Premijerka :)

to je zato što su navikle da igraju sa ženama...

p.s.pogledaj video do kraja, ima logike u tome što tvrde...

Ovo mi deluje kao oni kvazi-naucni klipovi. Dokazali da je Misel Obama musko, i da su Obama i Majkl najmocniji homoseksualni par na svetu. :mrgreen:

Serena i Venus su jednom odigrale po jedan set sa jednim likom koji je bio tako na 200-om mestu ATP liste, jer su bile bas usiljene i tvrdile da su po kvalitetu tenisa tu negde u rangu top 200 muskaraca. Lik je valjda pobedio Serenu sa 6:1, a Venus sa 6:2, i to verovatno nije bio koncentrisan dok su servirale, jer je servis jedini nacin na koji profi teniserka moze koliko-toliko da se meri sa profi teniserom. Zato sto pri servisu stojis u mestu. Od tada, sestre Vilijams i ne smeju da pominju to da su negde u rangu muskih tenisera.

- - - - - - - - - -

el vidis kami kako i ti umes kad oces :lol:

Treba u vlasti ukljuciti i liberale, i konzervativce, i levicare, i desnicare, da napravimo vladu nacionalnog spasa. :mrgreen:

53952.jpg

Moze Forcanka za maskotu vlade, ne sporim. Ali Merkelovu da uvezemo na privremeni rad, zbog rada, reda i discipline. Posteno.

kaki qurac merkelova ......ona pored onakve privrede , nema svoje ja .......da se takva dovede u Srbiju to bi bilo ( vućko + toma + jovanovic + neka govna) i to sve ne na kub nego na petu ......sa ovakvom privredom vućko je Putin + Kinezi za nju .

što se tiče premijerke u ovoj državi bi nekako najbolja bila neka usrana motka ( ženskog je roda ) da malo radi jedno 5-10 godina ......nakon toga je zameniti sa nekom drugom jer će ova da se upropasti načisto koliko ima posla za takvu premijerku .

englezi su imali tacerovu, nemci imaju merkelovu, mi srbi imamo vucica. ALI, da ste u mogucnosti da birate premijerku, ono kao, bogom vam dano da mozete, koja bi to cica bila? :mrgreen:
dzesika alba, dzena dzejmison, ceca raznatovic, koja?
Svaka 2a žena iz naroda bi bila bolja premijerka od ovih žena koje su sada aktivne na političkoj sceni. Stavite Micu Trofrtaljku i biće bolja. Samo nemojte ove aktuelne estradne zvezde,njima nikada dosta para itd... Igbala, žena Ekrema Jevrića bi bolje vodila Srbiju od bilo koej do ovih aktuelnih na TV.

- - - - - - - - - -

Evo moj predlog. Dora Bakojani.

Svaka 2a žena iz naroda bi bila bolja premijerka od ovih žena koje su sada aktivne na političkoj sceni. Stavite Micu Trofrtaljku i biće bolja. Samo nemojte ove aktuelne estradne zvezde,njima nikada dosta para itd... Igbala, žena Ekrema Jevrića bi bolje vodila Srbiju od bilo koej do ovih aktuelnih na TV.

- - - - - - - - - -

Evo moj predlog. Dora Bakojani.

micu trofrtaljku za ministarku energetike :lol:

englezi su imali tacerovu, nemci imaju merkelovu, mi srbi imamo vucica. ALI, da ste u mogucnosti da birate premijerku, ono kao, bogom vam dano da mozete, koja bi to cica bila? :mrgreen:
dzesika alba, dzena dzejmison, ceca raznatovic, koja?

Jedna je Željka! Ili jedan?! :think:

Narod je obožava!

- - - - - - - - - -

micu trofrtaljku za ministarku energetike :lol:

Ministarka mora da ime sesi... ko naša zemljakinja Zoka ;)

Premijerka mora da ima dobre noge... da dobro stoji na nogama

Back