Tenkre 2
Domaćin
- Poruka
- 4.029
Je li baš mora ona floskula : "o pokojniku sve najlepše..." ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Како за кога, управо њени поклоници су увели обичај јавних слављења неких смрти раздраганим поворкама са шареним балонима по улицама...Je li baš mora ona floskula : "o pokojniku sve najlepše..." ?
Taj.Alter jer Mićun još živ?Jel to onaj Mićun što je jahao popa?
Da tako su išli na, pazi, kontramiting SAHRANE falsifikovanog Karađorđa Slobe M.Како за кога, управо њени поклоници су увели обичај јавних слављења неких смрти раздраганим поворкама са шареним балонима по улицама...
Бикси на свом породичном стаблу има и једно лијепо предачко презиме по женској линији – Кучкић.Imala je lepo ime.
Latinka.
A ne kao ona Turajlicka.
Ili ona narkomanka Bixi, sa svojim prezimenom.
.Nije isključeno Alter.Danas čujem da mu je i sin umroTaj.
On ce i cak i tebe da nadzivi.
Imala je lepo ime.
Latinka.
A ne kao ona Turajlicka.
Ili ona narkomanka Bixi, sa svojim prezimenom.
Какав номен, такав и помен.Nomen est omen.
Tako kažu.Je li baš mora ona floskula : "o pokojniku sve najlepše..." ?
jednom je nimbus postavio pitanje "šta je sa babama?"
Raspali idiot Staljinista ...
Dopada mi se njegova agresija
Због давног текста о њој, буквално су му уништили живот (посао, женин посао, здравље...) тако да он има „покриће” за било шта слично што напише.Dopada mi se njegova agresija
Da nije odan austrijskom princu Aleksandru čak bi mi bio simpatičan
ne znam ništa o čoveku, jel ima negde gde mogu da se informišem?Због давног текста о њој, буквално су му уништили живот (посао, женин посао, здравље...) тако да он има „покриће” за било шта слично што напише.
Ако нећеш тражити његове текстове којих има по нету, можеш послушати интервјуе, ајде послаћу ти неки линк на пп, да не трпам по теми.ne znam ništa o čoveku, jel ima negde gde mogu da se informišem?