Predstavite svoje mace

Evo ga moj Mrvica :
52xowl.jpg
:heart::heart::heart:

Sad mi došlo da postrojim moju ergelu od mačaka da vide kako Mrvica pozira..a ne kao one, najlepše poze kad nemam aparat kod sebe, kad hoću da ih namestim za fotkanje....nema šanse...sve se nešto izmotavaju....ccccc!

Enchanced, baš lepe oči ima taj tvoj Mrvica, i baš je MRVICAz:lol:...a i lepa je fotografija...te dnevne su za umetnost...bez blica i dodataka...prirodna lepota.
I strava ti je avatar!
Inače, Mrvica je sijamski mačor, pa zato kao i sve ostale sijamske mačke ima plave oke...mislim, znam da to njegovi vlasnici znaju, ali za ostale.
A Smokica od LakiJunior je pravi slatkiš, još mu samo kravatica fali...sav se uozbiljio, mjau.

Hvala svima u Mrvičino ime :lol:
Nije sijamac, ne znam odakle mu plave oči ... otac mu je bio skroz siv a majka šarena, bela sa narandžastim i braon. U leglu je bilo još jedno narandžasto mače i pet sivih.
Evo ga kad je bio mali, bio je skroz beo pa je posle posiveo :
34zzi1v.jpg

I jedna novija, od letos : :lol:
vzapw0.jpg

Hvala svima u Mrvičino ime :lol:
Nije sijamac, ne znam odakle mu plave oči ... otac mu je bio skroz siv a majka šarena, bela sa narandžastim i braon. U leglu je bilo još jedno narandžasto mače i pet sivih.
Evo ga kad je bio mali, bio je skroz beo pa je posle posiveo :
34zzi1v.jpg

I jedna novija, od letos : :lol:
vzapw0.jpg

Ko zna šta si ti njemu radila pa je posiveo... Od muke bre :lol:. (naravno, šalim se).

Oči su zaista impresivne. :D
Ma... prelep je. :)

Sad mi došlo da postrojim moju ergelu od mačaka da vide kako Mrvica pozira..a ne kao one, najlepše poze kad nemam aparat kod sebe, kad hoću da ih namestim za fotkanje....nema šanse...sve se nešto izmotavaju....ccccc!

Mari, moje mačke obožavaju da se fotografišu... Zato se ja ponekada po pola sata nameštam da uhvatim pozu koja mi se sviđa. Taman da škljocnem, ode mačka. :lol:

Ali zato kada spavaju, onda samo škljocam. :lol:

Back