Прелазак преко Дуге

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Глупост за невернике,а за вернике знак Божији.
Колико сам ја упознат наука никада није објаснила децидно феномен Дуге???

Ne razumem zašto kao odgovor na moj savet počinješ sa "Glupost". Lepo sam ti objasnio ako je tvoja Duga ustvari optička pojava duga, onda je ona u potpunosti objašnjena, ili odgovori na pitanje šta je to "fenomen Duge"? Možda to nije obična duga.
Dakle: ŠTA je "fenomen Duge"?

Ha ...duga.......:roll:

DSC04429.jpg

Говоримо о феномену Дуге.

Мени овде нешто није јасно... :think: Ако сам те сконтао, ти не причаш о дуги него о Дуги, тако? Да ли би хтео рећи на шта си мислио са тим властитим именом? :dontunderstand: Ја се у библију и те ствари из не разумем, иако бих требао, али ако причаш о дуги као природном феномену, тешко да је дошло до тога...

Ljudi,jel znate za ono,lepo werowanje,da kad se rodi musko dete,i ako ga prenesete ispod duge,on postane devojcica :D

Meni je bas lepo to werowanje,mada,ko zna,o dugi i ne znamo mnogo toga...

Jes' ti iz zapadne Srbije? Vidim, ovi ostali nisu čuli za tu narodnu tradiciju, koja, čisto radi informacije, radi i u obrnutom smeru, pa reko da to nije nešto endemsko za naš kraj, ako si otale... Mada, ona zastava, koliko sam obavešten, nije nastala u zapadnoj Srbiji, pa kontam da i nije to toliko endemsko verovanje, samo ovi predstavnici drugih krajeva na forumu nemaju pojma šta se sve deša na ovom dunjaluku :eek: :think:

Samo mi nije jasno zašto ''lepo'' verovanje? :lol: Više dođe ko neki horor... Na kraju duge te, umesto zlatnog ćupa, ko u ostalim normalnim kulturama, čeka ludi veterinar sa priborom za škopljenje...

ko kaze da ne verujemo, ja bas verujem u sve i svasta :lol: samo ne volim da pisem o tome jer nemam dokaze vec neka licna iskustva koja ne mogu i ne zelim da delim po forumima

a kad smo vec kod duge tu nema bas nista misteriozno http://www.topvita.info/print.asp?id=152

lepo je imati takvo verovanje ali to mi nekako vise prilici decjem uzrastu tako da bi ovoj temi pre bilo mesto na nekom decjem pdf-u no takijeh nema:lol:

ps. kad sljapnes nogom u baru a slucajno se svetlost u njoj prelama bas tako da se vide dugine boje pozeli zelju:lol::lol::lol: - presla si preko duge a ne ispod:lol:

Ja najvise volim Duge noge, lepo oblikovane i da nose lepo zensko telo.
Naravno, ne treba mi Duge vremenske instance da je "odradim".
Medjutim, ako te Duge noge pripadaju drugom tipu krz bracnu zajednicu, onda mogu da nayebem na Duga vremena.

Jer, moze me umlatiti sa Duga devetka, pa cu umreti na samom kraju svog zivota.
I onda cu valjda i ja preci preko Duge.

Eto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back