не констатује уопште. чак се није ни бунила када сам јој то стављала, није ни мрднула
иначе, огрлица није са машном, машну сам ја скинула са своје шнале и залепила на огрлицу
Иначе, много је добра, карактери су нам скроз компатибилни. Ево, сад седи иза мене на каучу и гледа како пишем, као да зна да пишем о њој
Ако ми није до игре са њом, неће ми ишчупати гркљан да се играмо, већ ће наћи неку другу занимацију. И не знам како, али некако се труд и љубав који улажем у наш однос и њено благостање - види. Ко год дође код мене, увек ми каже нешто што одскаче од стандардне похвале типа "како слатка маца, итд", него ми кажу "баш се види да је волиш" или "баш се види да је негована". Ово потоње је дошло од моје мајке, која не воли животиње, и прошле мачке сам, такорећи, морала да се отарасим јер је она правила скандал око тога. Тако да сам велику енергију уложила у жељу да некако то изгладим, и баш сам имала велику трему шта ће мајка рећи на мачку (мада, наравно, овај пут и да је негодовала не бих се "отарасила" мачке) и била је то симпатија на први поглед. Просто нисмо могли да поверујемо
Тако да ми је маца на неки начин помогла и да омекшам тај став своје мајке о животињама, а са друге стране да моја мајка прихвати мој избор као неопозив и да се помири са њим.