Predstavite svoje mace

A moja Cicojka (osam godina je imam) neće da pije vodu iz čančeta, samo iz slavine koja teče...I svakodnevno nas zeza da dežuramo pored sudopere
i ovaj moj kreten je jedno vreme to radio, i to letos kad sam ga kao pomahnitala jurila sa činijicom punom vode, da ne bi dehidrirao :D i onda ode u kupatilo, popenje se na kadu, pa preko mašine za veš u umivaonik i čeka da pustim slavinu :D

inače, ovo je moj Ginger Cat
Pogledajte prilog 305164

i ovaj moj kreten je jedno vreme to radio, i to letos kad sam ga kao pomahnitala jurila sa činijicom punom vode, da ne bi dehidrirao :D i onda ode u kupatilo, popenje se na kadu, pa preko mašine za veš u umivaonik i čeka da pustim slavinu :D

inače, ovo je moj Ginger Cat
Pogledajte prilog 305164

kako je sladak :)
i moj macak je takav,retko kad pije vodu iz posude ( pije,ali ne cesto ),vec pije iz lavaboa ili potopljene serpe ili cinije u sudoperi,a juce kad sam ribala radijator je cak pio vodu iz lavora ( mada sva sreca pa je bila cista voda jer jos nisam bila umocila krpu ) koja je bila topla :D

dancing_cats_animated.gif.pagespeed.ce.5QmKgnWueB.gif

kako je sladak :)
i moj macak je takav,retko kad pije vodu iz posude ( pije,ali ne cesto ),vec pije iz lavaboa ili potopljene serpe ili cinije u sudoperi,a juce kad sam ribala radijator je cak pio vodu iz lavora ( mada sva sreca pa je bila cista voda jer jos nisam bila umocila krpu ) koja je bila topla :D
I moj je to jedno vreme radio pa sam mu ostavljala činijicu čiste vode u sudoperi, ali je posle jedno mesec dana sam odustao. Verovatno će tako i tvoj.

Moj Cicko ( mama svih ostalih, nadjena kod kontejnera kad je bila malecna, nasa najdraza maca )
Pogledajte prilog 306633
Pogledajte prilog 306634

Cvrle, crno-beli macorcic, kad je bio mali, sad je lep veliki macak, moracu da ga slikam i Milica, sestra, ona je gost svaki dan, jer je uzela komsinica pored nas . A Cvrleta je druga komsinica nosila 2-3 puta kod sebe ali je on uvek urlikao i cim bi ga pustila napolje on se vrati kuci . I tako smo ga i ostavili
Pogledajte prilog 306635

Zucka, neko je nazalost otrovao, bila je prelepa, satirana zlatnim po crnom
Pogledajte prilog 306636

Micko, neki dan je poginuo ispred kuce dok je pretrcavao asfalt
Pogledajte prilog 306637

зове се Симба (иако је девојчица) :))))))))))))))
да, има беле длаке у ушима! ти људи од којих сам их узела су рекли да никад нису видели црну мачку са белим длакама у ушима. не знам, ја се не разумем :)
али много је волим, ево, сад ми спава на рамену, ту највише воли :)

зове се Симба (иако је девојчица) :))))))))))))))
да, има беле длаке у ушима! ти људи од којих сам их узела су рекли да никад нису видели црну мачку са белим длакама у ушима. не знам, ја се не разумем :)
али много је волим, ево, сад ми спава на рамену, ту највише воли :)
I moj Ćićkoš je imao samo u ušima bele dlake!:)

не констатује уопште. чак се није ни бунила када сам јој то стављала, није ни мрднула
иначе, огрлица није са машном, машну сам ја скинула са своје шнале и залепила на огрлицу :)

Иначе, много је добра, карактери су нам скроз компатибилни. Ево, сад седи иза мене на каучу и гледа како пишем, као да зна да пишем о њој :)

Ако ми није до игре са њом, неће ми ишчупати гркљан да се играмо, већ ће наћи неку другу занимацију. И не знам како, али некако се труд и љубав који улажем у наш однос и њено благостање - види. Ко год дође код мене, увек ми каже нешто што одскаче од стандардне похвале типа "како слатка маца, итд", него ми кажу "баш се види да је волиш" или "баш се види да је негована". Ово потоње је дошло од моје мајке, која не воли животиње, и прошле мачке сам, такорећи, морала да се отарасим јер је она правила скандал око тога. Тако да сам велику енергију уложила у жељу да некако то изгладим, и баш сам имала велику трему шта ће мајка рећи на мачку (мада, наравно, овај пут и да је негодовала не бих се "отарасила" мачке) и била је то симпатија на први поглед. Просто нисмо могли да поверујемо

Тако да ми је маца на неки начин помогла и да омекшам тај став своје мајке о животињама, а са друге стране да моја мајка прихвати мој избор као неопозив и да се помири са њим.

Poslednja izmena:
не констатује уопште. чак се није ни бунила када сам јој то стављала, није ни мрднула
иначе, огрлица није са машном, машну сам ја скинула са своје шнале и залепила на огрлицу :)

Иначе, много је добра, карактери су нам скроз компатибилни. Ево, сад седи иза мене на каучу и гледа како пишем, као да зна да пишем о њој :)

Ако ми није до игре са њом, неће ми ишчупати гркљан да се играмо, већ ће наћи неку другу занимацију. И не знам како, али некако се труд и љубав који улажем у наш однос и њено благостање - види. Ко год дође код мене, увек ми каже нешто што одскаче од стандардне похвале типа "како слатка маца, итд", него ми кажу "баш се види да је волиш" или "баш се види да је негована". Ово потоње је дошло од моје мајке, која не воли животиње, и прошле мачке сам, такорећи, морала да се отарасим јер је она правила скандал око тога. Тако да сам велику енергију уложила у жељу да некако то изгладим, и баш сам имала велику трему шта ће мајка рећи на мачку (мада, наравно, овај пут и да је негодовала не бих се "отарасила" мачке) и била је то симпатија на први поглед. Просто нисмо могли да поверујемо

Тако да ми је маца на неки начин помогла и да омекшам тај став своје мајке о животињама, а са друге стране да моја мајка прихвати мој избор као неопозив и да се помири са њим.

Isto kao i sa mojim macorom.Tata je govorio macka/pas samo preko njega mrtvog.I ja ga na prevaru dovedem,kad su on i mama bili na moru i on dodje kuci,vidi ga i kao jaoo sladak je,ali ga vrati.I ja sam bila skroz ocajna,medjutim posle par dana se tata navikao i evo sad 5 meseci koliko ga vec imam,tata je zaljubljen u njega.Stalno se igra sa njim i rekao je da bi ga samo mrtav dao nekome :D I bas i primecujem da ga mali voli,iako mu je vise vremena posvecujem,on mog tatu bas voli i stalno voli da spava na njegovom jorganu :) Mislim sve nas voli,ali mi je mnogo slatko sto ga je tata na kraju tako prihvatio.

Back