Preokret na 9,4%

Pa taj PREOKRET jedino na racun DS-a moze da profitira na racun SNS-a tesko. Tako da ako su oni sa 5 skocili na 9% to znaci da je DS izgubio 4 %

Ovo je logicno DS mora da je dosta izgubio od prethodnih skoro 40% sigurno je dosta preslo i na stranu LDP ipak ne verujem da ce prebaciti 8% sto je ipak za njih veliki uspeh. Oni ovog puta moraju da udju u vladu bilo sa DS ili sa SNS.ako hoce da napreduju ,imaju sasvim dobru pozitivnu kampanju gde se Ceda predstavio kao tolerantan i dobronameran.

Srpski narod i otadzbina Srbija su utesna nagrada posle pokusaja ujedinjenja u Jugoslovensku naciju, sto su omeli elementi sa strane, a oni medju nama rado pomogli oni koji se drze plemenskog mentaliteta.

Zato sto to jesu u sustini razliciti narodi. Ne znam ko na nasim prostorima moze stvarno da veruje da smo mi Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci razliciti narodi. To bi bilo isto da neko tvrdi da su Svabe, Bavarci i Saksonci razliciti narodi zato sto imaju razlicite dijalekte, neke reci i razlicite vere i istoriju ratova. Da smo mi uspeli da se ujedinimo kao sto su se ujedinila Nemacka i Italijanska plemena u jednu drzavu, isto bi ljudi pricali o Srbima i Hrvatima kao sto danas pricamo o Bavarcima i Saksoncima- napustenog plemenskog mentaliteta.

Zato sto to jesu u sustini razliciti narodi. Ne znam ko na nasim prostorima moze stvarno da veruje da smo mi Hrvati, Bosnjaci i Crnogorci razliciti narodi. To bi bilo isto da neko tvrdi da su Svabe, Bavarci i Saksonci razliciti narodi zato sto imaju razlicite dijalekte, neke reci i razlicite vere i istoriju ratova. Da smo mi uspeli da se ujedinimo kao sto su se ujedinila Nemacka i Italijanska plemena u jednu drzavu, isto bi ljudi pricali o Srbima i Hrvatima kao sto danas pricamo o Bavarcima i Saksoncima- napustenog plemenskog mentaliteta.
Ај не млатарај макар шта, ко да су ти други криви због кризе идентитета.
Каква је блискост Срба и Словенаца???
Хрвати су са три геноцида ударили не ексере, већ клинове у мртвачки ковчег сваке заједничке државе.
Уосталом иди у Хрватску па нам јави о успесима твог пројекта.

Преокрет и Демократска странка ће бити на истом нивоу, а то је граница цензуса.
Ајд' за преокрет, али за ДС тешко да дајеш добру процену. ;)
Знаш ли ти колико је у Србији анти-српских елемената у виду разноразних ''сусједа'', анти-српски расположених мањина, тупавог народа и прагматичних себичњака који мисле само на сопствене потребе?
Има их довољно да ДС догура макар до 20%.
Нажалост.

Ајд' за преокрет, али за ДС тешко да дајеш добру процену. ;) Знаш ли ти колико је у Србији анти-српских елемената у виду разноразних ''сусједа'', анти-српски расположених мањина, тупавог народа и прагматичних себичњака који мисле само на сопствене потребе? Има их довољно да ДС догура макар до 20%. Нажалост.
Стаљин је рекао: Не одлучује изборе онај који гласа већ онај који броји. Знамо сви добро какву превару са бројањем спремају али тешко да ће им проћи.

Ај не млатарај макар шта, ко да су ти други криви због кризе идентитета.
Каква је блискост Срба и Словенаца???
Хрвати су са три геноцида ударили не ексере, већ клинове у мртвачки ковчег сваке заједничке државе.
Уосталом иди у Хрватску па нам јави о успесима твог пројекта.
Mozes ti da se nerviras koliko hoces, ali je cinjenica da to jeste plemenski mentalitet. Saksonci, Svabe i Bavarci su se lepo ujedinili i pored razlicitih dijalekata i nekih reci i razlicitih vera i ratova u proslosti, a mi nismo uspeli, i jos treba da budemo ponosni na to? Ko hoce da se ponosi utesnom nagradom kao da je glavna, slobodno..

ako-ja-budem-premijer.jpg

Mozes ti da se nerviras koliko hoces, ali je cinjenica da to jeste plemenski mentalitet. Saksonci, Svabe i Bavarci su se lepo ujedinili i pored razlicitih dijalekata i nekih reci i razlicitih vera i ratova u proslosti, a mi nismo uspeli, i jos treba da budemo ponosni na to? Ko hoce da se ponosi utesnom nagradom kao da je glavna, slobodno..
Наведени су Немци, увек били и остали, и у средњем веку и у новом.
А спрам Чеха и Словака...њихови језици су толико блиски као српски и хрватски, па су се ипак разишли.
Мада питање је шта је хрватски језик, оно мало око Загреба, или оно што су преузели од Срба и модификовали.
Но као што рекох иди у Хрватску па тамо труни те небулозе.

Наведени су Немци, увек били и остали, и у средњем веку и у новом.
Imali su posebne drzave i ratovali jedni protiv drugih. Imaju razlicite dijalekte i neke drugacije reci i imaju razlicite vere. Da smo se bi ujedinili u Jugoslovensku naciju, isto bi i za nas pricali danas "ionako smo bili samo razlicita plemena istog naroda".

Треба узети у обзир да су избори у Недељу тако да врло лако присталице ЛДП-a могу да се у суботу увече "мало опусте" на свој начин ! :mrgreen:

Imali su posebne drzave i ratovali jedni protiv drugih. Imaju razlicite dijalekte i neke drugacije reci i imaju razlicite vere. Da smo se bi ujedinili u Jugoslovensku naciju, isto bi i za nas pricali danas "ionako smo bili samo razlicita plemena istog naroda".
Имали су посебне држава после распада немачког царства, након смрти последњег владара из династије Хоефштауфен, слично као и распад српског царства након Душанове смрти, ратовање између, Лазара Хребељановића, Николе Алтомановића, Вука Бранковића, Јакшића, Мрњавчевића...
И наравно језичке разлике које су код нас дефинитивно почеле бледети тек с распрострашњеношћу телевизије од 70.+.
У целој причи ниђе везе с тзв рватима, још мање са Словенцима.
Немој се више глоопирати, матере ти.

LDP je tacna mera bolest srpskog naroda. Onoliko srba koliko ce za glasati za Cedu siptara, toliko je srpski narod teedsko bolestan. Tacno ce se na papairu videti kancerogeni tkivo nase Otadzbine Srbije

Нису ништа бољи и мање штетни ни гласачи жутог предузећа и Томе Мусе,уствари они су много гори од ових наркоманових , са њима си бар начисто , а и има их много мање .

Само онај коме није ни мало стало до Србије и Српског народа, ко нема ни трунку самопоштовања ни много интелигенције може да гласа за некога ко је отворени издајник и марионета антисрпских интереса. На жалост, изгледа да таквих полуљуди има преко 5% у Србији.

Back