predviđanje sudbine

pa SVA 4 imaju ISTU poruku :shock:
i posle refresh - isto :?
pa svi ondaK dobiju jedno te isto, bzvz
evo da vam skratim muku
"Gubite licno samopozdanje i veru, a to je korak do ocaja. Nemojte sazaljavati sami sebe i unapred verovati u licni poraz. Manjka Vam optimizam. "

Ma to samo tebi baksuze :lol: :lol: :lol:
evo ja sad otvorila 3 komada...

Strah od neuspeha je najveci neuspeh! Ako se plasite da necete uspeti u svojim namerama, onda postajete rob licnih zabluda. Treba Vam vise hrabrosti.

Postoji pravda, nemojte gubiti nadu i veru. Ako nemate dovoljno snage oslonite se na osobu koja Vam je bliska. Onaj ko Vas zaista voli, taj ce Vam i pomoci.

Da biste pravilno razumeli ono sto Vam se dogadja, vazno je da izadjete iz letargije i da se suocite sa istinama koje su tu ispred Vas. Pogledajte se u ogledalo istine.

Ko istinski zraci, taj nema potrebu da blista u drustvu ili da zasenjuje druge. Naucite da pravilno koristite snagu i ono sto imate, ali ne zbog drugih vec zbog sebe.

Ni jedan problem se nije rodio sam iz sebe, vec su ga stvorili drugi. Ali kad god postoji problem, uvek postoji i resenje i ono se najcesce nalazi vrlo "blizu" tog problema.

Ocekuje Vas proslava. Bicete srecni i zadovoljni.

Uspeh, moc i pobeda deluju omamljujuce. U sustini najvazniji je sadasnji trenutak, ali nije i dovoljan. Danas je "put" u bolje i lepse sutra.

sva cetiri imaju razlicitu poruku

cu ti kazem sve cu ti kazem imas jedno srce neko ce ti dodje izdaleka mozda s drugog kraja bg a mozda iz dalekog sveta pa ce se ljubis mlogo ces srecna da budes posle mala tuga al sve ce da prodje nemo' da brines snajka ima da se udas za bogatog drzace te k'o malo vode na dlan,decu ce da imas lepu i zdravu,sve sto pozelis ce ti se ispuni
daj neku banku pa da idem :lol:

Старозаветни Јевреји су имали позамашан број казни за људе који су се бавили тиме... :idea:

Махом су то биле смртне казне или прогонства...

hanibaI77:
cu ti kazem sve cu ti kazem imas jedno srce neko ce ti dodje izdaleka mozda s drugog kraja bg a mozda iz dalekog sveta pa ce se ljubis mlogo ces srecna da budes posle mala tuga al sve ce da prodje nemo' da brines snajka ima da se udas za bogatog drzace te k'o malo vode na dlan,decu ce da imas lepu i zdravu,sve sto pozelis ce ti se ispuni
daj neku banku pa da idem :lol:

hahahahaha...ne moš tako otić'
ajde gledaj i meni u šolju :P
ima li bela trojka? :)

klara_m:
Predviđanje sudbine ...

na kori od jabuke
listovima od čaja
socu od kafe
na kockicama
belancetu od jajeta
maslačku

kad pročitate, koja vam je prva reakcija
veoma neozbiljno... ne umem da citam sa kore od jabuke, a bas me interesuje, sta to moze da se procita... mozda ne umem da shvatim ironiju, ili sam izvukao pogresan zakljucak?... gledas ironicno na zapisana predvidjanja sudbine... ili pitas druge da daju ironicne ili saljive odgovore?... sve moze biti signal za intuiciju... pa cak i neciji post, na nekoj temi... da li neko onda mozda cita sudbinu iz ovog posta?... mozda, ali samo onaj ko veruje u istu... ljudi koji veruju i umeju signale za citanje iste pronalaze u svemu...
posto vec predpostavljas, da svi koji su ti odgovorili umeju da citaju... recicu da zavisi od onoga sta sam citao... ako je caj u pitanju, popijem ga nakon toga.... eto, nadam se da sam pomogao...

U glavnom je to svima zabavno i uglavnom je svakom neka "gatara" gledala ili u solju ili u tarot karte.
Meni je cak jedna zena, davno, preporucila sledece:
Sacekaj ponoc. Moras da budes sama u stanu. Skini se gola. Pogasi sva svetla. Stani ispred ogledala sa upaljenom svecom. U ogledalu ces videti lik buduceg muza.
I sad se najezim od same pomisli da tako nesto uradim

blondambition:
U glavnom je to svima zabavno i uglavnom je svakom neka "gatara" gledala ili u solju ili u tarot karte.
Meni je cak jedna zena, davno, preporucila sledece:
Sacekaj ponoc. Moras da budes sama u stanu. Skini se gola. Pogasi sva svetla. Stani ispred ogledala sa upaljenom svecom. U ogledalu ces videti lik buduceg muza.
I sad se najezim od same pomisli da tako nesto uradim
Skini se gola, upali sva svetla, stani ispred fotoaparata i posle poshalji sliku na moj mail... da ti gatam, seko.

Јаоооо..пасијанс...
Не верујем ништа у те глупости, али сетих се студентских дана....Седнем пар дана пред испит као да учим, а онда ''де да видим да ли уопште вреди да почињем''..решим да отварам пасијанс, па ако се отвори положићу, ако не....ништа. Не отвори ми се из прве, па још једном, па још једном....па тако потрошим два сата отварајући пасијанс само да не бих учила....
Хе, хе....давно беше....

Back