Preljubnici

Mislim da gresis. Zena je ispunjena sasvim, mozda jedna mala sitnica.

Kad bi se nasao jedan pristojnog izgleda i prijatnog ponasanja s kojim bi mogla da
seta gradom, prica i igra domine.

Bila sam u braku 7 godina a on tek nekoliko mjeseci kad je sve počelo.
Počelo je slučajno. Prvo prijateljstvo, simpatija, kemija.... i koliko god smo se pokušali opirati, a znamo oboje da jesmo, nakon nekoliko mjeseci završimo ipak zajedno.
Bilo je uspona i padova. Svadja i prekidanja, al nakon kratkog vremena se opet vratimo jedno drugom.
Ni jednom nije drugom nije u planu nikad bio ni razvod ni zajednički život.
Nikad nismo negativno pričali o bračnim partnerima. Zadnja stvar na svijetu je da oni pate zbog naše gluposti.
Živimo u malom mjestu. Svi se znamo.
Grižnja savjesti je sve jača. Strah od otkrivanja još jači.
Ali, čini mi se, i ljubav sve snažnija.
Sad, nakon 10 godina, kad je prošla zaljubljenost, napetost, .... tek sam sad shvatila da je ovo ljubav. Da ga volim, i ne mogu bez njega. Vidim da ni on ne može bez mene. Sve smo bliži, povezaniji... a ne želimo nikoga povrijediti... jer nisu zaslužili.
Oboje smo u "savrsenom" braku.
Kako dalje?

Pišem, jer me zanimaju slična iskustva.
I vaše mišljenje? Jel to ljubav?

"If you love two persons in the same time, you should chose the second. Because, if you really loved the first, you would not fall in love in the second".

Johnny Depp

hmm, muški to teže (sporije) skontaju,.. nemaju razvijenu intuiciju,.. jer čovek ima vezu sa svemirom a žena sa čovekom (tak nekak).
Ne bih da budem bombastičan (ili sarkastičan),.. ali "neka se baci prvi kamenom na me,.. ),.. iako mislim da je uvodni post "tema klasika" - s vremena na vreme,.. je to potrebno ljudima (narodu) jer volimo da mrzimo,..
O moralisanju u nekoj drugoj temi,.. ali ako je ovu temu branio jedan Dostojevski,.. mi obični smrtnici možemo samo da se molimo za srećan kraj.
Dajte vi svoja iskustva,.. nemate ih ? Haah (ili Eh ),.. nije preljuba samo fizička, ali onda odosmo u filozofiju i psihologiju.
Ukratko, treba paziti i na druge,.. ne treba povređivati bez preke potrebe, jer svaka ljubav je prolazna (ne mislim na potomstvo - decu).

hmm, muški to teže (sporije) skontaju,.. nemaju razvijenu intuiciju,.. jer čovek ima vezu sa svemirom a žena sa čovekom (tak nekak).
Ne bih da budem bombastičan (ili sarkastičan),.. ali "neka se baci prvi kamenom na me,.. ),.. iako mislim da je uvodni post "tema klasika" - s vremena na vreme,.. je to potrebno ljudima (narodu) jer volimo da mrzimo,..
O moralisanju u nekoj drugoj temi,.. ali ako je ovu temu branio jedan Dostojevski,.. mi obični smrtnici možemo samo da se molimo za srećan kraj.
Dajte vi svoja iskustva,.. nemate ih ? Haah (ili Eh ),.. nije preljuba samo fizička, ali onda odosmo u filozofiju i psihologiju.
Ukratko, treba paziti i na druge,.. ne treba povređivati bez preke potrebe, jer svaka ljubav je prolazna (ne mislim na potomstvo - decu).

mislis na zaljubljenost
ili strast :lol:
inace, slazem se
neka baci neko kamen...ako sme:)
prvo neka se pogleda u ogledalo...

Nesto ces morati da zrtvujes.Ili muza ili ljubav.To kod tebe predugo traje mila.A kako ti finansije nisu problem ja bih izabrala ljubav.Narod ce uvijek nesto pricati.Cak i da si prava k"o svijeca......

Nema djecu.Djeca su djeca a ljubav je ljubav....Za djecu je bitno izdrzavanje i dobro vaspitanje.I poduciti ih da ljubav dolazi i odlazi.A ne da cijeli zivot misle da su im roditelji sveci.I poslije i oni postanu okorjeli preljubnici.......

Ma zlopati,nije rekla da je muz los u necemu ili da je drugi bolji,samo sto ona utripuje ko joj za sta prija,sto nije otisla 10 dana negde s kombinacijom, ja tipujem da bi se posvadjali

Žena taktizira sa mužem i ljubavnikom cca 10 godina. Gde je tu ljubav?

Uopšte je ne osuđujem, samo kažem, konstatujem, da ovde ljubavi nema (osim što verovatno sebe voli jako puno), već ju je uhvatila neka slabost, kriza identiteta, šta li....

mislis na zaljubljenost
ili strast :lol:
inace, slazem se
neka baci neko kamen...ako sme:)
prvo neka se pogleda u ogledalo...
ne mislim,.. rekao sam šta mislim :),.. ali da ne bude nesporazuma, ima i više vrsta ljubavi. Postoji ljubav za čoveka ( ženu, prijatelja), ali ja ne mislim da se pitanje odnosi na tu vrstu. Znači biću ja lojalan nekome ko je zaslužio ( i voleću ga) , ali treperenje srca, duše, misli,.. dolazi do "zamora materijala",.. ako me razumete.

Back