Šta bi od generalnog štrajka i zaustavljanja Srbije ?
Pitam za komšije.
Pitam za komšije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To će da bude kad počnu kašnjenja plata i penzija.Šta bi od generalnog štrajka i zaustavljanja Srbije ?
Pitam za komšije.
Mislio sam na generalni štrajk koji su najavljivali opozicionari i njhovi studenti a povodom slučaja nadstrešnica.Nešto ne vidim da je ta odluka operacionalizovanaTo će da bude kad počnu kašnjenja plata i penzija.
Kad bude da ne bude kredita.
Slično kao kad je dovedena Milka Planinc.
Studenti su moji , cak i kad ih se svi odreknu , ko vas ebe...Mislio sam na generalni štrajk koji su najavljivali opozicionari i njhovi studenti a povodom slučaja nadstrešnica.Nešto ne vidim da je ta odluka operacionalizovana![]()
Možda je balavurdiji neko objasnio da svi u državi moraju da rade kako bi plaćali njihove performanse i bahanalije.Šta bi od generalnog štrajka i zaustavljanja Srbije ?
Pitam za komšije.
Misliš na avione, stadione i EXPO?Mo
Možda je balavurdiji neko objasnio da svi u državi moraju da rade kako bi plaćali njihove performanse i bahanalije.
A da prestanemo svi da radimo i da ne kupujemo ništa, ni hleb. Koliko bi im trajali protesti?Misliš na avione, stadione i EXPO?
Te kredite će njihova unučad da otplaćuju
Ko kreditira putovanje do Brisela? Ima negde nešto džabe na zapadu?Misliš na avione, stadione i EXPO?
Te kredite će njihova unučad da otplaćuju
Isti izvor koji kreditira avione, stadione i EXPO.Ko kreditira putovanje do Brisela? Ima negde nešto džabe na zapadu?
I koja je onda razlika? Kome se žale, šta hoće?Isti izvor koji kreditira avione, stadione i EXPO.
Isti koji je naredio nošenje maski i zabranio Vaskrs pre koju godinu.
Zapad je i Kina ako gledaš iz Amerike
Što mene pitaš?I koja je onda razlika? Kome se žale, šta hoće?
Mo
Možda je balavurdiji neko objasnio da svi u državi moraju da rade kako bi plaćali njihove performanse i bahanalije.
Šta bi od generalnog štrajka i zaustavljanja Srbije ?
Pitam za komšije.
Ajde ne preteruj. Kome se to desilo pa će tebi.Što mene pitaš?
Pitaj njih
Ja sam jedan mator konj koji se nada da će poslednju osminu provesti na porodičnom salašu, ako nam ga ne zaplene izvršitelji zbog neplaćene parking kazne i kamate na to.
Ajde ne preteruj. Kome se to desilo pa će tebi.
Nije isključeno da se i tebi neće desiti.Ajde ne preteruj. Kome se to desilo pa će tebi.
Pošto voliš filozofiju, objasi malo šire, please.Studenti su izdajice Srbije, a SNS najvece patriote, i to je to....To je tako , buducnost Srbije je izdajnicka , sramota za svoje roditelje, sramota za komsije, za drustvo , za sve te silne postene, bogate duhom Srbe , dosle odnekud ili rodjene na Dedinju...
Da, to je taj glupo-bezobrani mentalitet
Šta sad? Studenti će da srede katastar i ukinu Zakon o izvršiteljima?Nije isključeno da se i tebi neće desiti.
. Plus katastar je u haosu