, ali je nešto, možda i najbolesnije što sam ikad u životu slušao. Ispovest monstruma Golotkina.

Ko nije neka vidi. Mada očigledan pristup šminkanja lopatom, ipak možda ova filmska udica donese stranca kojeg.
Inače, možda ovih danas snimim Beograd iz moje jutarnje percepcije koja je manje šarena i lepa od ove, pogotovo ovoj mojoj crnokoloritnoj slici ide u prilog vreme. Tu bi bilo tramvaja gde se starci guraju u 8 sati, samo ne znam gde idu jbt. Pa onda tramvajski smrad izazvan bežanjem od kupanja seljobera i to na mesečnom nivou. Rat bus plus brigade sa antiđilasovski nastrojenim huliganima od 13 godina, koji nemaju lićnu kartu ba ih zabole štoljpi. Tramvaj koji od 4 dana, dva puta ne uspeva da me dovede do mesta gde bi to trasi po kojoj gazi trebao. Psovanje, jebavanje, guženje.