Pripadnici UKP na Univerzitetu u Kragujevcu

idi to reci ovima u kragujevcu oko prijava

Nije mi jasno o čemu se radi to što se KG tiče, malo je to informacija. Pominje se neki Inovacioni centar i korupcija. Ali nemam sad vremena to da gledam.
U principu, stvar je sa fakultetima takva, sa skoro svim ne mogu baš da tvrdim, ali u našoj zgradi svi dolazimo sve vreme na posao, to sam pisala više puta. Radi se mnogo više nego što nam plaćaju, tako da oni nama duguju novac, a mi njima ništa.

Nije mi jasno o čemu se radi to što se KG tiče, malo je to informacija. Pominje se neki Inovacioni centar i korupcija. Ali nemam sad vremena to da gledam.
U principu, stvar je sa fakultetima takva, sa skoro svim ne mogu baš da tvrdim, ali u našoj zgradi svi dolazimo sve vreme na posao, to sam pisala više puta. Radi se mnogo više nego što nam plaćaju, tako da oni nama duguju novac, a mi njima ništa.
poenta je da krecu sa prijavam protiv fakulteta u toku blokada...

neko ih toboz prijavljivao oko ovih blokada ... kak osu sottecena prava drugima...

tek ces da vidis cirkus...

nece im poci za rukom naravno, blokade ce tek onda da buknu...

poenta je da krecu sa prijavam protiv fakulteta u toku blokada...

neko ih toboz prijavljivao oko ovih blokada ... kak osu sottecena prava drugima...

tek ces da vidis cirkus...

nece im poci za rukom naravno, blokade ce tek onda da buknu...

Moj stav je oduvek bio da se može i studirati i protestovati, tako smo mi radili 90tih. Predlagala sam i studentima neki hibridni oblik blokade/nastave. Oni žele ovako, ali možda ne svi. To je sad na njima da odluče.

Moj stav je oduvek bio da se može i studirati i protestovati, tako smo mi radili 90tih.
nista nsite uradili, namestili su vam igrace sluzbe poput debila cede praska a oni izvlace pouke iz toga. u sve su upuceni veruj ...

Predlagala sam i studentima neki hibridni oblik blokade/nastave. Oni žele ovako, ali možda ne svi. To je sad na njima da odluče.
rade oni dobro

Back