Prelazna vlada ili vlada eksperata?

Prelazna vlada ili vlada eksperata ?

• Ukupno glasova
    19
  • Ova anketa će se završiti: .
pa zasto je nudite onda, da spasete zive glave, jer ste veleizdaijnici? ali je najcrnje sto nam nudite gruhonjice i slicne, misleci da cete se tako najlakse izvuci

borite se bre jos, a ste gojko sisa, mi stvarno nismo racunali da cete ovako lako da se predate

Расправа Карлсона и Моргана: Клинтон побио хришћане и направио НАТО базу од Косова

vi ste kao u poziciji da postavljate uslove, i onda Zaklinjanje, kao lojalisti? stvarno ste humor

u zamenu da ne robijate, sta trazite, lepo vas pitamo, a vreme vam curi sve brze
Kaži dragička !
https://srbin.info/svet/sad-planiraju-da-deportuju-1-182-osobe-u-sssr-i-jugoslaviju/ :super:

trebalo je bandu lustrirati
Kako kad je uvek masovno lopovisanje po Srbiji i svi uzivaju ili vecina da budu casceni i da caste nekog na vlasti da bi izvukli neki protektorat...kako ces na svoj narod lustracijom, kad je to rodjeno , vaspitavano bar u 3 generacije da se uvlaci u cccccc mar i da nema nikakve osim ljigave karaktere i tako je boga mi ima vekova i vekova....zato i kukaju najvise na Tita i sistem koji je negde bio dosledan....nije svuda kako kazu , ja znam na nekoliko mesta da je bio poprilicno javan, tj po ps....mali gradovi , uvek je bilo pokusaja protekcije, ali zuljavo....

Tu sam video da je najjaca stvar kad policija i DB kontrolise kriminal, to je mocna stvar...najmocnija stvar cista prava filozofija vaspitanja i unapredjenja sredine...
Eto slucajno sam to video , moji roditelji nisu iako su bili komsije sa glavnim mafijozom a ja se tukao sa njegovim sinom, doduse tukao sam se i sa sinom sefa policijske stanice, oba bila jaca od mene, ali obojicu sam dobio ...i nisu me vise dirali...i nije da je bilo osvete...niti sam ja bio zeljan hijararhije...to sto ste vidjali kod kneleta i krimosa, to ne ide tako kad se preko DB drzi kriminal za ushi....

Студенти имају захтеве.
Небитно је да ли ће главоња ставити икебану no 1 или икебану no 2 за председника владе.
Нека постави себе, шта му тешко,
онда би барем имао легитимитет да даје изјаве на тему све већег незадовољства, овако...
Ниси надлежан!

kako ces na svoj narod lustracijom
ne ides na narod, vec na politicke subjekte, i medije koji su doveli do krize

jel ti shvatas da je premijer pretio sa do 1555 zrtava, jel, napad najbolja odbrana logikom, onda predsednik gazenjem, i na kraju su premijerova deca i drugari "branili" prostorije sns-a, jureci studente sa bejzbolkama dok jednoj nisu polomili vilicu? a zasto ako su lepili plakate na kontejner, jel su provaljivali u sns prostorije? zato sto ih je av huskao, kao malo se deca koskala, i slicno

znaci rezim zamenjuje teze, da se lustriraju ustaski, strani elementi medju studentima, i onda targetuje srpske izbeglice, ona dva brata! sta je to? rezim se pogubio.
ako gase sns, kao radikale, i prave trecu srecu stranku, sektu, kult aljekov, onda neka pozure sa poslom, jer ovo sto rade ih vodi na robiju, ostavke nece biti dovoljne

video sam vest, azurirace se, ja sam legalni usa drzavljanin, badava se radujes skrecuci sa teme, a i cisto sumnjam da ima ilegalaca iz tog perioda
😁
20250201_225240.jpg

Tehnokratska vlada. Da dovede srpsku državu u red a potom izbori na kojima će se uspostaviti vlast tehnokratije. No takva vlada znači da ili ide rezanje zarada u javnom sektoru (Krstić) ili bankrot. E sad zamisli da učiteljicama smanjiš plate za 20%. Znači bankrot.

Back