Преминуо Синиша Михајловић

Screenshot_20221216-170828_Firefox.jpg

RIP 💔

Idol mog detinjstva, veliki Siniša Mihajlović.Najlepši naš dres, onaj iz Francuske 98 sam nosio sa njegovim imenom i brojem 11,nebesko plavi dresbiz Lacia 11, zbog njega sam išao u školu, na fudbal, na trening podignute kragne.On je prvi sportista kojeg se sećam, imao sam samo 5 godina kad sam izgovarao njegovo ime i šutirao levom nogom iako sam dešnjak.Možda nisam realan, ali utisak mi je da on bio omiljeni fudbaler krajem 90ih u Srbiji, kvalitetan igrač, veliki srbin u teška vremena, beskompromisan na terenu.Nikada ga nisam video, a jedan je od retkih sa kim bih poželeo sliku kao uspomenu.Hvala ti majstore što si mi ulepšao detinjstvo, zbog tebe volim Lacio, slobodanjake, broj 11, dignutu kragnu i danas kao i prvog dana kad sam te video na televziji.Počivaj u miru, ko doveka živi, imao se rašta i roditi.
(viljuška, 16. decembar 2022 15:21)
# Link komentara

Zbogom Kralju. Počivaj u miru Care. Tvoj prerani odlazak je nenadoknadiv gubitak za fudbal i sport generalno.

Najbolji izvodjač slobodnih udaraca svih vremena. Danas ima bezbroj dobrih izvodjača slobodnih udaraca. U naše vreme postojao je samo on.
Čovek zbog kog se pratila svaka utakmica Lacija dok je bio fudbaler. Zavolela Fiorenitina ili Bolonja(kao trener)
On je jedan od retkih koji zaslužuje spomenik u centru Novog Sada.
Čovek po kome neki drugari iz Beograda i dan danas zovu(Siniša Mihajlović Kapiten Novog Sada).
Zbogom. Zbog tebe će mi je ovo veče i ovaj dan ipak ostati u tužnom sećanju.

Back