Predstavite svoje mace

Preslatki su macani.Prvi put sam na forumu I pokusavam da predstavim mačiće stare 2,5 meseca kojima tražim dom.Doneti su iz dvorišta sa majkom kad su imali 10-tak dana.Bilo ihje 5,jedno smo udomili,očistili smo ih od parazita,vakcinisali I navikli na posip I čvrstu hranu.Zdravi su I razigrani,umiljati I nestašni,ali postaje problem u stanu jer već imamo mačku sijamku koja baš I nije druželjubiva, tako da im hitno tražimo novi dom. Kontakt telefon:0641296450 I 0643442441:mace:
Sledeći put ću I sličice ubaciti, sada nisam uspela:bye:

Mace mogu da se oglase ovde: http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php/243-Poklanjam a uputstvo za postavljanje slika je ovde: http://forum.krstarica.com/showthre...A-NETA-I-IZ-RAČUNARA-POSTAVLJENJE-VIDEO-KLIPA

Evo posto je napunio pre par dana pet meseci,ja resila da okacim jos par Zazu-ovih slika :)
22222.jpg
2.jpg
2013-08-14 17.31.07_resize.jpg
2013-08-12 23.05.25_resize.jpg
2013-08-06 16.39.28_resize.jpg

Inace,na ovoj poslednjoj slici je sam zagrlio medu,nije mu niko namestio tako sapu,sto mi je bilo preslatko :)

Da pojasnim malo. Crna je najstarija, 8godina. Ove da ih nazovem tigrasto-zuto-sive sa slike 1 i 4 i veca tigrasta(slika 8) su njene cerke, 1 godina. 2 male tigraste(2 meseca) su cerke tigrasto-sive sa prve slike. Sve se ponasaju kao jedna veeelika porodica.

6. slika neko starije leglo.

Poslednja izmena:
Da, kad su zajedno na klopi i Mirko kao veci i jaci dobije tjushku. :lol: Inace, primetila sam da oboje birkaju cele granulice, iskrckaju ih i posle ih ne diraju, cekaju da sipam nove odozgo, jedino ako su baaas gladni (tipa ujutru) a mene nema, zateknem prazne posudice. A ovome sam pribegla jer su se gurali i otimali, u stvari, on je nju gurao i otimao joj hranu, to je bila Mrvicina (kujina) posuda za hranu i vodu pa sam njoj reaktivirala staru i dodala jos jednu novu, vece, prohromske, a i ovima cu manje da nabavim kad ova odsluzi.

Inace, primetila sam da oboje birkaju cele granulice, iskrckaju ih i posle ih ne diraju, cekaju da sipam nove odozgo, jedino ako su baaas gladni (tipa ujutru) a mene nema, zateknem prazne posudice.
To rade i moji, a mislim da je razlog to što im sitniji komadi ispadaju iz usta. Prvo sam mislila da se granule koje im ispadnu iz usta malo natope pljuvačkom pa otvrdnu, ali mamo i male, bebeće granulice koje smo kupiti za pokojnog Micka, pa i njih jedu samo u krajnjoj nuždi, suviše su im male i okrugle. Najviše vole krupnije ali tanke granule pa im sad takve i kupujem.

Pogledajte prilog 302739

pojavio se posle 2 meseca najeo se i otisao...

Faca... :aha: Odselio se. Dosao da vas obidje.

To rade i moji, a mislim da je razlog to što im sitniji komadi ispadaju iz usta. Prvo sam mislila da se granule koje im ispadnu iz usta malo natope pljuvačkom pa otvrdnu, ali mamo i male, bebeće granulice koje smo kupiti za pokojnog Micka, pa i njih jedu samo u krajnjoj nuždi, suviše su im male i okrugle. Najviše vole krupnije ali tanke granule pa im sad takve i kupujem.

Misterija resena! :)

Da, kad su zajedno na klopi i Mirko kao veci i jaci dobije tjushku. :lol: Inace, primetila sam da oboje birkaju cele granulice, iskrckaju ih i posle ih ne diraju, cekaju da sipam nove odozgo, jedino ako su baaas gladni (tipa ujutru) a mene nema, zateknem prazne posudice. A ovome sam pribegla jer su se gurali i otimali, u stvari, on je nju gurao i otimao joj hranu, to je bila Mrvicina (kujina) posuda za hranu i vodu pa sam njoj reaktivirala staru i dodala jos jednu novu, vece, prohromske, a i ovima cu manje da nabavim kad ova odsluzi.

Ja sam recimo provalila da macor nece da jede ako mu cinija nije puna,Ima hrane i sve to,ali ako mu ne dopunim da bude bas puna,nece da jede....Ne znam sto :) Mada sto kazes ti ako je bas gladan,a mene nema i posudica nije puna,e onda jede

Back