Премијер Црне Горе Здравко Кривокапић: Црна Гора неће постати друга српска држава!

Да ли је премијер Кривокапић издајник зато што је рекао да Црна Гора није српска држава?

• Да

glasova: 4 33,3%
  • Не

glasova: 8 66,7%

• Ukupno glasova
    12
Црна Гора неће постати друга српска држава

677z381_printskrin-politika-rs.png

4.12.2020

Црна Гора неће постати друга српска држава, она је независна и тако ће и остати, изјавио је вечерас премијер Црне Горе Здравко Кривокапић и додао да ће се нова влада залагати за најбоље односе са суседима. „Чега се плашимо? Неће Црна Гора постати друга српска држава”, казао је премијер.
Он је изразио и жаљење због протеривања српског амбасадора Владимира Божовића.„Радићемо све по процедурама. Знам да нам не требају проблеми, ако знамо ко смо и имамо интегритет”, додао је.

У првој изјави након полагања заклетве, Кривокапић је рекао да су измене Закона о слободи вероисповести већ припремљене, преноси Танјуг.
Влада, додао је, има обавезу да не разочара грађане.„Наш једини циљ је да вас не разочарамо. Основни елемент је очекивање и реализација, нисмо желели да дајемо обећања јер подаци које имамо нису тачни”, додао је он.

Pogledajte prilog 811517

Имамо, како је рекао, статистику која је чудна и разликује се од статистике одређених министарства. „Резултати рада су једино мерило макар јој прорицали и 200 дана. Нема тога који може направити резултат за 200 дана. Организационе промене су таквог карактера да траже у свим ситуацијама најмање три месеца рада, може да пише и 30 али то што пише није реално”, рекао је Кривокапић.

Нада се да ће измене Закона о слободи вероисповести бити први корак нове владе и додао:„Прве недеље имаћемо интензивне разговоре са свим амбасадорима, да ли ћемо путовати у Брисел или овде се телеконференцијом састати - видећемо”, казао је Кривокапић.

link

После ове изјаве новог премијера Црне Горе, покопани су влажни снови тзв."српских националиста". По ко зна који пут је уследило брутално отрежњење после великог пијанства. Да ли је за тзв."српске националисте" Здравко Кривокапић сада издајник?

Ne samo da je izdajnik nego je i izrod kao što si i ti.

4.12.2020

Црна Гора неће постати друга српска држава, она је независна и тако ће и остати, изјавио је вечерас премијер Црне Горе Здравко Кривокапић и додао да ће се нова влада залагати за најбоље односе са суседима. „Чега се плашимо? Неће Црна Гора постати друга српска држава”, казао је премијер.
Он је изразио и жаљење због протеривања српског амбасадора Владимира Божовића.„Радићемо све по процедурама. Знам да нам не требају проблеми, ако знамо ко смо и имамо интегритет”, додао је.

У првој изјави након полагања заклетве, Кривокапић је рекао да су измене Закона о слободи вероисповести већ припремљене, преноси Танјуг.
Влада, додао је, има обавезу да не разочара грађане.„Наш једини циљ је да вас не разочарамо. Основни елемент је очекивање и реализација, нисмо желели да дајемо обећања јер подаци које имамо нису тачни”, додао је он.

Pogledajte prilog 811517

Имамо, како је рекао, статистику која је чудна и разликује се од статистике одређених министарства. „Резултати рада су једино мерило макар јој прорицали и 200 дана. Нема тога који може направити резултат за 200 дана. Организационе промене су таквог карактера да траже у свим ситуацијама најмање три месеца рада, може да пише и 30 али то што пише није реално”, рекао је Кривокапић.

Нада се да ће измене Закона о слободи вероисповести бити први корак нове владе и додао:„Прве недеље имаћемо интензивне разговоре са свим амбасадорима, да ли ћемо путовати у Брисел или овде се телеконференцијом састати - видећемо”, казао је Кривокапић.

link

После ове изјаве новог премијера Црне Горе, покопани су влажни снови тзв."српских националиста". По ко зна који пут је уследило брутално отрежњење после великог пијанства. Да ли је за тзв."српске националисте" Здравко Кривокапић сада издајник?
Xasto bi bio izdajnik,kad oni vec jesu dtuga drzava.

Poslednja izmena od moderatora:
Криви је јасно Србима поручио да нема ништа од Српства у Ц.Гори.Именовао је неке Милове апаратчике за министре.

Срби и даље као будале славе избор Кривог за премијера.

Primopredaja vlasti u Crnoj Gori: Marković dočekao Krivokapića u Vladi

Duško Marković zvanično predao dužnost novom premijeru Crne Gore

8:52 AM · Dec 7, 2020
Crna Gora dobila je u petak novu vladu, a odlazeći premijer Duško Marković predao je jutros dužnost novoizabranom predsedniku vlade Zdravku Krivokapiću.

4.12.2020

Pogledajte prilog 811517

link

Kmeeeeee

Ne mozes da podneses pad mila...

Niko nije ocekivo da sad cg odma podje u savez sa srbijom...

Ali anti srpstvo *********a je zavrseno!!!

Odrodjivanje od srpskog pravoslavnog identiteta je propalo.

Nek se zove crna gora, nije ni bitna nezsvisnost. Bitno je da je srpska, da je crkva tamo i da vi lojavi popusiste kitu...

Tek ce da bude hapsenja samo polako....

govori u svoje ime. crna gora je stekla nezavisnost na neustavan način. plus i prevarom i uskraćivanjem prava glasa.
Ovo je tacno.

Ja sam rodjen u cg, pretci i prezime nam je vekovima iz cg. U srbiji sam krajem osamdesetih.

I on mi ne dade pravo glasa.

Maja 2006 sam preko noci postao stranac u srbiji!!!

Bez da me iko pitao odlucio je o mojim papirima i buducnoscu...

Osnovno pravo nam je ukinuo a dao ga nekom siptaru muslimanu rvatu, koji su takodje od vajkada preko....

Znate li kolko nas ima u srbiji sa mojim slucajem???

Preko 100 000, jos ako bi racunali nasu decu...

Ovo je tacno.

Ja sam rodjen u cg, pretci i prezime nam je vekovima iz cg. U srbiji sam krajem osamdesetih.

I on mi ne dade pravo glasa.

Maja 2006 sam preko noci postao stranac u srbiji!!!

Bez da me iko pitao odlucio je o mojim papirima i buducnoscu...

Osnovno pravo nam je ukinuo a dao ga nekom siptaru muslimanu rvatu, koji su takodje od vajkada preko....

Znate li kolko nas ima u srbiji sa mojim slucajem???

Preko 100 000, jos ako bi racunali nasu decu...
spremaj katran i perje za bećkovča. i ostale ovdašnje "mudre i hrabre" iz vremena referenduma.

VESELI SE SRPSKI RODE SE ORI PODGORICOM: Ovako se dočekuje pravoslavna Nova godina u Crnoj Gori
Novosti online 13. 01. 2021. u 22:37
ВЕСЕЛИ СЕ СРПСКИ РОДЕ СЕ ОРИ ПОДГОРИЦОМ: Овако се дочекује православна Нова година у Црној Гори (ВИДЕО)
VELIČANSTVENE scene večeras u glavnog gradu Crne Gore.

Podgoričani uz pesmu dočekuju dolazak Srpske nove godine.
Vatromet i "Veseli se srpski rode" odjekuju Podgoricom

Back