Преминуо патријарх српски Иринеј

JA KOJI NISAM:
Da dodam, umro je pred sam kraj zivota :hahaha:

Нема смисла тако говорити ни о досадном матором комшији.
На форумима са стварно пише као по тараби. Без икаквих обзира, под шифром, тајно а јавно.
Покушава биџа да буде интересантан па тртља и оно шта не треба. Закључа се сам у собу и дан-ноћ куцка овакве глупости, убеђен да му нико ништа не може.

Sto nema smisla ?
Zao mi je svakog coveka ali ga ne poznajem kao i vecina Vas koja ga je videla samo na slikama ili TV-u.
Normalno je da covek umre u 90-toj godini, nije kornjaca, star je covek :)
Нормално је да човек умре и пре 90. али није лепо правити шале на рачун било ког покојника. Било ког.

Покушава биџа да буде интересантан па тртља и оно шта не треба. Закључа се сам у собу и дан-ноћ куцка овакве глупости, убеђен да му нико ништа не може.
I ne moze :ok:
Нормално је да човек умре и пре 90. али није лепо правити шале на рачун било ког покојника. Било ког.
Nebitan mi je taj lik i pitam zasto je Vama bitan ?
I moj komsija je umro koga takodje ne poznajete licno kao ni Irineja pa ga niko ne spominje a zao mi je obojice.
Umrli pa umrli, umrecemo i mi sto piskaramo po ovom forumu i necemo ni znati kad nas ne bude bilo jel se neko sali na nas racun.
A nece nam ni biti bitno :D

I ne moze :ok:

Nebitan mi je taj lik i pitam zasto je Vama bitan ?
I moj komsija je umro koga takodje ne poznajete licno kao ni Irineja pa ga niko ne spominje a zao mi je obojice.
Umrli pa umrli, umrecemo i mi sto piskaramo po ovom forumu i necemo ni znati kad nas ne bude bilo jel se neko sali na nas racun.
A nece nam ni biti bitno :D
Не знам шта је постављач имао на уму кад је уопште отворио ову тему.
Умро стар човек, цењен међу Србима и шта онда?
Да пишемо о њему оно што прочитамо у медијима, да изражавамо жаљење...
Некоме је битан, неком баш није.
Неко се фолира, лије сузе зато што мисли да тако треба, неком је свеједно.
Све је то бесмислено, али је несувисло шегачити се са тим човеком као са било ким другим, без обзира на године у којима је умро.

Back