Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 10.693
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Idol mog detinjstva, veliki Siniša Mihajlović.Najlepši naš dres, onaj iz Francuske 98 sam nosio sa njegovim imenom i brojem 11,nebesko plavi dresbiz Lacia 11, zbog njega sam išao u školu, na fudbal, na trening podignute kragne.On je prvi sportista kojeg se sećam, imao sam samo 5 godina kad sam izgovarao njegovo ime i šutirao levom nogom iako sam dešnjak.Možda nisam realan, ali utisak mi je da on bio omiljeni fudbaler krajem 90ih u Srbiji, kvalitetan igrač, veliki srbin u teška vremena, beskompromisan na terenu.Nikada ga nisam video, a jedan je od retkih sa kim bih poželeo sliku kao uspomenu.Hvala ti majstore što si mi ulepšao detinjstvo, zbog tebe volim Lacio, slobodanjake, broj 11, dignutu kragnu i danas kao i prvog dana kad sam te video na televziji.Počivaj u miru, ko doveka živi, imao se rašta i roditi.
(viljuška, 16. decembar 2022 15:21)
# Link komentara
Počivaj u miruSiniša Mihajlović, čuveni srpski fudbaler preminuo je u petak, javila je Gazeta delo Sport.
![]()
preminuo je danas u Bolonji u 54. godini života
Meni se cini 53, je imao pune...Rođen je 20. februara 1969. godine u Vukovaru