- Poruka
- 71.015
Pa mozda to da rasclanis. Znaci nije bas ovako kao osoba, vec fizicki. Mozda i kao pojava. Cica ovo ono?Pa u pravu si, ne kao osoba, ali možda kao telo. Haha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa mozda to da rasclanis. Znaci nije bas ovako kao osoba, vec fizicki. Mozda i kao pojava. Cica ovo ono?Pa u pravu si, ne kao osoba, ali možda kao telo. Haha
Pa prvo kao cica a onda možda kao osoba. Ne može obrnuto, da ga yebeš. HahahaPa mozda to da rasclanis. Znaci nije bas ovako kao osoba, vec fizicki. Mozda i kao pojava. Cica ovo ono?
Pa da.O ne samo to, vec ako te je odbila znaci da je to ono na pocetku. Znaci da je ni nenpoznajes zaista kao osobu, vec opet kao pojavu tj utisak koji ostavlja, zar ne?
Pa da, ali je nisi ni upoznao kao osobu, vec samo njenu pojavu, utisak.Pa prvo kao cica a onda možda kao osoba. Ne može obrnuto, da ga yebeš. Hahaha
Da.Pa da, ali je nisi ni upoznao kao osobu, vec samo njenu pojavu, utisak.
Možda nema zube ili govori kao muško. HahaPa da, ali je nisi ni upoznao kao osobu, vec samo njenu pojavu, utisak.
Pa brate ne znam jesi li primetio koliko wiba ima ovako koje ostavljaju utisak neke nedostozne senzualne seksualne kraljice noci kleopatre a kada je upoznas ono neka praznjikava dosadna koza?
Pa moguće, verovatno sigurno. HahahaPa brate ne znam jesi li primetio koliko wiba ima ovako koje ostavljaju utisak neke nedostozne senzualne seksualne kraljice noci kleopatre a kada je upoznas ono neka praznjikava dosadna koza?
Nešto si mi mnogo emotivan. HahaPa brate ne znam jesi li primetio koliko wiba ima ovako koje ostavljaju utisak neke nedostozne senzualne seksualne kraljice noci kleopatre a kada je upoznas ono neka praznjikava dosadna koza?
One su prve emocicije. HahaNešto si mi mnogo emotivan. Haha
Pa u suštini i da i ne. Hahaha
Ne bih sponzoruše, i nervira me kad im se ne sviđam zbog para, zato mi se kao namerno ne bi sviđale kad bih imao pare. Da shvate da treba da im se sviđam bez para. Hahaha
Ženeeeee, grliteee meee, ali nogamaaaa.![]()
Do tebe je.... koje me neće jer nemam pare...su one devojke koje mi se uopšte ne bi sviđale kad imao pare.
Šta vi mislite? Sad one mene neće a posle ja njih ne bih hteo. Ironija. Zar ne?
Šta je onda rešenje problema?
Treba da me hoće da bi ih hteo, je l' tako?
Misliš do mojih para? HahaDo tebe je.
Pa u suštini i da i ne. Hahaha
Ne bih sponzoruše, i nervira me kad im se ne sviđam zbog para, zato mi se kao namerno ne bi sviđale kad bih imao pare. Da shvate da treba da im se sviđam bez para. Hahaha
Da. Do tvojih nepostojećih para.Misliš do mojih para? Haha
A šta će ti.. zaboravi. Ako voli samo tvoj novčanik a ne tvoje srrce, to nije nikakva ljubav, to je trgovina. Takva nikada neće stati uz tebe kad padneš.... koje me neće jer nemam pare...su one devojke koje mi se uopšte ne bi sviđale kad imao pare.
Šta vi mislite? Sad one mene neće a posle ja njih ne bih hteo. Ironija. Zar ne?
Šta je onda rešenje problema?
Treba da me hoće da bi ih hteo, je l' tako?
Lakše skontati one 100 drama 7 kamenova likove šta su hteli reći nego ovo što si ti napisao.
Pa meni vise deluje kao nekakav seksualni- drustveni status, nego koliko su zaista seksualne i recimo otvorene u krevetu. Mozes da naletis na prewibu, obucenu izazovno i yebozvno a ono tropa u krevetu. To treba razdvojiti.Pa moguće, verovatno sigurno. Hahaha
Ali daj prvo silj pa ljis. Hahaha
Kod takvih našminkanih je s i lj (ovanje).Hahaha
Pa i nisam u tom slucaju, mozda je zvucalo. A to da li sam emotivan, jesam. Svi smo mi emotivni.Nešto si mi mnogo emotivan. Haha
gospodine, vama nije dobroPa u suštini i da i ne. Hahaha
Zašto? Šta s vama nije u redu pa mislite da meni nije dobro? Hahagospodine, vama nije dobro
Ja baš jesam ali volim i seks. Haha Bez emocija i vezivanja. Ne vezivanja kao sado mazo, to može. HahahaTi nisi?
psihijatarŠta je onda rešenje problema?