"Prelepe" devojke koje mi se mnogo sviđaju...

Pa meni vise deluje kao nekakav seksualni- drustveni status, nego koliko su zaista seksualne i recimo otvorene u krevetu. Mozes da naletis na prewibu, obucenu izazovno i yebozvno a ono tropa u krevetu. To treba razdvojiti.
Kakva tropa? Znači od dve poze, dovoljno je da se naguzi i da raširi noge...možda ti voliš da ležiš pa da skače po tebi, ako tebe mrzi.

Kakva tropa? Znači od dve poze, dovoljno je da se naguzi i da raširi noge...možda ti voliš da ležiš pa da skače po tebi, ako tebe mrzi.
Pa nisu bitne samo tu poze i sta se radi., Bitna je energija.
Moze ista osoba na dva razlicita nacina da ti popusi zavisno od energije.
Moze da te izbezumi i da osetis njenu zelju i zudnju da te zadovolji.
A moze i da ga mulja u ustima kao da je mrtav kunic i da razmisljas sto li je to u opste i uzela da radi? koji su joj motivi?
E sad, sledeci nivo je mastarija. Koliko mozemo da se poigramo uz svo to uzbudjenje.

Pa što mora emocija sa seksom? Nije obavezno.
Imas razlicite emocije. To je problem kod nas muskaraca sto kada nam kazu rec emocija, mislimo da moramo da je grlimo i potvrdjujemo ljubav. Imas bes, imas uzbudjenje, imas anticipaciju, imas onaj osecaj poverenje i kapiranja s njom, da se i seksuano kapirate, nasli se, pa onda uz to si i ushicen i onda razmisljas koliko super moze da vam bude. Ok u seksu je pretezno realizacija emocija, tj odnosa koji si razvio s njom. I to su sve emocije. Ako su njanjave emocije onda je vrv i seks takav.

Pa nisu bitne samo tu poze i sta se radi., Bitna je energija.
Moze ista osoba na dva razlicita nacina da ti popusi zavisno od energije.
Moze da te izbezumi i da osetis njenu zelju i zudnju da te zadovolji.
A moze i da ga mulja u ustima kao da je mrtav kunic i da razmisljas sto li je to u opste i uzela da radi? koji su joj motivi?
E sad, sledeci nivo je mastarija. Koliko mozemo da se poigramo uz svo to uzbudjenje.
Dovoljno je da ga liže, a možeš i ti njoj, ja volim.

... koje me neće jer nemam pare...su one devojke koje mi se uopšte ne bi sviđale kad imao pare. :)

Šta vi mislite? Sad one mene neće a posle ja njih ne bih hteo. Ironija. Zar ne?
Šta je onda rešenje problema?
Treba da me hoće da bi ih hteo, je l' tako?
Ne znam zašto, al moram : gde si bila kad sam bio nikooo :malav:

Sve polazi od toga šta čovek ili žene istinski traže..., seks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost zabavu itd....
Pošto živimo u materijalnom svetu, većina žena će tražiti sigurnost a to dolazi u vidu novca, jer bez dovoljno novca čovek se muči a u muci dolaze problemi i ljubav teško opstaje i to nije dobra sredina za osnivanje porodice i uzgoj dece. Može biti uspešno ako su srodne duše u pitanju i zajednički poboljšaju svoj žibotni status kroz ljubav međusobno poštovanje i podršku pre nego što problemi prodru u srž.
One devojke, žene koje samo gledaju da muškarac bude što bogatiji pa počinju od toga kakav auto vozi, garderobu nosi nakit ili sat da bi utvrdila njegovo materijalno stanje... to je sponzoruša i tu nikada nema prave ljubavi ni od jednog ni od drugog partnera, već materijalno i potrošno zadovoljstvo.
Sad, autoru ove teme.., šta zapravo želiš ili o čemu zapravo fantaziraš? Ako želiš biti bogat da bi našao ženu možda je bolje otići do javne kuće sa vremena na vreme jer je daleko lakše nego ostvariti bogatstvo, barem poštenim putem a o onim nepoštenim ti treba mudrost, kefalo, jaja i ateizam. Steći bogatstvo igrama na sreću bolje odmah otpisati. I da stekneš bogatstvo i imaš koju god želiš, bude interesantno samo u početku a posle kao i sve drugo što lako dolazi brzo se prevazilazi i tu nikada nema ljubavi a bez ljubavi nikada nema dubokih i istinskih strasti i emocija.
Ako želiš normalnu ženu koja bi te istinski volela, takvu treba i potražiti kroz zajedničke interese.
Ako, zbog nečeg trećeg te žene neće možda treba malo dublje pogledati u ogledalo, ne samo ono na zidu, već ogledalo života i sebe videti kao da posmatraš nekog drugog jer takvog te žene vide. Ako istinski sebe vidiš sa tog gledišta a nekad je za to potrebno vreme jer mora da si spusti ego, onda ćeš imati recept kako da poradiš na sebi i samim tim eventualno nađeš pravog partnera ili onakvog kakvog želiš.
Materijalizam preovladava u današnjem svetu ali i to može da se vaga i ništa nije nemoguće ako je osoba zdrava, i ima volju i stoicizam da koraĉa ka svojim željenom cilju, naravno ne u domenu nemogućih fantazija.

Sve polazi od toga šta čovek ili žene istinski traže..., seks, istinsku ljubav, prijatelja, slobodu, sigurnost zabavu itd....
Pošto živimo u materijalnom svetu, većina žena će tražiti sigurnost a to dolazi u vidu novca, jer bez dovoljno novca čovek se muči a u muci dolaze problemi i ljubav teško opstaje i to nije dobra sredina za osnivanje porodice i uzgoj dece. Može biti uspešno ako su srodne duše u pitanju i zajednički poboljšaju svoj žibotni status kroz ljubav međusobno poštovanje i podršku pre nego što problemi prodru u srž.
One devojke, žene koje samo gledaju da muškarac bude što bogatiji pa počinju od toga kakav auto vozi, garderobu nosi nakit ili sat da bi utvrdila njegovo materijalno stanje... to je sponzoruša i tu nikada nema prave ljubavi ni od jednog ni od drugog partnera, već materijalno i potrošno zadovoljstvo.
Sad, autoru ove teme.., šta zapravo želiš ili o čemu zapravo fantaziraš? Ako želiš biti bogat da bi našao ženu možda je bolje otići do javne kuće sa vremena na vreme jer je daleko lakše nego ostvariti bogatstvo, barem poštenim putem a o onim nepoštenim ti treba mudrost, kefalo, jaja i ateizam. Steći bogatstvo igrama na sreću bolje odmah otpisati. I da stekneš bogatstvo i imaš koju god želiš, bude interesantno samo u početku a posle kao i sve drugo što lako dolazi brzo se prevazilazi i tu nikada nema ljubavi a bez ljubavi nikada nema dubokih i istinskih strasti i emocija.
Ako želiš normalnu ženu koja bi te istinski volela, takvu treba i potražiti kroz zajedničke interese.
Ako, zbog nečeg trećeg te žene neće možda treba malo dublje pogledati u ogledalo, ne samo ono na zidu, već ogledalo života i sebe videti kao da posmatraš nekog drugog jer takvog te žene vide. Ako istinski sebe vidiš sa tog gledišta a nekad je za to potrebno vreme jer mora da si spusti ego, onda ćeš imati recept kako da poradiš na sebi i samim tim eventualno nađeš pravog partnera ili onakvog kakvog želiš.
Materijalizam preovladava u današnjem svetu ali i to može da se vaga i ništa nije nemoguće ako je osoba zdrava, i ima volju i stoicizam da koraĉa ka svojim željenom cilju, naravno ne u domenu nemogućih fantazija.
Svaka čast što si toliko sve napisao.
Ja tražim da devojke budu dostupne momcima.

Svaka čast što si toliko sve napisao.
Ja tražim da devojke budu dostupne momcima.
Momcima ili tebi? Ako je momcima, neznam o kojim momcima je reč i o kakvim devojkama je reč. Kao i u životinjskom carstvu, tu postoje neki zakoni koji su programirani u genetičkim kodovima i teško je imati ženku ako ti kodovi nisu usklađeni jedan naspram drugog kriz privlačnost.. I vremena su drugačija, mnoge devojke žele da budu same i imaju nekoliko momaka sa kojim se viđaju jer u današnjem vremenu više nema sramote.
Ako se radi o tebi, tu nema nikakve sramote i izrazio se hrabrost da ovde izneseš taj problem mimo toga što poneki diskutanti imaju potrebu da se time sprdavaju, i sam sam imao razdoblja kroz život kada sam morao da radim na sebi kako bih imao ono što želim a to uključuje i devojke. Imao sam i vremena kada su devojke lako dolazile i veruj mi da je to vrlo površno i neuporedivo sa pravom ljubavlju.

... koje me neće jer nemam pare...su one devojke koje mi se uopšte ne bi sviđale kad imao pare. :)

Šta vi mislite? Sad one mene neće a posle ja njih ne bih hteo. Ironija. Zar ne?
Šta je onda rešenje problema?
Treba da me hoće da bi ih hteo, je l' tako?
Jel to ono Sto me sada trazis pored njih toliko, gde si bila kad sam bio niko?

Back