Preminuo od raka general Božidar Delić

Beli Gibson

Elita
Poruka
22.698
https://www.google.com/amp/s/www.telegraf.rs/amp/vesti/politika/3545056-preminuo-bozidar-delic

Potpredsednik Skupštine Srbije i nekadašnji general Božidar Delić preminuo je danas, prenose beogradski mediji.

Rođen je 1956. godine u Đakovici.

Završio je Vojnu akademiju u Beogradu.

Nedavno je ispred koalicije NADA izabran za potpredsednika Skupštine Srbije.

Borio se do poslednjeg trenutka
Vlasti proglasile najviši nivo uzbune: Treća najveća reka sveta gotovo presušila

Da je Božidar Delić preminuo potvrđeno je za Telegraf.rs u njegovom pokretu "Nema nazad - iza je Srbija".

Delić se dugo lečio od karcinoma i bio je više puta operisan, potvđeno je za naš portal.

Zamenik pokreta "Nema nazad - iza je Srbija" Aleksandar Jerković rekao je za Telegraf.rs da će Delića pamtiti kao velikog čoveka koji se borio do poslednjeg trenutka.

- Za smrt su mi javili lekari iz bolnice u Moskvi. Bukvalno se do zadnjeg trenutka borio. Lekari nisu verovali da čovek u takvom stanju i takvim bolovima može da bude živ. Čeličan čovek sa čeličnom voljom. Izvanredno ljudsko biće - rekao je Jerković.

Delić je u Moskvu otišao na hemioterapiju, međutim, sa tim se zakasnilo.

Naplatili su mu za istopljene tenkove.

Pokoj mu dusi. Nije mu trebalo da ulazi u politiku, ali delovao je kao dobar staresina.

А шта да ради кад су га пензинионисали са 49?
То је Војнички кадар,целог живота-строга дисциплина.

Узгред,никад није постао есенесовац а могао је-као Први!
Зато му Свака Част!

А шта да ради кад су га пензинионисали са 49?
То је Војнички кадар,целог живота-строга дисциплина.

Узгред,никад није постао есенесовац а могао је-као Први!
Зато му Свака Част!

Bio je u sns pa se vratio kod Sekija pa se onda prikljucio Sarovicu da bi se na kraju i od njega otcepio i stvorio u svoj pokret. Nije politika za vojnika sto se iz prilozenog vidi.

Koj Delić? Onaj što je izabran za predsednika skupštine Delić?
onaj što je topio tenkove, Delić?
onaj što je bio radikal i lažov Delić?

Онај Делић што је био на Косову '99-те, онда кад је требало.
За разлику од тих који су топили тенкове јер 'Србија више никад неће ратовати', који су довели НАТО у Србију као и њихове пилоте-убице српске деце, љубили руке Медлин Олбрајт после бомбардовања, испоручили српског председника Хагу, извињавали се злочинцима и агресорима, довели Великог брата и прајд у Србију, распродали земљу и народ у бесцење а себи накркали рачунчине по егзотичним острвима, дозволили удаљавање Црне Горе од Србије, дозволили погром на Косову и самопроглашење независности, постављали бесмислена питања међународном суду у вези Косова, висили по амбасадама за упутства који ће следећи српски интерес да издају, итд, итд, листа њихових издаја је повелика.

Kad je topio tenkove ?
И ја питам.
Није ме било на форуму 2-3 године, сад кад сам опет дошла к'о да сам ушла у неки паралелни свет, где се многи не сећају ничега, или се сећају на неки изврнут начин, почињем да се питам да нисам запала у неку црвоточину која ме телепортовала директно у 'Манделин ефекат'! :eek:
Да ли је могуће да је ова анти-српска пропаганда толико јака да људи заборављају и 'преуме'??

И ја питам.
Није ме било на форуму 2-3 године, сад кад сам опет дошла к'о да сам ушла у неки паралелни свет, где се многи не сећају ничега, или се сећају на неки изврнут начин, почињем да се питам да нисам запала у неку црвоточину која ме телепортовала директно у 'Манделин ефекат'! :eek:
Да ли је могуће да је ова анти-српска пропаганда толико јака да људи заборављају и 'преуме'??
Kolega nije antisrbin , verujem da ga je pomešao sa nekim drugim . Delić je jedan od najčasnijih ljudi na političkoj sceni Srbije iako je bio radikal :mrgreen:.
Meni će najviše ostati u sećanju kada je razguzio onog nato oficira gde ga je napravio magarcem i da je samo to uraio ostaće u večnim sećanjima pravim rodoljubima.

Kolega nije antisrbin , verujem da ga je pomešao sa nekim drugim . Delić je jedan od najčasnijih ljudi na političkoj sceni Srbije iako je bio radikal :mrgreen:.
Meni će najviše ostati u sećanju kada je razguzio onog nato oficira gde ga je napravio magarcem i da je samo to uraio ostaće u večnim sećanjima pravim rodoljubima.

Извињавам се ако је тако испало, али нисам ни мислила на колегу, него на анти-српску пропаганду која се данас одвија у Србији, и којој смо (невољни) сведоци.

Back