Premijer uputio pitanje EU !

Glupo je uopšte što je to pitanje postavio EU kad svi znamo odgovor.................
Moram da ti priznam da mi jedno vreme nisi uopste delovao kao "apsolutni gospodar istine" sto je cesta dijagnoza na ovom pdf-u vec kao razborit covek.:rolleyes:
Nije bitno sta ti, ja, mi znamo, da li ce odgovor biti dza ili bu.
Bitno je da eu zvanicno objavi taj svima nama poznat odgovor.
Da ne bude da odes da kupis auto i izaberes ga a donesu ti skoljku bez tockova. Ti se bunis a oni kazu : "nije precizirano da treba da ima i tockove" :cool:
 
То ко је већи, а ко мањи је само ствар страначке опредељености...Знам да једни другима добро чувају леђа, без обзира на номиналне разлике у политичким погледима




Да на жалост, немам те способности да схватим, тај наизглед, неповезани низ потеза који нас води у опоравак и прогрес који се још не примећује...
Он је на значајнијим функцијама од 2000, а од 2003 до дан данас је премијер...
Пуно недоследности, пораза политике које је заступао, низ потеза зарад днево-политичких интереса, нерешавање гомиле унутрашњих проблема...
Да не буде да само критикујем, направио је и неке добре потезе, али превише мало да би га похвалили, а камоли величали....




То по ујечевини:-)

Свако одговара за своја дела, а позивање на неког далеког славног рођака, по ко зна
којој линији није никакав аргумент.

Не разумемо се, али ништа ново.
А то за генерала Мишића и није требао да буде аргумент...само обавештење о пореклу.8)
 
Kad svi mi budemo shvatili da o ulasku u EU ne odlučuje patriotizam, već interesi srpskih tajkuna, biće nam svima sve daleko jasnije, a i lakše. Kad njima bude odgovaralo da budemo članica EU, onda će se to i desiti, sa Kosovom ili bez njega. Onda se neće raspisivati besmisleni Miloševićevski referendumi i zaludjivati, ionako zaludjeni narod.

A to ko je čiji potomak, nema naročite veze s tim.
 
Svi znamo pitanje koje je Premijer uputio Oli Renu i EU, svi naslucujemo odgovor, a uz to imamo i anketu na pdf. koji oslikava poziciju srpskog naroda.

Zalazem se da Srbija udje u EU jedino sa Kosovom kao integralnim delom Srbije 75,00%
Zalazem se da Srbija udje u EU bez Kosova i prihvatam Kosovo kao nezavisnu drzavu 25,00%

;) :P EU nema alternativu, ali Srbija izgleda da ima :D
 
Анкете на форуму Крстарице више нису објективне од када нам фали велики број банованих корисника. Свако има право гласа!

Tako su i na KiM promenuli demografsku sliku stanovnistva :D malo po malo :P a da svi banovani srbi imaju pravo glasa na ovoj anketi, mislim da bi nas bilo vise nego siptara na KiM ;) mada je i ovo apsolutna vecina :D
 
Podrzavam premijera 100 % !
Danas su bednici rekli da nam daju 200 miliona evra http://www.blic.co.yu/politika.php?id=32878!
nama uzmu preko 250 milijardi dolara imovine i jos siptarima obecaju donatorsku konferenciju u junu na kojoj ce im dati par milijardi !
....SRamota ! Jel ima neko muda da kaze tom Oli Renu : "Dokle vise, zajebavanja"!!!!!!!!!!!!!!!

Nema potrebe, prvo treba reci Predsedniku drzave i onima koji podrzavaju njegovu politiku, a kroz njih ste rekli i svim njihovim nalogodavcima. Covek je lepo pitao, a za odgovor cemo da se nacekamo ;)
 
Lukavo od Voje: Sada će se malo taj priučeni EU-političar da oznoji dok smisli odgovor!:D

Pa sasvim logično!!!
O sa kolikom teritorijalnom cjelinom EU ima namjeru da potpiše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju???
Ladno, vrlo lako se može desiti sledeći scenario:
  1. Da se nastavimo mi i oni, svi da pravimo blesavi
  2. Da Oli Ren ništa ne odgovoti Voji (kao što i neće - on se malo pravi blesav)
  3. Mi jednom ipak potpišemo SSP (koji ignoriše to pitanje - dakle opet mi i oni, svi blesavi)
  4. Mi konačno ubrzano i bez dodatnih zajebancija uđemo u EU (lafo mi i oni stavimo Kosovo neko vrijeme na ignore , kao što i hoćemo - dakle, opet malo blesavi)
  5. Unija se teritorijalno proširi i na prostor Srbije, svi slave, mi, oni, svi, a onda se neko sjeti u Briselu i postavi konačno razumno pitanje: KOJE SU SAD GRANICE EU???
Mislim da nas samo zamajavaju jer je sasvim jasno da smo suočeni sa dilemom ili Kosovo ili EU!!! Po dosadašnjem razvoju situacije u politici EU prema Srbiji sve manje ima elementarne logike (ako još uopšte postoji)!!! Naravno Kosovo kao "nezavisno" ne smataram ozbiljnom tvorevinom te ne vidim mogućnost da oni uđu u EU, bar ne za vrijeme istorijskog trajanja evropskih institucija u Briselu!!!
 
Ovo je korektno pitanje sa nase strane.?

Kakav cemo odgovor dobiti od EU, to je vec drugo pitanje ?

Ocekujem da ce EU poceti da se ponasa racionalno. Treba da se vise povladjuje vecoj i blizoj drzavi (Srbiji) u odnosu na manju i dalju teritoriju (Kosovo).

Bilo bi vrlo lepo da EU sada odgovori da prima Srbiju u granicama koje je definisala OUN.

Tada bi i Kosovo bio clan EU zajedno sa Srbijom. Tada bi imali vrlo povoljnu situaciju, ako bi Kosovo htelo da se odvoji od Srbije, onda bi moralo da se odvoji i od EU, sto se nebi desilo.Niko nece s konja na magarca.

Takodje , jedan veliki medjunarodni problem bi bio resen-siplificiran, sveo bi se na problem odrzanja bezbednosti na Kosovu i podrzavanja Evropskih normi.

Pitanje priznavanja nezavisnosti Kosova bi bilo minorno pitanje i vremenom bi sve vise gubilo na znacaju.

S postovanjem svima.
 
Tadic je danas dao jednu dobru izjavu - kaze: - Ne zanima mene sta Oli Ren prica koje su nam granice, mene zanima sta misle gradjani Srbije ( parafraziram ).

A inace ta anketa u EU bez ili sa Kosovom je cista IDIOTIJA ILI PODMETACINA jer se postavlja stvar kao da mi imamo podjednak izbor, tj. da bez problema mozemu u EU bez Kosova. Pravo pitanje bi bilo: - Da li ste spremni da udjete u EU bez Kosmeta? a) da b) ne
 

Back
Top