- Poruka
- 37.671
odogovor napiši MilunuZnam jednu osobu koja je sve ovo. Vrlo smo bliski. Hahaha
i prestani da slušaš narodnjake vidiš da ti ne pomažu da lepo pratiš svoju temu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
odogovor napiši MilunuZnam jednu osobu koja je sve ovo. Vrlo smo bliski. Hahaha
Šta su tehnički problemi? Hehesvako prema svom iskustvu. Imao sam partnerke koje su same sebi kopale jamu, cinile poteze protiv sebe..........uvlaceci i mene u posledice tih reakcija.
Kroz godine, filtrirao sam svoje prioritete i dosao do zakljucka da je IQ id vitalnog znacaja za optimalno funkcionisanje veze.
Sada sam ozenjen sa osobom koju sam odabrao prema tom mom kriterijumu i , nisam pogresio. Uz manje tehnicke probleme koji se podrazumevaju u partnerstvu, zadovoljan sam. Moja supruga ne cini nista sto njoj donosi problem, u cemu ja automatski profitiram.
Znači imaš ženu ali nemaš pare, pa si u problemu - ne možeš da nađeš ljubavnicu. Čak ni onu koja sluša narodnjake.Već imam jednu "finu" i obrazovanu.
Wajf (and) aj = wifi = ghz, hoću i malo duže signale mhz. Hahaha
E tooo. HahahaZnači imaš ženu ali nemaš pare, pa si u problemu - ne možeš da nađeš ljubavnicu. Čak ni onu koja sluša narodnjake.
Ako sam dobro razumeo.
Ako nisam ispravi me.
Ne da mi žena pare za ljubavnicu.Znači imaš ženu ali nemaš pare, pa si u problemu - ne možeš da nađeš ljubavnicu. Čak ni onu koja sluša narodnjake.
Ako sam dobro razumeo.
Ako nisam ispravi me.
samo da nismo village people![]()
Ma ne slušam narodnjake. Haha, Slušam majkl đeksona, madonu i sve iz '80. - tih. HeheZnači imaš ženu ali nemaš pare, pa si u problemu - ne možeš da nađeš ljubavnicu. Čak ni onu koja sluša narodnjake.
Ako sam dobro razumeo.
Ako nisam ispravi me.
nije ono sto mislis, pokvarenjaku hehehe........tu smo na vrhuncu, ..........mislim na kuhinju, bastu, siru familiju, problemi na poslu koji se ponekad uvuku i u krevet..............Šta su tehnički problemi? Hehe
Ma nisam to mislio, stvarno, nisam znao na šta misliš.nije ono sto mislis, pokvarenjaku hehehe........tu smo na vrhuncu, ..........mislim na kuhinju, bastu, siru familiju, problemi na poslu koji se ponekad uvuku i u krevet..............
Da ali one tebe racunaju.Dobro, te splavarke narodnjačke provinijencije ne računam u dobar materijal za vezu.
opet si kvaran..........ako te neko iznervira na poslu, nisi bas adekvatan za partnerku, bar neki sat po dolasku kuci.Ma nisam to mislio, stvarno, nisam znao na šta misliš.
Problemi na poslu(koleginica)? Haha
Ma znam, nisam kvaran, šalim se.opet si kvaran..........ako te neko iznervira na poslu, nisi bas adekvatan za partnerku, bar neki sat po dolasku kuci.
Pa ok mozda je ona cool osoba ali u kontekstu da me dalje privlaci kao osoba ne.
Pogotovu ako misli da je klasa iznad mene (ili bilo koga) . Onda nije ni ovako ok osoba.
pa da li je objektivno lepa, ok ali meni vise ne.možda te je odbila ali ti se i dalje sviđa, lepa je i sehi![]()