Prelistavanje dnevne štampe: Bijeljinu je šokirala priča kako je Dragana izdala žena: Otac je prodavao kao svinju za pare, udavala se 7 puta

Sensei

Master
Moderator
Poruka
95.190
Da život ume da bude nemilosrdan, zvuči kao fraza, ali ovog puta smo se uverili kroz priču troje male dece koju je majka odbacila da bi gradila svoj život. Otišla bez reči, pa odlučila da ih više ne vidi. Iza nje ostaju praznina i pitanja bez odgovora, a deca često samo žele jedan pogled, reč ili zagrljaj. Tada se na pleća očeva kao što je u ovoj priči Dragan, natovari teret težak nekoliko tona, neki od njih preko noći postanu i majka i otac, ostaju sami u borbi da se – obezbedi topli obrok, čista odeća, knjige za školu, ali i ono najvažnije – osećaj da su dečica voljena i željena.

Takve priče retko izlaze u javnost, jer očevi obično ćute, bore se tiho, daleko od reflektora. Jedan od njih, Dragan iz Bijeljine, pristao je da otvori dušu i za naš portal Stil Kurir i podeli deo svoje svakodnevice.

1758997351418.png

https://stil.kurir.rs/lifestyle/244...medium=home_widget&utm_campaign=stil_internal

Ponosan roditelj

"Čujemo se večeras pa ću vam napisati od početka. Jeste teško, ne volim da se vraćam unazad, ali kad ste tako ljubazni ne košta me ništa, jer smatram da sam ponosan roditelj i da moja deca idu pravim putem, skromnim ali poštenim. I sin mi je najbolji učenik i najbolje vaspitano dete u školi sad", ovako je započeo priču Dragan iz Bijeljine za naš portal Stil Kurir.

Tišina o majci i teret svakodnevice

"Nikad nisam pričao protiv nje. Čak u početku sam im stalno govorio lepo, sad niti oni spominju niti je traže. A samo treba biti pozitivan i Bog sve namesti kako valja, verujte mi. Jer ja kad bih pao, nema ko decu da mi gleda, ja nemam nikog, a oni samo mene...
To mene i boli, što sam je molio da češće dolazi da ih obiđe. To što ne plaća alimentaciju je manje važno, ali i važno je, jer je dužna kao i ja. Ja sam izgubio posao zbog ove situacije i živim od socijale, i ne znam kako, ali mi je mirna duša, čist obraz i deca srećna."

Upoznali se preko Fejsbuka​

Ovako kreće moja priča. Oženio sam se sasvim slučajno posle poplava u Bosni i Hercegovini 2016. godine. Upoznali smo se preko društvenih mreža, Fejsbuk. Nisam se puno zabavljao, pitao sam je da se uda i da dođe, kako nalažu običaji, da zatražim ruku od njenog oca. Ona je rekla da ne dolazi u obzir, samo da je ukradem.​

Ja sam u jednom selu, Ostojićevo kod Bijeljine, ona je u selu kod Lopara, i tako sam i uradio – ukrao sam je. Došla je kod mene. Tad sam imao živu majku. Ja sam je tretirao kao kraljicu, jer je bila puno mlađa od mene, 15 godina, i gledao sam je drugačije od obične žene. Mazio sam je, pazio. Odmah je ostala trudna.
7011306c-4934-45a4-892b-e04113b429a4.jpeg

Ja sam je tretirao kao kraljicu, jer je bila puno mlađa od mene, 15 godina, i gledao sam je drugačije od obične žene. Mazio sam je, pazio Foto: Privatna Arhiva

https://stil.kurir.rs/lifestyle/244...medium=home_widget&utm_campaign=stil_internal

Back