predviđanje sudbine

teardrop:
Hani, poznajem jednu ženu koja izradjuje horoskope. Deviza joj je "Zvezde nam daju šansu za nešto, a samo je naša odluka da li ćemo to i uraditi". Zapisano negde ili ne, mi sami odlučujemo o svom životu.

Slažem se sa Betty da je sve to slatka zabava, naročito tokom "devojačkih" razgovora :)

sve je to meni super - ali zaista samo kao zabava, tanana igra duha da se dokuči nepoznato, da se kažu naglas očekivanja i želje
...ali baš baš slepo verovanje i vođenje po tim"znacima" bi značilo da polažeš oružje, i pred najezdom varvara - gledaš u nebo :? nekako mi tragično...i setim se Edipa koji ide sa štakom :) Dok je ne odbaci.

Struja:
ova igra se zove jablan ili nesto izmedju.
da nisi otvarala pasijans sa cecom i dijanom klaro u birjuzovoj? mozda se odatle znamo.

Znaš, motala sam film u nazad, i mogu ti reći da sam se svačega setila, ali mislim da tamo nisam bila. Možda na nekom od bazena samo se gledale, možda ne nekoj utakmici, možda kad su nas grupno iz škole voili da popunimo gledalište za aikido, džudo, karate :? , svega mi, sigurna sam da imam bezbroj rupa u pamćenju, setim se do nekle i... belina.
A mogle bi na neku utakmicu, košarka, rukomet, vaterpolo, ... da se izvičemo do daske, radujemo se svakom zgoditku :lol:
oće neko još

ja neću TO
al može na krempite 8)
danas sam ušla u slastu da pazarim kesten pire - i mogu vam reći da je Vasina torta bila ooodlična :P
Rado bih ponovila ovo iskustvo, u društvu :P
Posle kad se najedemo šećera, moći ćemo trčeći do Londona :mrgreen: I još će da ostane i za vrištuljanje za NG :)

Back