Dragissa
Primećen član
- Poruka
- 932
SLEDI SVOJE SRCE
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SLEDI SVOJE SRCE
Bila sam u braku 7 godina a on tek nekoliko mjeseci kad je sve počelo.
Počelo je slučajno. Prvo prijateljstvo, simpatija, kemija.... i koliko god smo se pokušali opirati, a znamo oboje da jesmo, nakon nekoliko mjeseci završimo ipak zajedno.
Bilo je uspona i padova. Svadja i prekidanja, al nakon kratkog vremena se opet vratimo jedno drugom.
Ni jednom nije drugom nije u planu nikad bio ni razvod ni zajednički život.
Nikad nismo negativno pričali o bračnim partnerima. Zadnja stvar na svijetu je da oni pate zbog naše gluposti.
Živimo u malom mjestu. Svi se znamo.
Grižnja savjesti je sve jača. Strah od otkrivanja još jači.
Ali, čini mi se, i ljubav sve snažnija.
Sad, nakon 10 godina, kad je prošla zaljubljenost, napetost, .... tek sam sad shvatila da je ovo ljubav. Da ga volim, i ne mogu bez njega. Vidim da ni on ne može bez mene. Sve smo bliži, povezaniji... a ne želimo nikoga povrijediti... jer nisu zaslužili.
Oboje smo u "savrsenom" braku.
Kako dalje?
Pišem, jer me zanimaju slična iskustva.
I vaše mišljenje? Jel to ljubav?
kakva ljubav![]()
hmm, muški to teže (sporije) skontaju,.. nemaju razvijenu intuiciju,.. jer čovek ima vezu sa svemirom a žena sa čovekom (tak nekak).
Ne bih da budem bombastičan (ili sarkastičan),.. ali "neka se baci prvi kamenom na me,.. ),.. iako mislim da je uvodni post "tema klasika" - s vremena na vreme,.. je to potrebno ljudima (narodu) jer volimo da mrzimo,..
O moralisanju u nekoj drugoj temi,.. ali ako je ovu temu branio jedan Dostojevski,.. mi obični smrtnici možemo samo da se molimo za srećan kraj.
Dajte vi svoja iskustva,.. nemate ih ? Haah (ili Eh ),.. nije preljuba samo fizička, ali onda odosmo u filozofiju i psihologiju.
Ukratko, treba paziti i na druge,.. ne treba povređivati bez preke potrebe, jer svaka ljubav je prolazna (ne mislim na potomstvo - decu).
Kako znas da nema decu![]()
Ma zlopati,nije rekla da je muz los u necemu ili da je drugi bolji,samo sto ona utripuje ko joj za sta prija,sto nije otisla 10 dana negde s kombinacijom, ja tipujem da bi se posvadjali
ne mislim,.. rekao sam šta mislimmislis na zaljubljenost
ili strast
inace, slazem se
neka baci neko kamen...ako sme
prvo neka se pogleda u ogledalo...