Добро дошли
Buduća legenda
- Poruka
- 27.854
Мудро збориш!Umro u cvetu starosti![]()
Па да те питам: шта једеш када си тако мудар?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мудро збориш!Umro u cvetu starosti![]()
Нема смисла тако говорити ни о досадном матором комшији.Da dodam, umro je pred sam kraj zivota![]()
Покушава биџа да буде интересантан па тртља и оно шта не треба. Закључа се сам у собу и дан-ноћ куцка овакве глупости, убеђен да му нико ништа не може.Нема смисла тако говорити ни о досадном матором комшији.
На форумима са стварно пише као по тараби. Без икаквих обзира, под шифром, тајно а јавно.
Нормално је да човек умре и пре 90. али није лепо правити шале на рачун било ког покојника. Било ког.Sto nema smisla ?
Zao mi je svakog coveka ali ga ne poznajem kao i vecina Vas koja ga je videla samo na slikama ili TV-u.
Normalno je da covek umre u 90-toj godini, nije kornjaca, star je covek![]()
I ne mozeПокушава биџа да буде интересантан па тртља и оно шта не треба. Закључа се сам у собу и дан-ноћ куцка овакве глупости, убеђен да му нико ништа не може.
Nebitan mi je taj lik i pitam zasto je Vama bitan ?Нормално је да човек умре и пре 90. али није лепо правити шале на рачун било ког покојника. Било ког.
Не знам шта је постављач имао на уму кад је уопште отворио ову тему.I ne moze
Nebitan mi je taj lik i pitam zasto je Vama bitan ?
I moj komsija je umro koga takodje ne poznajete licno kao ni Irineja pa ga niko ne spominje a zao mi je obojice.
Umrli pa umrli, umrecemo i mi sto piskaramo po ovom forumu i necemo ni znati kad nas ne bude bilo jel se neko sali na nas racun.
A nece nam ni biti bitno![]()
То је добро, замисли кад би неки живели два пута. Не мислим на Теслу....umrecemo svi jer reprize zivota NEMA