milica cobanica
Veoma poznat
- Poruka
- 12.483
JK za premijerku, Ceca za Guvernera NBS.
el vidis kami kako i ti umes kad oces

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JK za premijerku, Ceca za Guvernera NBS.
Renée Richards ?
to je zato što su navikle da igraju sa ženama...
p.s.pogledaj video do kraja, ima logike u tome što tvrde...
el vidis kami kako i ti umes kad oces![]()
Ne biramo mis.
kami ja cu da te podrzim. ako ne bude jk nek bude...
![]()
- - - - - - - - - -
apsolutno bezuslovno podrzavam !!!Slažem se za Cecu, al' da poveća sise.
Narod bi da cokće više .....
englezi su imali tacerovu, nemci imaju merkelovu, mi srbi imamo vucica. ALI, da ste u mogucnosti da birate premijerku, ono kao, bogom vam dano da mozete, koja bi to cica bila?
dzesika alba, dzena dzejmison, ceca raznatovic, koja?
Moze Forcanka za maskotu vlade, ne sporim. Ali Merkelovu da uvezemo na privremeni rad, zbog rada, reda i discipline. Posteno.
Sanda Rašković Ivić
Svaka 2a žena iz naroda bi bila bolja premijerka od ovih žena koje su sada aktivne na političkoj sceni. Stavite Micu Trofrtaljku i biće bolja. Samo nemojte ove aktuelne estradne zvezde,njima nikada dosta para itd... Igbala, žena Ekrema Jevrića bi bolje vodila Srbiju od bilo koej do ovih aktuelnih na TV.englezi su imali tacerovu, nemci imaju merkelovu, mi srbi imamo vucica. ALI, da ste u mogucnosti da birate premijerku, ono kao, bogom vam dano da mozete, koja bi to cica bila?
Sanda Rašković Ivić
Ivana Žigon može da bude Ministar zdravlja bez portfelja
Svaka 2a žena iz naroda bi bila bolja premijerka od ovih žena koje su sada aktivne na političkoj sceni. Stavite Micu Trofrtaljku i biće bolja. Samo nemojte ove aktuelne estradne zvezde,njima nikada dosta para itd... Igbala, žena Ekrema Jevrića bi bolje vodila Srbiju od bilo koej do ovih aktuelnih na TV.
- - - - - - - - - -
Evo moj predlog. Dora Bakojani.
englezi su imali tacerovu, nemci imaju merkelovu, mi srbi imamo vucica. ALI, da ste u mogucnosti da birate premijerku, ono kao, bogom vam dano da mozete, koja bi to cica bila?
micu trofrtaljku za ministarku energetike![]()