Preminuo Joška Broz

Атомик™

Srebrna tastatura
Poruka
251.650
1748982756_Screenshot_youtube2__n.format-webp.width-900.webp

Josip Joška Broz, unuk nekadašnjeg predsednika SFRJ Josipa Broza Tita, preminuo je u 78. godini.

https://n1info.rs/vesti/preminuo-joska-broz-unuk-josipa-broza-tita/

Pokoj mu duši , iskreno baš mi žao što ovo čujem, mislim da nije bio tako star i da je mogao još da gura , iskreno baš mi je žao što to čujem. :(

Inače možda se sad neko ne slaže sa nekim njegovim pogledima ili možda nije fan lika i dela njegovog dede ali ono Joška je bio ovako jedan šmeker, odrastao i živeo na Dorćolu, onako pravi, stari Beograđanin koji je reprezentovao duh tih nekih srećnijih vremena i tog nekog starog Beograda koga više nema i bio je ovako dosta skroman i jednostavan čovek, inače ovako i boem i prava (beo)gradska faca.

Slepao se na osnovu prezimena dede i nije bio ni blizu kapaciteta marsala, ali svejedno laka mu zemlja.

Pa nije se šlepao nigde nit je on ikad sebe poredio sa svojim dedom u bilo kom smislu, mislim čovek je bio krajnje ovako skroman i jednostavan, ono vozio se 26-icom, cenjkao se na pijaci, itd , nego bio je ono običan čovek iz naroda (koji je eto igrom slučaja Titov unuk) i nikad nije ni imao ikakve želje i ambicije niti ga je zanimalo da sad tu bude nekakav faktor, da on tu nešto drma ili da se na bilo koji način poredi sa svojim dedom.

Odavno su se hrvati spremali za komadanje sfrj. 1974e je tito već bio nebitan igrač.
Svakako.. :kafa: ...to dokazuje i činjenica o 10 god. šutnje vladajućeg dijela hrvatske politike(komunjare) dok joj pod nosom vršljaju kojekakve spodobe pripremajući teren za balvane. Naravno, balvani su pripremani u svrhu očuvanja SFrj.
Da..tu je i predaja oružja iz skladišta hrvatske TO.

Pa nije se šlepao nigde nit je on ikad sebe poredio sa svojim dedom u bilo kom smislu, mislim čovek je bio krajnje ovako skroman i jednostavan, ono vozio se 26-icom, cenjkao se na pijaci, itd , nego bio je ono običan čovek iz naroda (koji je eto igrom slučaja Titov unuk) i nikad nije ni imao ikakve želje i ambicije niti ga je zanimalo da sad tu bude nekakav faktor, da on tu nešto drma ili da se na bilo koji način poredi sa svojim dedom.
zar mu deda nije ostavio neku kompaniju ili poslovne prostore u nasleđe?!?

Pokoj mu duši , iskreno baš mi žao što ovo čujem, mislim da nije bio tako star i da je mogao još da gura , iskreno baš mi je žao što to čujem. :(

Inače možda se sad neko ne slaže sa nekim njegovim pogledima ili možda nije fan lika i dela njegovog dede ali ono Joška je bio ovako jedan šmeker, odrastao i živeo na Dorćolu, onako pravi, stari Beograđanin koji je reprezentovao duh tih nekih srećnijih vremena i tog nekog starog Beograda koga više nema i bio je ovako dosta skroman i jednostavan čovek, inače ovako i boem i prava (beo)gradska faca.
Kako stari Beograđanin ? Zar Brozovi nisu iz Kumrovca :lol::lol::lol::rotf::rotf::rotf::rotf:

Mozda je bio covek iz naroda,samo mi nije kasno iz kog naroda?

Back