far
Zainteresovan član
- Poruka
 - 369

Jeste Mimi je ona sto voli ves masinu. A hoce da se mazi kad ona hoce, nema ono uzmes je stavis je u krilo i mazis, samo ako dodje sama. A ne voli da je podizemo i nosimo, odmah mjauce i gleda kuda da se izvuce.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 Ja ovog mog nosam po kući, ništa njemu ne smeta. Stavim ga preko ramena, jednom rukom ga držim, a on prede i uživa. Ali, voli puno da ručka, pa je sada već teško nositi ga. 
Znaci sve isto...tako i moj,samo sto moj rusi sve po kuci i trci kao nenormalan...

vidite ovog divljaka ruke su mi do lakata u ogrebotinama i ujedima, mazi se samo kad on hoce a najnbovija moda je da napada pse, jednostavno se zaleti na komsinicina dva psa i onda nastaje ludnica , ne pustamo ga napolje jer bi nekom psu bio dorucak mlad je 6 mesecievo predstavljam i mog divljaka oscara, 6 meseci star,mozes da ga mazis samo kad on hoce, jedva sam ga slikao tek negde iz 10 pokusaja,sa njim imamo probleme jer stalno sakriva nase stvari,carape,sitne predmete raznosi cipele po kuci kao da je stene a ne macak, nuzdu obavlja na jedno mesto u pesak i to kao mali od neka dva meseca jer predpostavljamo da ima oko 6 tacno ne znamo jer nam ga je neko ostavio kao poklon zamotan u pelenu u kutiji sa soljom mleka i pokriven ciglom a ja iako nisam ljubitelj macaka kad sam mu video facu popustih zeni i tako postade jos jedan stanar (dako mi razrezu porez na jos jednog clana)
Kupila sam Carliju one ukrasne sundjere za kupanje u raznim oblicima. Sad divlja po kuci i kotrlja te sundjere i tako se lepo igra sa njima da je mene ostavio na miru. Jeste da mi je celi stan prekriven parcicima raznobojnog sundjera ali neka. Bar vise ne rusi vazne i stone lampe. I ako je takav nevaljalko ja ga i dalje mnogo volim.![]()
vidite ovog divljaka ruke su mi do lakata u ogrebotinama i ujedima, mazi se samo kad on hoce a najnbovija moda je da napada pse, jednostavno se zaleti na komsinicina dva psa i onda nastaje ludnica , ne pustamo ga napolje jer bi nekom psu bio dorucak mlad je 6 meseci
Opasna je Mimi, nema sa njom zezanja. Ma, samo neka je ona živa i zdrava i tako slatka, a ti se snalazi i lovi momenat kad je raspoložena za maženje...Ja ovog mog nosam po kući, ništa njemu ne smeta. Stavim ga preko ramena, jednom rukom ga držim, a on prede i uživa. Ali, voli puno da ručka, pa je sada već teško nositi ga.
![]()

Tako sam i ja nekad![]()
vidite ovog divljaka ruke su mi do lakata u ogrebotinama i ujedima, mazi se samo kad on hoce a najnbovija moda je da napada pse, jednostavno se zaleti na komsinicina dva psa i onda nastaje ludnica , ne pustamo ga napolje jer bi nekom psu bio dorucak mlad je 6 meseci

Proci ce ga!!!!
Mnogo je sladak mackic, smirice se on sigurno, samo strpljenja
 na podrsci,jedva cekam da vas obradujem lepim vestima da se smirio...Daaaaa.... tako je sladak dok spavaProci ce ga!!!!
![]()

Najslađi je na drugoj slici... zovem se Kristijan Mackorovic i imam 5 god.Rodjen sam u ulici punoj lipa i sta se moglo ocekivati od mene vec da se kao nestasni macak pentram po drvecu...i jedna moja avantura se zavrsila tako da sam otisao previsoko u krosnju drveta i nisam znao ili smeo da sidjem,vrag bi ga znao...moje mjaukanje je na svu srecu cula Ona...i nasao sam se brzo u njenom toplom zagrljaju...i sada znam kako joj je tada lepo kosa mirisala...i sada sam tu sa njima,mojom porodicom...Da,imam i nadimak- Cule,Cile,Ljubavko,Miculjko...verujte da vise ne znam ni na koje ime da se odazovem...Eeeeee,evo i mene
![]()
![]()
![]()
![]()

ovaj moj vec zavija ima 15 dana, sta ces ljubav nije krtolaOvaj nas poceo da peva ljubavne pesmice....nocu
da nije malo rano za to? on ima oko 7 meseci tek
malo je napredan izgleda
ali je i dalje drag i posesivan![]()
Ljudi, mace su vam divne!
Ovo je Laza, ima 8 meseci, velika je dobrica i uvek je raspoložen za maženje. Svima se uvaljuje u krilo, čak i ljudima koji su nam prvi put u kući, pa često imam problem da ga odvojim od onih koji baš nisu ljubitelji mačaka. Ume da bude nestašan, posebno voli da grize pertle i sakriva papuče, ali je, osim toga, zaista miran i dobar mačak. Nikako ne voli da se slika, ali evo uspela sam da ga prevarim par puta.
![]()