aja63
Ističe se
- Poruka
- 2.290
Mi rastemo-
Dikan
A zašto mene zovu Gica

Dikan

A zašto mene zovu Gica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako su prelepe![]()
Evo mojih momaka kako uzivaju u avgustu "home alone".
Dudley, pokretac svih nestasluka, najveca maza i stetocina prvog reda.
![]()
Grof Viktor, lenji aristocat.
![]()
Don Sima, glava porodice.
![]()
Odavno govorim da su nam sve naše drage mace kloniraneEvo mojih momaka kako uzivaju u avgustu "home alone".
Dudley, pokretac svih nestasluka, najveca maza i stetocina prvog reda.
![]()
Grof Viktor, lenji aristocat.
![]()
Don Sima, glava porodice.
![]()
Naravno, i meni su moje najlepšeMoja macja banda zahvaljuje na komplimentima, a Dudley se kanda malko uobrazio.
Meni su sve mace lepe (a pogotovu moje).
Aja, kako je malena Gica?![]()
Neće, samo će biti kao malo "pjana", kao da tek izlazi iz mehanedusa mala, vise nije onako bucmasta, ali je lepa ko lutkica
ja sa ne razumem u tu boljku... jel joj se nece pogorsavati stanje uz adekvatnu negu?
da ne zapostavimo ovog malisu, i on je ped medeni! pravi su pufnasti tandem xD
onda sam sigurna da ce joj biti dobro i da nece imati problema, jer ti lepo pazis svoje cicojke + ima i batu da je cuva, mada mi na ovim slicicama ona deluje kao vodja tog bebeceg copora x))Neće, samo će biti kao malo "pjana", kao da tek izlazi iz mehane, mada mi se ponekad srce stegne kad hoće da potrči i igra se, pa se preturi preko glave
, mnogo je smešna Gicana, sin se zeza da je preimenujemo u Šantal(mala šantulja
, al' ime deluje "svetski")
![]()
Moja mačka se zove Cicojkaonda sam sigurna da ce joj biti dobro i da nece imati problema, jer ti lepo pazis svoje cicojke + ima i batu da je cuva, mada mi na ovim slicicama ona deluje kao vodja tog bebeceg copora x))
nemam pojma o biljnim preparatima,Skay, ako znaš nešto više, molim te, preporuči mi, a za nju je opasno sve, jer pada kao pijana il' drogirana, aliLaknulo mi je sto ce Gica biti ipak dobro. Sad sto ce malo da ljulja, nije tako strasno.
Da li je sad za nju opasno da se pentra? Da li ima nekih biljnih preparata koji bi joj mogli pomoci?
Da ne zapostavim Dikana, pravi je dasa.![]()