Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 83.949
ti ovo stvarnoPa ajde onda daj nam svima ovdje linkove svojih društvenih mreža da vidimo tko si i što si .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti ovo stvarnoPa ajde onda daj nam svima ovdje linkove svojih društvenih mreža da vidimo tko si i što si .
Da.ti ovo stvarno![]()
Čudi me da ti hvališ toliko boks. Vi Srbi ste inače u boksu nula u usporedbi sa nama Hrvatima.Можда сам промашио (мада нисам, наравно),
ал' ти си научио шта значи племенита вештина.
Значи,
није племенита зато што је благотворно тући некога,
него зато што су борци сами у рингу.
Хајде понови сад,
и немој да сам те опет хватао у незнању
и разбацивању појмовима које погрешно наслућујеш !
i šta dalje reći)))
ljubitelji boksa i bokseri su nasilnici i latentni kriminalci
ako ostanu mentalno čitavi posle završetka "bokserske" karijere
Čudi me da ti hvališ toliko boks. Vi Srbi ste inače u boksu nula u usporedbi sa nama Hrvatima.
Донекле можеш да схватиш друштвену оправданост бокса,
тог "спорта" тако,
што је учињено да бар ти рођени насилници
своју силу као прво искаљују на противницима какви су и сами,
и друго што су уведена правила
е да би се спречило оргијање и масакрирање.
Можда сам промашио (мада нисам, наравно),
ал' ти си научио шта значи племенита вештина.
Значи,
није племенита зато што је благотворно тући некога,
него зато што су борци сами у рингу.
Хајде понови сад,
и немој да сам те опет хватао у незнању
и разбацивању појмовима које погрешно наслућујеш !
Kakvi te Romi spopali? Jesi lud? Naši borci u MMA, kik boksu i boksu su: Stipe Miočić, Mirko Filipović, Antonio Plazibat, Ante Delija, Branko Cikatić, Filip Hrgović, Željko Mavrović, Stipe Drviš, Stjepan Božić, Mate Parlov, sve sami Hrvati koji pripadaju svjetskom vrhu za razliku od vaših kojih nema niti u prvih 100 najboljih.Као прво, ви Хрватијанци сте квалитетне пичкетине, не спорим.
И друго,
за нас боксују Скипи и Роми.
Углавном.
Kakvi te Romi spopali? Jesi lud? Naši borci u MMA, kik boksu i boksu su: Stipe Miočić, Mirko Filipović, Antonio Plazibat, Ante Delija, Branko Cikatić, Filip Hrgović, Željko Mavrović, Stipe Drviš, Stjepan Božić, Mate Parlov, sve sami Hrvati koji pripadaju svjetskom vrhu za razliku od vaših kojih nema niti u prvih 100 najboljih.
Oće, oće... pošto mu se uspostavi moždana cirkulacijaGluposti pričaš. Ne znaš uopće pravila boksa. Nakon onesposobljavanja (nokauta ili nokdauna) sudac zaustavi meč i broji 10 sekundi da vidi hoće li borac moći nastaviti.
Žena. Ajde objasni mi još nešto pošto sam trenirala to što sam pomenula da volim.Ne voliš boks zato što si vjerojatno homoseksualac ili žena.
Pa da zaštite kada je neophodno, a ne da se primaju udarci. Koliko u proseku bokser primi udaraca u glavu tokom karijere ?da, verovatno zato imamo lobanje
Ti bi trebao biti junak, Miloš Obilić, kod Miroljuba da te dodesi malo.Ма иди,
купио ја рукавице и мало са сином као да спарингујемо ...
После првог слабијег ударца у главу видео сам да ми се цео мозак померио !
Могу да замислим како је онима који приме хиљде удараца у животу,
ту уствари постоји само један одговор - они немају ништа у глави !