Predstavite svoje mace

Mi rastemo-

Dikan:heart:
axlxh.jpg

A zašto mene zovu Gica:confused:
2e1au7p.jpg

2w6a3cj.jpg
:lol:

Evo mojih momaka kako uzivaju u avgustu "home alone". :D

Dudley, pokretac svih nestasluka, najveca maza i stetocina prvog reda. :heart:

dudleyserious.jpg

Grof Viktor, lenji aristocat. :heart:

viktorp.jpg

Don Sima, glava porodice. :zaljubljena:

simafh.jpg
Odavno govorim da su nam sve naše drage mace klonirane:)(ne zna se koja je lepša od koje), ali crne su mi slabost, pa je Dadley favorit:), a Sima ima iste okice kao moja Lilica Bundevica:heart:, a gosin Viktor je pravi dasa:)

Moja macja banda zahvaljuje na komplimentima, a Dudley se kanda malko uobrazio. :lol:

Meni su sve mace lepe (a pogotovu moje :mrgreen:).

Aja, kako je malena Gica? :heart:
Naravno, i meni su moje najlepše;), ali ih obožavam, bez razlike.Malena Gica, nažalost, ima cerebralnu hipoplaziju(ne kontroliše potpuno pokrete i tetura se u hodu), veterinar kaže da je, srećom, blaži oblik, što je neće sprečiti da vodi poprilično normalan život( pošto im ne znamo poreklo,verovatno je i to uzrok što je jedno maleno odmah uginulo).Njen bata Dikan je izuzetno živahan i nevaljao( što može da posvedoči ogroman broj ogrebotina po cijelome mome tjelu:D), a nju toliko volimo, da ćemo se potruditi da ima sve što joj treba:heart:Pa ko je ne bi voleo ovako slatku:D
157c6j7.jpg

Ufaćena na delu, dok pravi "štetu":zcepanje:, a nju baš briga:)

33w8h3c.jpg

Razbojnik se sprema za nove nepodopštine:D

dusa mala, vise nije onako bucmasta, ali je lepa ko lutkica :heart:
ja sa ne razumem u tu boljku... jel joj se nece pogorsavati stanje uz adekvatnu negu?
da ne zapostavimo ovog malisu, i on je ped medeni! pravi su pufnasti tandem xD

dusa mala, vise nije onako bucmasta, ali je lepa ko lutkica :heart:
ja sa ne razumem u tu boljku... jel joj se nece pogorsavati stanje uz adekvatnu negu?
da ne zapostavimo ovog malisu, i on je ped medeni! pravi su pufnasti tandem xD
Neće, samo će biti kao malo "pjana", kao da tek izlazi iz mehane:D, mada mi se ponekad srce stegne kad hoće da potrči i igra se, pa se preturi preko glave:heart:, mnogo je smešna Gicana, sin se zeza da je preimenujemo u Šantal(mala šantulja:D, al' ime deluje "svetski"):)
2i9tc9f.jpg

rlgmbt.jpg

1z4uwqq.jpg

Ne znam da li si čula da su sve mačke rasne - i od ''obične'' mace ispadnu mačići koji odgovaraju nekim rasama - toliko im je jak gen. Evo tvoja mala Gica neodoljivo podseća na Korat mačku koju vrlo cene u jugoistočnoj Aziji jer donosi sreću i blagostanje porodici, a liči i na Rusku plavu.
Kako je lep ovaj PF - nema Trolova, svađa, mržnje, spamova - sve nas je spojila ljubav prema ovim divnim bićima

Neće, samo će biti kao malo "pjana", kao da tek izlazi iz mehane:D, mada mi se ponekad srce stegne kad hoće da potrči i igra se, pa se preturi preko glave:heart:, mnogo je smešna Gicana, sin se zeza da je preimenujemo u Šantal(mala šantulja:D, al' ime deluje "svetski"):)
onda sam sigurna da ce joj biti dobro i da nece imati problema, jer ti lepo pazis svoje cicojke + ima i batu da je cuva, mada mi na ovim slicicama ona deluje kao vodja tog bebeceg copora x))

Laknulo mi je sto ce Gica biti ipak dobro. Sad sto ce malo da ljulja, nije tako strasno. :zaljubljena:

Da li je sad za nju opasno da se pentra? Da li ima nekih biljnih preparata koji bi joj mogli pomoci?

Da ne zapostavim Dikana, pravi je dasa. :heart:
nemam pojma o biljnim preparatima,Skay, ako znaš nešto više, molim te, preporuči mi, a za nju je opasno sve, jer pada kao pijana il' drogirana, ali
veterinar kaže da je za nju to normalno, sve preporuke prihvatam, i da ne bude da spamujem, evo i sličice
mold4.jpg

Back