Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Kako prenti internet sa jednog desktop kompjutera na drugi?Jedan komp ima wi-fi karticu i tako dobija internet,a drugi pored njega ima lan ulaz.Inace oba kompa imaju windows xp sp3.
Wi-Fi modem. ili ruter, ide na USB ulaz.
Ja i sin koristimo isti modem na 2 kompjutera
ja na desktop, on na laptop.
I registrovani smo kao dva korisnika.
PS Na Telenor W-Fi ruter mogu 20 uredjaja
(npr. ovi novi telefoni i sl.).
PS: Pri prvom kačenju trebalo bi
da uradi autorun, tj, da se sam instališe.
Kako prenti internet sa jednog desktop kompjutera na drugi?Jedan komp ima wi-fi karticu i tako dobija internet,a drugi pored njega ima lan ulaz.Inace oba kompa imaju windows xp sp3.
Prosto i jednostavno...
Samo da se malo nadovezem. Povezuju se LAN kablom koji su slucaju direktnog povezivanja dva PC mora biti posebno krimpovan za tu namenu.
Kupi ruter cca 1500 din. nije to neka cifra i završi priču. Ukoliko ne želiš da se petljaš u priču krimpovanja kablova i podešavanja kompa koji ti rutira saobraćaj i koji mora biti uvek upaljen ukoliko želiš da imaš internet na ostalim uređejima.
Ovako ćeš imati internet i na mob. telefonima i ostalim uređajima.
Kupi ruter cca 1500 din. nije to neka cifra i završi priču. Ukoliko ne želiš da se petljaš u priču krimpovanja kablova i podešavanja kompa koji ti rutira saobraćaj i koji mora biti uvek upaljen ukoliko želiš da imaš internet na ostalim uređejima.
Ovako ćeš imati internet i na mob. telefonima i ostalim uređajima.
Ali ovaj drugi komp mi nema wi-fi karticu niti bilo koje "bez kablovno" povezivanje.Situacija je sledeca.U jednoj sobi imam router wireless koji salje u drugu sobu net na komp koji ima wi-fi karticu.Drugi komp pored njega ima samo lan ulaz.Pa sam mislio da li moye nesto da se uradi bez dodatnog trosenja novca?