Prepisivanje

Au bre pa gde ti ucis kada jos nisi naucio da prepisujes? :lol:
Mislim zar jos nisi provalio sve cake? :roll:
Ja prvo sto sam naucio u skoli jeste da prepisujem! :D
A ti uopste nisi napisao ni iz kojeg predmeta imas pismeni a to je veoma vazno jer nije za svaki predmet isti nacin prepisivanja!
 
:D ;) :p NPR....zalepis na sal...a da vi ne nosite salove..napisi na papir...ili jednostavno izvadi knjigu dok nastavnik sedi...ili stavis u kapuljcu od druga ili drugarce koji sede ispred tebe...bilo sta... ;) :p ima punooooooo caka...valjda ce ti neka od ovih pomoci...

pozz....za sve...
 
Mani je uvek najjednostavnije bilo imati pušku u ruci. Niko nema prava da te pretresa, i da ima - mrzi ga... Oni gledaju u poglede, zato pazi kad zveraš u ruku. Ili ispod papira na kom radiš.
Drug je, pre usmenog odgovaranja, ispisivao šestarom lekcije na tabli :shock:
A i sto je dobra varijanta. Mislim, grafitna po stolu... Ukoliko je moguće... I tako...
 
Zavisi od predmeta ali i od profesora.Ako je neki smusen nece te pretresati ali ako je zlotvor-nayebo si.Vazno je i da delujes samouvereno.Vecina mojih drugova se izbezumljivala dok prepisuje ko da im mravi u dupetu i normalno,bili provaljeni.Najbolje je da sedis pored nekog strebera sto sve zna i cimas ga tokom pismenog pod pretnjom da mu neces dati da radi na miru dok ti ne kaze. :mrgreen:
 
Za prepisivanje imas razlicite taktike i sve ce da upale ako nisi smuvan i ako uspes da ostanes hladnokrvan.

Ja sam prepisivao poslednjih nekoliko meseci srednje skole, tako sto na tagtag.com otvorim svoj wap sajt, prekucam lekcije i zakacim ih na njega, pa se onda mobilnim zakacim za net, i trazim sta mi treba. Na poslednjoj pismenoj vezbi iz biologije dobio sam 5, a sve do tada sam vlacio ili 2 ili 3.
 
Organic:
Ma znam ja sve to ali za kaznu sedim u prvoj klupi :( e sad mi recite da znam za ubuduce posto danas imam pismenu


Prva klupa je dusu dala za prepisivanje. Profesori, nekako ne veruju da ce ovaj iz prve uopste i da se usudi da prepisuje, pa sve zveraju u one pozadi, a ti se napred rasturis od prepisivanja. Govorim iz licnog iskustva.
 

Slične teme


Back
Top