Kako Minga nije sramote njegovog pradede Milutina? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledila sam se gledajuci ovaj prilog.
Treba ih što prije istjerati da se ne razmnožite. To je karakteristika muslimana. Samo razmnožavanje., rađanje djece i živjenje na državnom proračinu. Paraziti koji bi živjeli na račun poreznih obveznika. Zato vas treba što prije deportirati odakle ste došli.Ovo je dokaz da nije istina sto izjavljuju Cameron i Merkelova jer Islam je pridovbio puno muslimana u Britaniji i Islam je postao vec starosjedelacka vjera Britanije tako da je prica o multikulturalizmu jedan fakt i ne moze se negirati jer niko ne moze istjrati iz zemlje 100 000 Engleza Islamske vjeroispovjesti.
BBB ZG;16911578[COLOR="#8b0000":]Treba ih što prije istjerati da se ne razmnožite. To je karakteristika muslimana. Samo razmnožavanje., rađanje djece i živjenje na državnom proračinu. Paraziti koji bi živjeli na račun poreznih obveznika. Zato vas treba što prije deportirati odakle ste došli.![]()
Jhebali te muslimani. odi na bosanski forum pa tamo zagovaraj islam. Ovo je kršćanski forum.To su muslimanke i one zasluzuju da imaju muslimane i rado bih se ozenio sa jednom Britankom Islamske vjeroispovjesti.Jestel vidjeli kako Liana gleda i slusa Ezan i kako zeli da prijedje u Islam?Isto tako i vi Srbi morate da prelazite u Islam ako zelite mirno da zivite sa muslimanima.
Mislim da ste u gresci jer muslimani zele da zive u Europi jer na to imaju prava a i pomalo je razlog ovih demonstracija slab zivotni standard u islamskim zemljama pa se zbog toga sve cini da se skinu diktatori i da se napravi da muslimani u islamskim zemljama zive dobro kao na Zapadu.Inace muslimani u Europi prave svoje Dzamije i oni prevode u islam one koji to zele i niko ih ne tjera da budu muslimani tako da ne mozete pricati o nekoj deportaciji kada su to sada Britanci i Njemci i zele zivjeti po Islamskom sistemu u tim drzavama.
...клањају се и више од пет пута дневно....али оном необрезаном.
Ja sam pročitao majmunčiće.Znači,mogu da se "fircaju" s' kim 'oće,
ali prethodno da klanjaju !?
Znači li to da je Allah milostiv prema raznovernom "mandrčenju",
ali ne i prema braku !?
Jer,hoće "čiste" muslimančiće !!!
Hmmm... proucila je nastanak islama: plagijatorska religija nastala kombinacijom postojecih.
Uvidjela je Cuda pravoslavna pod Ostrogom i u drugim manastirima.
Uvidjela je duhovnost u pravoslavlju.
Uvidjela je ko je i sta je: nasilno islamizovana srpkinja koja je postala svjesna svojih predaka i vjere.
Ne znam dal sam sta izostavio.
Slusaj BBB ZG ti si jedan los Hrvat i mnogo opterecen Hrvat sigurno nismo vise vase cvijece.Mi smo Tursko cvijece.
Danas sam se okupao i zaprao sam se tako da sada imam vode i mogu da klanjam i da perem zadnjicu poslije velike nuzde.Inace danas sam se molio Allahu za Libiju tako da sam plakao sta radi onaj gadhafi diktator.
Samo za zelenog - Da Bog da ih sanjao!
http://2.***************/_2QTHJoYJcCc/Sr0ld3djE2I/AAAAAAAAAOM/mAZ1prhPC7c/s400/dead+pigs.jpg