Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.948
ispoljavanje i prakticiranje agresivnog ponašanja nije integritet osobinato sto postoje ljudi sa integritetom kojima nije svojst
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ispoljavanje i prakticiranje agresivnog ponašanja nije integritet osobinato sto postoje ljudi sa integritetom kojima nije svojst
agresija je apsolutno normalan vid ponasanja svojstven ljudima u odredjenim situacijamaispoljavanje i prakticiranje agresivnog ponašanja nije integritet osobina
Pravi muškarci se bore, testiraju svoju snagu i hrabrost oduvik. Zar bi trebao cviće pokloniti protivniku kao da su homoseksualci?e jes mi neki sport, pa još i plemeniti
sredstvo _udarac
cilj _psihofizički onesposobiti protivnika
more idi begaj
Svaki pravi muškarac mora biti agresivan u nekim granicama logično. Zato i postoji ta podjela muškarci jači spol a žene slabiji i nježniji spol.ispoljavanje i prakticiranje agresivnog ponašanja nije integritet osobina
A oni koji ne vole boks su 99% žene i homoseksualci.ljubitelji boksa i bokseri su nasilnici i latentni kriminalci
ako ostanu mentalno čitavi posle završetka "bokserske" karijere
odakle tebi taj podatak , ili nešto više znaš po tom pitanjuA oni koji ne vole boks su 99% žene i homoseksualci.
zar u boksu postoji kontrola agresivnosti , znači boks jeagresija bez kontrole je to sto ti mislis
nisi gledao ženski boksZato i postoji ta podjela muškarci jači spol a žene slabiji i nježniji spol.
Čuj glupog pitanja odakle mi podatak. Pa nije valjda sa Marsa. Imam susjede, rođake, prijatelje, poznanike, kolege sa posla i ostale ljude koje poznajem, pričam sa njima, znam što vole (prate) a što ne.odakle tebi taj podatak , ili nešto više znaš po tom pitanju
a što ne bi vukli konopacPravi muškarci se bore, testiraju svoju snagu i hrabrost oduvik. Zar bi trebao cviće pokloniti protivniku kao da su homoseksualci?
Boks nije za žene.nisi gledao ženski boks
Jer to nije dovoljno.a što ne bi vukli konopac
čuj ti njega , komšije mu bile onakve , pa da ti kod komšiju ideš na kafu , a sav normalan svet kod komšiniceČuj glupog pitanja odakle mi podatak. Pa nije valjda sa Marsa. Imam susjede, rođake, prijatelje, poznanike, kolege sa posla i ostale ljude koje poznajem, pričam sa njima, znam što vole (prate) a što ne.
i to znaš ,isto kao da siBoks nije za žene.
O čemu sad lupetaš?čuj ti njega , komšije mu bile onakve , pa da ti kod komšiju ideš na kafu , a sav normalan svet kod komšinice
da dovoljno bi bilo samo nokautiratiJer to nije dovoljno.
čitaj i misliO čemu sad lupetaš?
Naravno da znam. Žene su slabiji, nježniji, lipši spol i zato za njih nisu te agresivne i nasilne stvari poput boksa, vojske, policije.i to znaš ,isto kao da si
Da.da dovoljno bi bilo samo nokautirati
Baš bi volio vidjeti tebe na slikama ili uživo. Mogu misliti kako izgledaš i zvučiš. Vjerojatno cili feminiziran i ženskast.čitaj i misli
znači opet nasilje i ubistvo
opet imaš neke pogrešne misli , sva pamet ti je usmerena na toBaš bi volio vidjeti tebe na slikama ili uživo. Mogu misliti kako izgledaš i zvučiš. Vjerojatno cili feminiziran i ženskast.
Nasilje da. Ubojstvo uglavnom ne.znači opet nasilje i ubistvo
Pa ajde onda daj nam svima ovdje linkove svojih društvenih mreža da vidimo tko si i što si .opet imaš neke pogrešne misli , sva pamet ti je usmerena na to
Kao i uvek promasio si poentu.![]()