Preminuo posle nokauta

Ма нисам ни ја стручњак, али са 65 година,
када човек мало боље размисли
има искустава у свему !

Поента је на прави начин анализирати сва та искуства.
Ти кажеш да си добар у реалној борби.

Не мислим да је то због тренирања каратеа,
пре ће бити да си талентован !
У боксу би ко зна докле стигао ?

Али те је карате оформио као личност,
тај одређени начин господарења собом,
својим мислима и телом
е то је чини ми се главна заслуга источњачких "борилачких" вештина.

Борилачке, али против непријатеља у себи ... Хм ?
...slucajno sam poceo u ST.Gradu i bio reprezentativac,
bio sam te srece da su mi bilisve sami vrhunski instruktori kao i T,Kase i Shirai
kao iTakashi pored nasih Soke majstora I.Jorge i Vladimira...htjelo me jer samveoma prirodno to shvatio kao i ostale ispite i vjezbe na Fax_u...
...bila je greska samo sto sam opredijelio se i posao vani u primjeni istog u manje visine istog ali nikad prekoraceno....drago mi je sto nikad kodex i Karate_a kako i oko toga nije povrijedjen...sve onako ...upravo samurajski...pa, neka i izgleda malo sarlatanski ali ovako je kako kazem...moze to potvrditi i moj dragi Profesor Ilija i Vladimir Jorga...mada su ljuti na mene jer odnosio mi je nocni zivot puno toga...dug je to bio brdsko -planinskom djacetu...

...slucajno sam poceo u ST.Gradu i bio reprezentativac,
bio sam te srece da su mi bilisve sami vrhunski instruktori kao i T,Kase i Shirai
kao iTakashi pored nasih Soke majstora I.Jorge i Vladimira...htjelo me jer samveoma prirodno to shvatio kao i ostale ispite i vjezbe na Fax_u...
...bila je greska samo sto sam opredijelio se i posao vani u primjeni istog u manje visine istog ali nikad prekoraceno....drago mi je sto nikad kodex i Karate_a kako i oko toga nije povrijedjen...sve onako ...upravo samurajski...pa, neka i izgleda malo sarlatanski ali ovako je kako kazem...moze to potvrditi i moj dragi Profesor Ilija i Vladimir Jorga...mada su ljuti na mene jer odnosio mi je nocni zivot puno toga...dug je to bio brdsko -planinskom djacetu...

Свака ти част за успешну спортску каријеру.

Јесу Јорге још живи ?
За њих сам чуо још као клинац пре 50 година.

После се углавном спомињао онај убица Јорга,
не знам јел им он нешто у роду ?

Postoji civilizovani aspekt a to je da je da se zaustavi udarac pre kontakta a i nakon obaranja se zaustavlja borba. U boksu se udaraju kao životinje i nakon onesposobljavanja do nesvesti. Ili smrti. :(
Gluposti pričaš. Ne znaš uopće pravila boksa. Nakon onesposobljavanja (nokauta ili nokdauna) sudac zaustavi meč i broji 10 sekundi da vidi hoće li borac moći nastaviti.

Ako se zna da čak 90 procenata povreda mozga , sa trajnim ili privremenim oštećenjem dolazi i bez gubitka svesti jasno je da je boks sport baziran na nehumanosti.
Boks je sport baziran na borbi, snazi i hrabrosti a to su simboli muškosti. Oduvik je u svakoj vrsti pa tako i kod ljudi postojalo pravilo da je zanimljivo provjeriti tko je najjači i da je taj najjači samim tim najpoštovaniji. Pošto ti očito ne spadaš u prave muškarce jasno je zašto ne voliš boks.

Бокс је један од начина да потпуно легално убијеш човјека и притом не само да не будеш кажњен, него си још и награђен „побједом”. Ајде што се двојица туку у рингу, бива тога и без ринга, али онолика маса која плаћа понекад и веома скупе карте да би гледала уживо како ће неко неког пребити, осакатити или чак и убити... алал нам цивилизација! Исти такви којима је бокс „племенита вјештина” назваће примитивним, одвратним и крајње нехуманим обичаје неких других народа који нису смртоносни...
Ко год прича о боксу као о „племенитој вјештини” или лаже из користољубља или је безнадежно глуп.

Бокс је један од начина да потпуно легално убијеш човјека и притом не само да не будеш кажњен, него си још и награђен „побједом”. Ајде што се двојица туку у рингу, бива тога и без ринга, али онолика маса која плаћа понекад и веома скупе карте да би гледала уживо како ће неко неког пребити, осакатити или чак и убити... алал нам цивилизација! Исти такви којима је бокс „племенита вјештина” назваће примитивним, одвратним и крајње нехуманим обичаје неких других народа који нису смртоносни...
Ко год прича о боксу као о „племенитој вјештини” или лаже из користољубља или је безнадежно глуп.
Takvi ili takve poput tebe nikako da shvate da je u muškoj prirodi i u našim genima da se borimo, da testiramo našu snagu i hrabrost. Kud ćeš veće borbe i većeg testa snage i hrabrosti od boksa. Bolje poginuti kao lav nego živjeti kao miš.

Takvi ili takve poput tebe nikako da shvate da je u muškoj prirodi i u našim genima da se borimo, da testiramo našu snagu i hrabrost. Kud ćeš veće borbe i većeg testa snage i hrabrosti od boksa. Bolje poginuti kao lav nego živjeti kao miš.
Аха, одржи ми један мушки говор о томе како је херојски знати да је неко повријеђен па га ударати баш ту гдје има повреду, како је херојски ући у ринг са очигледно слабијим и осакатити га, како је херојски бити плаћен да би показао своју „племениту мушкост”...

Аха, одржи ми један мушки говор о томе како је херојски знати да је неко повријеђен па га ударати баш ту гдје има повреду, како је херојски ући у ринг са очигледно слабијим и осакатити га, како је херојски бити плаћен да би показао своју „племениту мушкост”...
Taj slabiji je sam izabrao da uđe u ring. Nije ga ovaj jači niti bilo tko prisilio na to. Ali jasno mi je zašto Srbi ne vole boks, kik boks, MMA. Zato što su loši u tome i snaga im je kao u baba. Vaših boraca nema niti u top 100 a naši hrvatski Filip Hrgović, Željko Mavrović, Stipe Drviš, Stjepan Božić, Mate Parlov, Mirko Filipović, Antonio Plazibat, Ante Delija, Stipe Miočić, Branko Cikatić desetljećima (decenijama) dominiraju i u svjetskom su vrhu.

Taj slabiji je sam izabrao da uđe u ring. Nije ga ovaj jači niti bilo tko prisilio na to. Ali jasno mi je zašto Srbi ne vole boks, kik boks, MMA. Zato što su loši u tome i snaga im je kao u baba. Vaših boraca nema niti u top 100 a naši hrvatski Filip Hrgović, Željko Mavrović, Stipe Drviš, Stjepan Božić, Mate Parlov, Mirko Filipović, Antonio Plazibat, Ante Delija, Stipe Miočić, Branko Cikatić desetljećima (decenijama) dominiraju i u svjetskom su vrhu.
Tebe tako pametnog bih video u ringu sa dve-tri ovakve feministkinje, čisto da te prođe volja za boksom. :D

Крајње је време да неко објасни шта значи "племенита" !
Ево ја ћу:

Бокс је племенит зато што је борац у рингу сам, нема ничију помоћ.
Борба један на један.

Зато је и злато племенити метал,
јер се у природи налази несједињен са другим елементима,
зато фудбал није племенита вештина јер их је једанаест ... итд итд.

Kao i uvek promasio si poentu. :D

istinita i surova

ironicno kazes da je bok plemenita vestina koja ubija
znas sta jos ubija ?

1 oplemenjivac za ves ! vrlo je plemenit a ima vise razlicitih sastojaka koji su kumulativni otrovi
2 saobracaj dokazano ubija, nema potrebe navoditi rizike i posledice
3 izleti u prirodi jer dokazano mozes biti ujeden od vise razlicitih vrsta gmizavaca i insekata koji su otrovni i prenose smrtonosne bolesti
4 ficizka neaktivnost ili ti preterano odmaranje i posteda dokazano ubijaju
5 decije igracke koje po konstrukciji i gabaritima ne odgovaraju uzrastu a prodaju se slobodno bez napomene

evo ti 5 stvari koje ubijaju vise od plemenite vestine i mozes to slobodno da proveris

Back