iskreno saucesce
ŽENA MU REKLA "NE MOŽE" Ozi Ozborn je mogao da glumi u blokbasteru, ali Šeron je LUPILA VETO: "To mi je najveća greška"
Šeron Ozborn je otkrila da je sprečila muža Ozija da prihvati ulogu u filmu 'Pirati sa Kariba'.
Ova odluka je, prema njenim rečima, jedna od najvećih grešaka u njenoj karijeri kao menadžerke.
Šeron Ozborn je otkrila
za šta najviše žali u okviru svoje menadžerske karijere i to uključujuje sprečavanje muža Ozija da se oproba u jednoj filmskoj ulozi.
U novom intervjuu sa sajtom Music Business Worldwide, Šeron Ozborn je govorila u svojoj karijeri u menadžmentu, o tome kako je skoro "rođena" u toj industriji kao ćerka čuvenog agenta Dona Ardena.
"Imao je tu iskru"
Ona je počela kao menadžerka gitariste Gerija Mura i vodila računa o bendu Electric Light Orchestra, a menadžerka Ozija Ozborna postala je nakon što je otpušten iz benda Black Sabbath 1979. godine.
"Prosto sam videla nešto u Oziju.
Videla sam tu iskru koju je imao. To je bilo poput struje. Ozi bi ušao u sobu i svi bi gledali u njega. U dva minuta, svi bi se valjali od smeha. Bio je vrlo harizmatičan mladić. Verovala sam u njega."
"Ovo je moja najveća greška"
U nastavku intervjua odgovarala je i na pitanje da li žali zbog donošenja ili nedonošenja neke odluke.
"Najveća greška koju sam napravila u vezi sa Ozijem bila je
kada su ga pitali da dođe i čita za film Pirati sa Kariba. Rekla sam im ‘Odj**ite’. Možete li da zamislite? Bio bi savršen u tome", rekla je
Šeron Ozborn.
Ozi Ozborn trebalo bi da ima poslednji nastup i kao solista i sa bendom Black Sabbath 5. jula u Birmingemu, sa brojnim gostima, iako je vrlo narušenog zdravlja.
"
To je bio naš zajednički život 45 godina. Sjajno je, ali je istovremeno i tužno. Definitivno je vreme da kažemo doviđenja. Vreme je da Ozi radi šta god hoće i da ne mora da planira da bude negde u neko vreme", rekla je Šeron Ozborn o planiranju ovog događaja.
https://www.blic.rs/kultura/seron-o...orak-u-karijeri-supruga-ozija-ozborna/2v3rpgj