Преполовљен наталитет Албанаца

• Začetnik teme Začetnik teme NN77
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Није тачно. Према попису их је било 1.250.000.

Међутим, тај попис је ирелевантан, с обзиром да су попис спроводили Албанци.

Понављам, од 1961. године, није обављен нормалан и поуздана попис становништва на Космету.

ja mislim da je tacno, manje od 900.000. mozda je cifra kasnije naduvana na tvojih milion i nesto, skoro za pola

ja mislim da je tacno, manje od 900.000. mozda je cifra kasnije naduvana na tvojih milion i nesto, skoro za pola

Није тачно. Мада би их реално и требало бити отприлике толико у то вријеме. О томе и ја причам. Међутим, ЗВАНИЧНИ резултати пописа из 1981. године је да је Шиптара било 1.250.000

http://sr.wikipedia.org/wiki/Демографија_Косова_и_Метохије

Није тачно. Мада би их реално и требало бити отприлике толико у то вријеме. О томе и ја причам. Међутим, ЗВАНИЧНИ резултати пописа из 1981. године је да је Шиптара било 1.250.000

http://sr.wikipedia.org/wiki/Демографија_Косова_и_Метохије

postoje cifre i cifre, kako onda tako i danas. misli ti sta hoces

Nemoguce, pa njih na Kosovu, u Makedoniji i Albaniji ima po 4 miliona.

f_13_rodiehr_time_clock_sand.gif

Popis ne laze. :roll:

Sad moraju da razmišljaju kako da ishrane porodicu, ranije je bilo ojha, samo trpaj, hrani Srbija.

ИМа тога, али је главни разлог "еманципација" и урбанизација. Наставиће се овај тренд, међутим, то нам не значи много ако српски народ не буде у стању да колективно реагује на властиту моралну декаденцију и демографско пропадање.

ИМа тога, али је главни разлог "еманципација" и урбанизација. Наставиће се овај тренд, међутим, то нам не значи много ако српски народ не буде у стању да колективно реагује на властиту моралну декаденцију и демографско пропадање.

Tacno je to da je glavni razlog za pad nataliteta emancipacija zena i urbanizacija ali za tako drasticno smanjene glavni razlog je njihovo isejlavanje a za toa su najvise zasluzne njihove cvrste porodicne veze.
Kod nas u Makedoniji ima albanskih sela koji su brojali 3-5 hiljada i za samo 10-15 godina u njima zive samo starci.
Redno je bilo da i mi imamo neku dobit od ove nase propale ekonomije

Poslednja izmena:
siptari vise ne prave decu jer nema vise srbije da ih izdzrava

sada da bi pravio decu mora da imas pare

jer sve mora da se plati

nema vise socijale neplacanja racuna decijih dodataka u visini plata

zato albanci sobzirom da ih je 70% nezaposleno nece moci uskoro da imaju dece vise nego mi

plus skoro niejdan siptar se ne bavi poljoprivredom a poljoprivreda je jedini nacin da siromasan covek ima dosta dece i da moze da ih ishrani

siptari vise ne prave decu jer nema vise srbije da ih izdzrava

sada da bi pravio decu mora da imas pare

jer sve mora da se plati

nema vise socijale neplacanja racuna decijih dodataka u visini plata

zato albanci sobzirom da ih je 70% nezaposleno nece moci uskoro da imaju dece vise nego mi

plus skoro niejdan siptar se ne bavi poljoprivredom a poljoprivreda je jedini nacin da siromasan covek ima dosta dece i da moze da ih ishrani
Nema to veze...
Danas su najveci nataliteti u Africkim drzavama...

siptari su do juce ziveli kao u 18 i 19 veku...razvojem telekomunikacija iako jako patrijahalna nacija kulturno na niskom stadijumu razvoja naglo razbija patrijahalne dogme...ja ocekujem da kod njih dodje do strahovitog malogradjanskog uzleta koji ce doneti njima jako mnogo problema kao i celom balkanu...ko je mogao zamisliti mini suknje u ovom broju na KIM pre 30 godina..?? mladi ce pozeleti da sruse zidove izmedju komsija..pozelece da vire u komsisko....i tu ce nastati pakao...
pored toga--posledice ratova...odlazak mladica u inostranstvo...visak devojaka...prestanak ugovorenih brakova itd..

ne znam jel ko od vas bio na kosovu da ste bili mogl ibi ste da vidite da se siptari poljoprivredom bave minimalno

niti drze stoku niti sade bilo sta ima pomalo negde zasadjenog kukuruzai paprike i to je sve

navikli da zive od davanja drzave Srbije sverca kriminala u vecini slucajeva zato sada nema nataliteta kojeg su imali pre

A mi Srbi se ubismo od poljoprivrede.

Sve zivo od poljoprivrednih proizvoda uvozimo, sta reci kad beli luk stize iz Kine :roll:

Back