Predstavnici ambasade RUSIJE prisustvovali na predizbornoj konveciji Cede Jovanovica

misoni:
Прво,политичари неће дозволити да им неко избије из руку изворе пара за које не морају ништа да раде.Погледај например закон о расподели средстава из буџета за време изборне кампање.Друго народ,не само срби него и сви остали(мислим на већину)нису навикли да раде, и то се не мења годинама.Лакше је чекати да комшији цркне крава(или сам комшија).Треће,ратови који су се водили на овим просторима нису се водили због верске и националне нетрпељивости(то су само поводи),него због пљачке.Уосталом,суштина свих ратова је пљачка и отимачина!Све док постоји могућност да неко овде изазове рат и прода оружје,нећемо живети као нормалан свет.:)
1)vidi to sto si kazes je tacno ali u ovom momentu.Kakko privatizacija bude odmicama sve ce manje novca moci da se zaradi iz pozicija vlast a to ce neminovno doneti ono o cemu ja govorim a sto posotji u svim kapitalistickim zemljama.
2)drugo ne shvatam kakve veze ima sa temom
3)Ovde ne postooji takav plan a da smo bili ze lja sa kapitalisticim uredjenjem verovatno rata ne bi ni ni bilo ali to je komplikovana tema i sama za sebe...

marlon:
super bre milanche... sad jos pocni da pises cirilicom i postaces pravi srbin :) imas ovde sefa ldp omladine koji u potpisu nosi kako ono bese... rusofili su najgluplji srbi :):):)

ipak je bolja duhova... čedoidi su najgluplji....
pa ja vec pisem skoro iskljucivo cirilicom ali mi je bezveze da pisem i na kompjuteru jer su mi svi programi na engleskom...malo bi mi bilo nezgodno....ne ide bas cirilica i engleski....takodje se trudim da se snalazim u oba pisma...
Slazem da "rusofili" nisu bas preterano pametni i da su ograniceni.Jer to kako oni shvataju "pojam rusije" znaci neprijateljstvo sa zapadnim svetom sto je van pameti...

eremita:
Ахахаха...........жива истина што пишеш............ ево и ја ћу да им дам по дршку.......
додуше само визуелно али и прецизно..............
ахахааааааааааааааааааа.........баш си ме засмејао.......

Vrlo precizno si im dao podrsku, samo vodi racuna da ti ovaj ne prdne u nos :D :D :D
Guras ga gde mu mesto nije :wink:

marlon:
pa eto vish ja sam prozvan rusofilom, pa duh, pa jabuchilo, pa cek ko ono jos bese.... da veksla i naravno eremita :) blago nama ogranicenima i vama neogranicenima :)
Nije bitno kako si prozvan...ali ako imas misljenje da treba saradjivati samo sa Rusijom a prema zapadu podici "berlinski zid" onda nisam siguran da razmisljas ispravno.

_Milanche_:
Na predizbornoj konveciji Cede Jovanovica prisutovali su predstavnici mnogih ambasada iz Srbije a izmadju ostalog i predstavnivi imbasade Rusije,Nemacke,Velike Britanije,SAD.
Predstavnici ambasade Rusije dobili su veliki aplauz kao i predstavnici ambasade SAD.
Vrlo jaka i vazna informacija, definitivno zasluzuje da bude posebna tema. Ma sta jedan, bar dva-tri threada treba da se otvore o ovom dogadjaju, toliko je bitan za sve nas :D

Bre milance postajes dosadniji sa ovakvim temama od eraserheada... :roll:

Rusi pruzili podrsku Cedi , koji pije drogu?? :confused:

Prc, Mileva.......op op op op oplac op op opalac........... :D :D :D

takojefs8.gif
takojefs8.gif
takojefs8.gif
takojefs8.gif

http://www.audio4fun.com/download/funsound/mp3/rap-chicken.mp3

Jel a gde pise to da su mu rusi pruzili podrsku?
I otkud znas da pije drogu, pa nije lepo tako nesto reci o javnoj licnosti. Ne samo da je zabranjeno, vec je verovatno i pogresno (mozda udise drogu, ubrizgava drogu u sebe, mozda i jede drogu ili je guta, otkud znas da bas pije??? Mada ko zna mozda si ekspert za te stvari ili imas pouzdane informacije iz prve ruke :D )

(a kokoske mogu i da ostanu, cisto radi vizuelnog efekta :lol: )

takojefs8.gif
takojefs8.gif
takojefs8.gif
takojefs8.gif

Salvantis:
Jel a gde pise to da su mu rusi pruzili podrsku?
To se vidi iz njihovog gesta da prisustvuju predizbornoj konvenciji Cede Jovanovica.
Pretpostavljam da bi trebao da znas da se podrska koja po svojoj sustini predstavlja "izjavu volje" moze iskazati i na druge nacine a ne samo izricito(recimo pisanim putem).
Moguce je iskazati i konkludentnim radnjama.

_Milanche_:
To se vidi iz njihovog gesta da prisustvuju predizbornoj konvenciji Cede Jovanovica.
Pretpostavljam da bi trebao da znas da se podrska koja po svojoj sustini predstavlja "izjavu volje" moze iskazati i na druge nacine a ne samo izricito(recimo pisanim putem).
Moguce je iskazati i konkludentnim radnjama.
Pa to je mozda tvoj zakljucak, ali predstavnici ambasade ce prisustvovati konvenciji bilo koje stranke koja ih pozove. Po istoj logici znaci da Rusi podrzavaju sve stranke u Srbiji?

I milance nemoj mene da ucis pravu, leba ti :D. Mesas obligacije i diplomatiju, sto nije bas pohvalno za pravnika.

A sto se tice izjavljivanja volje, jesi li znao da je, pod odredjenim uslovima, moguce pozitivno izraziti volju cak i cutanjem, odnosno ne preduzimanjem nikakve radnje :wink:

Salvantis:
Pa to je mozda tvoj zakljucak, ali predstavnici ambasade ce prisustvovati konvenciji bilo koje stranke koja ih pozove. Po istoj logici znaci da Rusi podrzavaju sve stranke u Srbiji?

I milance nemoj mene da ucis pravu, leba ti :D. Mesas obligacije i diplomatiju, sto nije bas pohvalno za pravnika.

A sto se tice izjavljivanja volje, jesi li znao da je, pod odredjenim uslovima, moguce pozitivno izraziti volju cak i cutanjem, odnosno ne preduzimanjem nikakve radje :wink:
Majke ti nisam znao?...hvala ti sto si mi to objasnio...
Ti si trazio "pismeni trag" da postoji podrska.Ja sam samo objasnio da ne moras da imas psimeni trag da bi nesto ili nekog "podrzao".
Moja prica nema nikakve veze sa diplomatijom i oblagacijama jer sam ti ja samo napravio poredjenje.Hvala bogu ti si odma otisao u drugu pricu.
Mada izgleda da me nisi najbolje rauzmeo.
Niti sam ti sta pricao ili te ucio.
Rusi ne podrzavaju sve stranke u Srbiji jer zvanicna Rusija ne podrzava SRS nego ih podrzavaju neki marginalci u Rusiji(citaj Zirinovski).Na njihovim skupovima su predstavivi Libije,Severne Koreje,Sirije,Kube...

Ali evo za ono sto si rekao da mesam obligacije i diplomatiju da te nesto pitam...
Kad priznjes vladu neke zeljme po medjunaronom pravu kako to mozes da uradis?
Recimo mozes izricito(tako sto ces dati izjavu volje da je priznajes) a mozes i konkudentno (tako sto ces nekom radnjom to uraditi)
Takodje kad se zakljucuje medjunarodni ugovor strane ugovornoce zakljuce ugovor tako sto daje svoje izjave volje.Pretpostavljam da znas da su ugovori uvek obligacijoni odnos pa marak bili zakljuceni i u medjunarodnim odnosima?Ili nisi?
(vidis obligacije verovao ili ne postoje u raznim sferama zivota a ne znam kako to nisi do sada primetio?To bas i nije pohvalno za pravnika)

_Milanche_:
Majke ti nisam znao?...hvala ti sto si mi to objasnio...
Ti si trazio "pismeni trag" da postoji podrska.Ja sam samo objasnio da ne moras da imas psimeni trag da bi nesto ili nekog "podrzao".
Moja prica nema nikakve veze sa diplomatijom i oblagacijama jer sam ti ja samo napravio poredjenje.Hvala bogu ti si odma otisao u drugu pricu.
Mada izgleda da me nisi najbolje rauzmeo.
Niti sam ti sta pricao ili te ucio.
Rusi ne podrzavaju sve stranke u Srbiji jer zvanicna Rusija ne podrzava SRS nego ih podrzavaju neki marginalci u Rusiji(citaj Zirinovski).Na njihovim skupovima su predstavivi Libije,Severne Koreje,Sirije,Kube...
Eto znam da ono ne znas, zato ti i kazem, moze da ti bude od koristi jednom ;) .

Sto se tice toga ko je prisustvovao konvenciji SRS, ne znam ni kad je bila poslednji put, a jos manje imam pojma da li je bilo nekoga iz ruske ili vec cije ambasade. Jednostavno imam pametnija posla u zivotu nego da brinem o takvim stvarima (btw, nisam clan ni SRSa niti bilo koje druge partije).
Medjutim, siguran sam da ako salju predstavnike na skup LDP, apsolutno ce poslati i predstavnika na skup najjace politicke stranke u Srbiji, sto je, svidjalo se to nekome ili ne, cinjenica. Jedino drzave koje se ekstremno mesaju u nase unutrasnje politicke odnose, kao sto su SAD, selektivno podrzavaju ili ne podrzavaju odredjene stranke, i uslovljavaju sve i svasta rezultatima izbora, sto je naravno krsenje osnovnih diplomatskih normi.

_Milanche_:
Ali evo za ono sto si rekao da mesam obligacije i diplomatiju da te nesto pitam...
Kad priznjes vladu neke zeljme po medjunaronom pravu kako to mozes da uradis?
Recimo mozes izricito(tako sto ces dati izjavu volje da je priznajes) a mozes i konkudentno (tako sto ces nekom radnjom to uraditi)
Takodje kad se zakljucuje medjunarodni ugovor strane ugovornoce zakljuce ugovor tako sto daje svoje izjave volje.Pretpostavljam da znas da su ugovori uvek obligacijoni odnos pa marak bili zakljuceni i u medjunarodnim odnosima?Ili nisi?
(vidis obligacije verovao ili ne postoje u raznim sferama zivota a ne znam kako to nisi do sada primetio?To bas i nije pohvalno za pravnika)

I dok ja napisah jedan eto tebe sa jos jednim postom. Pa uobicajno je da se istom sagovorniku, na isti reply, obraca u jednom postu. Naravno mozes ti i u pet ako se setis jos necega (npr da su svi ugovori obligacioni odnosi, drago mi je da si to shvatio)

Nego jel ti to mene kao nesto ovde preslisavas :D

Salvantis:
I dok ja napisah jedan eto tebe sa jos jednim postom. Pa uobicajno je da se istom sagovorniku, na isti reply, obraca u jednom postu. Naravno mozes ti i u pet ako se setis jos necega (npr da su svi ugovori obligacioni odnosi, drago mi je da si to shvatio)

Nego jel ti to mene kao nesto ovde preslisavas :D

meni je takođe rekao kolega da ne razmisljam isravno...:( sta mislite da odemo kod kolege milancheta u skolu i da nam objasni malo stvari, kao ono npr. kako bese, ako npr. ameri bace atomsku na srbiju veca je krivica vlasti ovde sto je to dozvolila nego njihova sto su je roknuli i pobili sve zivo :)

marlon:
meni je takođe rekao kolega da ne razmisljam isravno...:( sta mislite da odemo kod kolege mulncheta u skolu i da nam objasni malo stvari, kao ono npr. kako bese, ako npr. ameri bace atomsku na srbiju veca je krivica vlasti ovde sto je to dozvolila nego njihova sto su je roknuli i pobili sve zivo :)
Ma cudo su ti privatni fakulteti, svasta korisno tamo covek nauci :-D

марлон:
pa eto vish ja sam prozvan rusofilom, pa duh, pa jabuchilo, pa cek ko ono jos bese.... da veksla i naravno eremita :) blago nama ogranicenima i vama neogranicenima :)

marlon:
super bre milanche... sad jos pocni da pises cirilicom i postaces pravi srbin :) imas ovde sefa ldp omladine koji u potpisu nosi kako ono bese... rusofili su najgluplji srbi :):):)

ipak je bolja duhova... čedoidi su najgluplji....

Ено, већ им је ударила бела пена....... масовно играју казачок (и краду ми ауторска форумска права :lol::lol::lol:)... ако, ако.......

само тако....
само тако....
само тако...
врс, врс, врс, врс...........

Back