Predstavite kućnog ljubimca

mimi's mom, ja sam nju uzela preko Orke, tako da je moguce da su sestre:)
Danas je moja debeljanerka dobila svoju prvu ogrlicu i "am"...to izgleda ovako:)
Izvinite ako smaram ali prosto je obozavam:)

Prilozi

• lara ogrlica mala.jpg
    lara ogrlica mala.jpg
    63 KB · Pregleda: 12
  • lara mala.jpg
    lara mala.jpg
    67,6 KB · Pregleda: 13
mimi's mom, ja sam nju uzela preko Orke, tako da je moguce da su sestre:)
Danas je moja debeljanerka dobila svoju prvu ogrlicu i "am"...to izgleda ovako:)
Izvinite ako smaram ali prosto je obozavam:)

Ma preslatka je. Ali nema sanse da su ona i Kaja rodjake, Kaja je ostenjena, cini mi se, 2003. i sterilisana je odmah posle prvog teranja a inace je s Kosova (tako bar kazu Elvir i Natasa). Ali, u svakom slucaju, ocekuj temperamentnog i pametnog psa. I hiperaktivnog, zdravog... Dok nije udomljena, kad god nekom psu na klinici zatreba transfuzija, trazili su nju, znajuci da je zdrava kao dren i jaka kao vo.

mimi's mom, cija god da je super je:) Prepametna je, obozava da mi krade carape, i kad donese jednu, ja joj kazem donesi i drugu, da mogu da se obujem i ona donese:) Ljubav moja:) Ali se plasi povodca, od juce je navikavam i nikako, ukopa se i nece da mrdne...imam jos dve nedelje da je naucim:)

Ja imam 2 kuce,macu,4 goluba i 4 ribice.Moja kuca je sarplaninac i zove se Meda.On zivi u nasoj vikendici tako da ga slabo vidjam.Meda uvek ide sa mnom kada se penjemo na brdo.Voli da trci okolo i juri mog macora Micka.Micka sam dobila tako sto je kao mali usao u haubu dok se moj tata vozio jer mu je bilo hladno.Onda smo ga odneli u vikendicu sa Medom.Kuci imam cetiri ribice borca Bobija,zlatnu ribicu Zizu i dva cistaca:Cikija i Mulju.Jednog goluba sam uhvatila dok je bio mali pa nije mogao da leti.Dala sam mu ime Leo.Najlepseg belog smo dobili od prijatelja i zove se Chubica(zbog cubice na glavi).Imam jos dva goluba-postara koji jos nemaju ime.

mimi's mom, cija god da je super je:) Prepametna je, obozava da mi krade carape, i kad donese jednu, ja joj kazem donesi i drugu, da mogu da se obujem i ona donese:) Ljubav moja:) Ali se plasi povodca, od juce je navikavam i nikako, ukopa se i nece da mrdne...imam jos dve nedelje da je naucim:)

Stavi joj i pusti je tako samu da vidi o cemu se radi, sta da ti kazem. Moras s njom polako i strpljivo. Uskoro cete da uzivate zajedno u dugim setnjama, videces.

Какав блесан! Ова моја воли да "добује" по фиксном телефону, тј. тастерима! Дешавало се да сам је затицала и испред екрана (који је btw. исти као твој, Келис!:)). Ма, мачке су врло интересантне што се неких ствари тиче.

a pa da...
do skora sam imala screensaver `desperate housewives` koji izgleda kao knjiga koja se lista
pokushavao je sve vreme da provali gde ode onaj prethodni list
chak ga i lovio ispod i iza ekrana...
kao... `gde ode?!`

sada sam stavila novi sa kucicom i snegom...
obozavam da gleda u njega

da ne pominjem da svake vesti b92 otprati do kraja, miran kao bubica.
prvo smo mislili da je machak buduci politichki aktivista
ali se ispostavilo da je kajron na dnu, sa vestima najzanimljiviji...
f015.gif

Back