Prelepa i zahtevna ili ruzna i poslusna???

Leady Marinna

Početnik
Poruka
7
Ne postoji lepa zena koja je istovremeno izuzetno pozrtvovana, dobra, fina, skromna. Lepe zene su oduvek bile svojeglave, borbene i zahtevale od muskaraca kavaljerstvo i ispunjenje ako ne svih, onda vecinu zelja... Dok skromne, malo deblje, mrsavije, ruznije devojke umeju da budu kao na tacni dvadeset i cetiri casa i oko njih se ne treba truditi... Vec se one trude oko muskog roda da ugode u svemu... Pitanje je dali bi radije izabrali prelepu bezobraznicu, za kojom se okrece citav komsiluk ili finu devojcicu koju niko ne primeti??? :per:

Leady Marinna moram da te razocaram, naravno da postoji lepa a fina. Poslusna ne mora da bude, jer sta je to? Da me slusa? Razumevanje i postovanje je ok, ali poslusnost mi nije potrebna u vezi. Jer se time apsolutno stavljas iznad nje, a to nije toliko zanimljivo. Ne znam gde ti zivis pa takva ne postoji, ali ima ih na pretek. Ako zamislimo da su takve nestale i da moram da biram izmedju ove dve ponudjene u temi, uvek bih izabrao lepu i zahtevnu, jer se sa zahtevnoscu mozes izboriti a sa ruznocom tesko :)

Ne postoji lepa zena koja je istovremeno izuzetno pozrtvovana, dobra, fina, skromna. Lepe zene su oduvek bile svojeglave, borbene i zahtevale od muskaraca kavaljerstvo i ispunjenje ako ne svih, onda vecinu zelja... Dok skromne, malo deblje, mrsavije, ruznije devojke umeju da budu kao na tacni dvadeset i cetiri casa i oko njih se ne treba truditi... Vec se one trude oko muskog roda da ugode u svemu... Pitanje je dali bi radije izabrali prelepu bezobraznicu, za kojom se okrece citav komsiluk ili finu devojcicu koju niko ne primeti??? :per:
Postoji...moja majka
uz sve nabrojano...izuzetno ponosna žena
kako je sve balansirala...ne znam...to je za mene umjetnost

Ne postoje lepe zene ... Postoje samo one sa sminkom i bez nje. :p

Salim se malo.Ja volim zene koje cene obostrani trud.Ukoliko se ja trudim prema njoj,onda ocekujem isto to od nje.Naravno,ne mislim da treba da se trudi oko mene u materijalnom smislu jer to nijednoj zeni sve i da zeli ne bih dozvolio,vec po pitanju paznje,pozrtvovanja,razumevanja i drugih stvari. :)

A one koje misle da je njihova lepota dovoljna da bi se oko njih okretao ceo svet,ne zasluzuju ni da ih pogledam.I ja sam lep,pa ne mislim da je to stavka zbog koje bi trebalo neko da me voli. :p

Sve su zene lepe na svoj nacin.
Zena ako ima visak kilograma nije ruzna.
Ako neka zena nije dovoljno uhranjena i izgleda malo mrsavije neznaci da je ruzna.
Ako neka zena ima salbiji vid i nosi oftamoloska pomagala (naocare) neznaci da je ruzna.
Ako se zena povredila u detinstvu i ima neki invaliditet i zbog toga kazu da je ruzna. Da li je to tako? Nije tako!
Ruzne su one lepe zene i devojke koje sede u kaficu i cekaju da im pridje neki sponzor ( Skot i lopuza narko boss, itd) i plati pice, a one njumu za uzvrat pruzaju sexualne usluge. To je Ruzno!
Ruzne su zene i devojke koje koriste narkotike i kada imaju apstinentnu krizu gmizu ulicama grada i balave fuj.
To je ruzno.
Sve ostalo je ok.

Sve su zene lepe na svoj nacin.
Zena ako ima visak kilograma nije ruzna.
Ako neka zena nije dovoljno uhranjena i izgleda malo mrsavije neznaci da je ruzna.
Ako neka zena ima salbiji vid i nosi oftamoloska pomagala (naocare) neznaci da je ruzna.
Ako se zena povredila u detinstvu i ima neki invaliditet i zbog toga kazu da je ruzna. Da li je to tako? Nije tako!
Ruzne su one lepe zene i devojke koje sede u kaficu i cekaju da im pridje neki sponzor ( Skot i lopuza narko boss, itd) i plati pice, a one njumu za uzvrat pruzaju sexualne usluge. To je Ruzno!
Ruzne su zene i devojke koje koriste narkotike i kada imaju apstinentnu krizu gmizu ulicama grada i balave fuj.
To je ruzno.
Sve ostalo je ok.

da svaka devojka iz ena je lepa na svoj nacin, ali zato su muskarci pacenici i jadni, i samo neki valjaju
bravo genije

Back