Preko 2 miliona ljudi ovih dana na blokadama-protestima na ulicama Srbije po merenju (EvroAgencije za trenutnu zaštitu) VIDEO Vučić beži od izbora

Na blokadama u Srbiji 2 miliona ljudi po merenjima proverene Agencije, zašto Vučić beži od izbora ?

• 2 miliona na ulici (je sa ukućanima cela Srbija) Vučić beži od izbora jer neće imati ni 5%

glasova: 0 0,0%
  • Vučić krade izbore ali nema para za celu Srbiju da plati i pokrade kao u malom Kosijeriću imaće 5%

• U Kosijeriću pao 20% uz krađu, sa toliko para Vučić u Srbiji može(održati pad 20%) imaće 25%

• Nema Vučić para da kupi celu Srbiju kao Kosijerić, imaće veći pad uz krađu će dobiti 15% na izborima

• Obavezno uvesti KAMERE i sprečiti krađu izbora to da bude zahtev protesta. Vučić neće preći cenzus

glasova: 2 100,0%

• Ukupno glasova
    2

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.844
Ovo je bloger iz Rusije koji je izneo istraživanje i merenje ozbiljne agencije i vrlo relevantne (Evropske Agencije za trenutnu zaštitu) da ovih dana u Srbiji na blokadama i protestima na ulicama ima 2 miliona ljudi, i da Vučić beži od izbora jer u Srbiji na izbore izlazi oko 3 miliona ljudi tako da je jasno da gubi izbore ubedljivo.

VIDEO pogledajte od 5:15 do 6:00 gde ovaj bloger iznosi rezultate merenja skupova i protesta blokada da je 2.000.000 građana na ulicama po Srbiji od poznate Agencije

ANKETA
Pošto je na ulicama 2 miliona protestanata (što je sa ukućanima cela Srbija) i zato Vučić beži od izbora, jer zna da na glasanje u Srbiji izlazi oko 3 miliona glasača i da nema nikakve šanse na izborima.
Dajte vašu procenu koliko će na izborima dobiti Studentska lista, a koliko Vučić (ako pokrade izbore ili ako se uvedu KAMERE i ne bude mogao da krade kao u Zaječaru na Zapisnike i kupljene lažne kontrolore opozicije i u Kosijeriću na kupovinu glasova) koji neće imati para i fantoma za celu Srbiju kao za Kosijerić ?

U Kosijeriću je Vučić dao 10 miliona evra za kupovinu glasova i pao je za 20% u odnosu na prošle izbore, to znači da Vučiću da bi na nivou cele Srbije održao pad od 20% u odnosu na prošle izbore ( 25% glasova na izborima da bi dobio) treba mu oko 9 milijardi evra, on tih para nema da plati, nema ni fantoma aktivista da vozi po celoj Srbiji i zato beži od izbora
Ja imam mišljenje da Vučić neće preći cenzus jer 2 miliona građana na ulicama je (sa ukućanima 95% cele Srbije) stim da recimo ja i dosta mojih poznanika (koji su protiv Vučića isto) nikad nismo izašli ni na jedan protest, a sigurno ćemo svi glasati na izborima protiv Vučića.

Dajte u ANKETI vaše procene koliko će Vučić dobiti glasova na izborima, kad se zna da na protestima na ulici izlazi 2 miliona ljudi po merenjima Agencije, a da na izbore u Srbiji na glasanja izlazi 3 miliona ukupno ?

Back