Прелазак преко Дуге

• Začetnik teme Začetnik teme drbob
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Незнање људи према Божијим појавама је чудно???
Оно што је Божији знак,људи неће да примете?
Написао сам да Месија није поверовао у речи Марије Магдалене,да је она ту да их ,на крају времена где се враћају поновљени тренуци,све окупи(Апостоле) и да уједини све хришћанске религије у нову религију,да остави поколењима после катаклизме,а њих,као и све друге који их буду пратили,изведе из треће димензије.
Одабрани Месија је посумњао у њене речи,и Свевишња енергија му је дала знак у који више не сме да сумња.

Зашто чувару пирамидине енергије,да се закључа тема која је врло озбиљна.
Твоја је ствар пријатељу мој да ли ћеш да верујеш или не.
Износим истину.
Човек је прешао преко Дуге.
Природни феномен или Божија воља?
О томе водимо полемику,да би смо разјаснили неке ствари.

Мојсије у првој књизи 9,12,13 и 14 говори о тој појави.
12 I reče Bog: Evo znak zaveta koji postavljam između sebe i vas i svake žive tvari, koja je s vama do veka:

13 Metnuo sam dugu svoju u oblake, da bude znak zaveta između mene i zemlje.
14 Pa kad oblake navučem na zemlju, videće se duga u oblacima,
15 I opomenuću se zaveta svog koji je između mene i vas i svake duše žive u svakom telu, i neće više biti od vode potopa da zatre svako telo.

16 Duga će biti u oblacima, pa ću je pogledati, i opomenuću se večnog zaveta između Boga i svake duše žive u svakom telu koje je na zemlji.

Gde se ovde spominje starogrcka boginja???

Brate ti ili nisi normalan ili nas za*ebavas.

Apsolutno stojim iza svoje tvrdnje da je ova tema satanisticka i prema tome treba biti zatvorena. Govori se o laznom mesiji o kome se prica u knjizi otkrovenja, odnosno satani. Predstavljen je kao mesija da se vernici isprovociraju cak i na lokaciji pise "pored Isusa Hrista" sto je dovoljan znak. Molim moderatore da zakljucaju ako znaju za otkrovenje.

Brate ti ili nisi normalan ili nas za*ebavas.

Apsolutno stojim iza svoje tvrdnje da je ova tema satanisticka i prema tome treba biti zatvorena. Govori se o laznom mesiji o kome se prica u knjizi otkrovenja, odnosno satani. Predstavljen je kao mesija da se vernici isprovociraju cak i na lokaciji pise "pored Isusa Hrista" sto je dovoljan znak. Molim moderatore da zakljucaju ako znaju za otkrovenje.

Slazem se
v2.gif

Није чуно, да људи који имају своје мишљење и који размишљају својом главом,бивају нападани од оних за које други размишљају и којима су други наметнули своје мишљење.
Зашто се појава која се десила први пут у историји човечанства - назива сатанистичком???
По чијој оцени је то сатанистичка појава???
Да ли вас неко наводи на нешто грешно?
Зар за вас,који сте следбеници НСП и екуменизма,није то ваше убеђење - представљање лажне цркве и лажног Месије,о коме говори Библија?
Размислите мало.
Да се тако нешто десило ван Србије,и да се то није десило Србину - сва светска штампа и сви други медији би писали и извештавали о томе - о тој необичној појави и о новом Месији.
Пошто је то Србин и пошто се десило у Србији,е то је сатанистичко!?

Није чуно, да људи који имају своје мишљење и који размишљају својом главом,бивају нападани од оних за које други размишљају и којима су други наметнули своје мишљење.
Зашто се појава која се десила први пут у историји човечанства - назива сатанистичком???
По чијој оцени је то сатанистичка појава???
Да ли вас неко наводи на нешто грешно?
Зар за вас,који сте следбеници НСП и екуменизма,није то ваше убеђење - представљање лажне цркве и лажног Месије,о коме говори Библија?
Размислите мало.
Да се тако нешто десило ван Србије,и да се то није десило Србину - сва светска штампа и сви други медији би писали и извештавали о томе - о тој необичној појави и о новом Месији.
Пошто је то Србин и пошто се десило у Србији,е то је сатанистичко!?
Slusaj sinak, jeste satanisticko. A i nedokazano je. Daj ti neki dokaz da se nesto slicno desilo ili neki kontakt Mesije da odem da proverim dal je Mesija ili nije.

Za ovo prvo se slazemo. I kad mislis da prestanes nas slobodne mislioce da napadas?

Po mojoj oceni je satanisticka pojava. Navodis nas na klanjanje laznim bogovima [greh]. To gde se desilo nema veze.

Као прво пријатељу мој,старији сам од тебе да бих ти био "синак".
Нико не тражи од тебе да се некоме клањаш.
Изнето је да би смо дали одговор на ту појаву.
Сатанисти???
То могу да тврде они који подржавају НСП,јер њихове газде хоће да створе нову веру,тако да су они сатанисти и антихристи.
Када дође време Месија ће се појавити пред народ,да је то ОН,знаће прави верници,јер ће се тада десити чудо Божије.

Као прво пријатељу мој,старији сам од тебе да бих ти био "синак".
Нико не тражи од тебе да се некоме клањаш.
Изнето је да би смо дали одговор на ту појаву.
Сатанисти???
То могу да тврде они који подржавају НСП,јер њихове газде хоће да створе нову веру,тако да су они сатанисти и антихристи.
Када дође време Месија ће се појавити пред народ,да је то ОН,знаће прави верници,јер ће се тада десити чудо Божије.

Mesija je Hrist. To ce biti njegov drugi dolazak. A ne neki Marko iz sela kod Beograda. Nek mi Bog oprosti ako gresim...

Nego ti jos uvek nisi dao dokaz kako onda da diskutujemo. Jedino ako navedes da je tema hipoteticka pa onda bi mogli...

Кажу да је Дуга богиња Ирис.
Када се деси да неко пређе преко Дуге - кажу да је то добра ствар.
Интересује ме која су ваша сазнања о преласку преко Дуге и да ли је негде забележен такав случај?
Шта каже Библија?

Говоримо о нечему што се десило!

Према информацијама које поседујем,човек који је посумњао да је Он тај који јесте,десило му се да је тог поподнева прешао преко Дуге,и то два пута.
Дуга се прострла пред његовим ногама као у бајци.
То је потврдила и особа која је била са њим.

Ne znam šta je Duga, ali ako misliš na optički fenomen dugu onda je najbolje da u nekoj fizici pročitaš nešto o disperziji svetlosti, pa onda kako ta disperzija nastaje na kapima kiše, uvidiš kako postoje dve vrste duga koje se vide pod različitim uglom (videćeš i koji ugao je u piranju) i onda će ti, nadam se biti jasno da je prelazak iznad i ispod duge ordinalna glupost.
Bre ljudi kakva sve verovanja imate, a treba samo neke osnovne stvari da naučite.

Ni duga nije nikakav fenomen...da cujemo sta kaze wiki :rtfm:

Дуга је визуелни ефекат који око региструје када посматра преламање сунчеве свјетлости кроз ситне водене капи, најчешће након кише. Зраци свјетлости се тада разлажу на своје основне компоненте, формирајући оптичку представу у виду траке различитих боја.

Дуга има облик широког лука на хоризонту, па се дуго вјеровало да је материјалне и/или магијске природе. Изрази "ходати по дуги" и "далеко иза дуге" означавају ово вјеровање и осликавају да је човјек примјећивао да се до ње не може "стићи".

Под термином "дуга" се подразумева и једна од дасака од којих је сачињено дрвено буре.

Говоримо о феномену Дуге.

O Boze pa ja nemam pojma sa kime diskutujem.
Duga nije nikakav fenomen, nego obicna disperzija svetlosti koja se stvara kada se svetlost prelama kroz vodene kapljice.

Imas i disperzije kroz prizmu i sl. Crvena ide Gore a Ljubicasta dole u zavisnosti od talasne duzine odredjenih svetlosti. Posto je svetlost sastavljena iz Boja. al to su otkrili jos u 18. veku... ali ti opet ne znas :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back