комшија
Stara legenda
- Poruka
- 96.548
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ђубре од човека је сам испричао да је ОН ЛИЧНО БЕЗ ЗНАЊА И ОДОБРЕЊА ТАДАШЊЕ ВЛАДЕ (а био је Министар иностраних послова) ПОТПИСАО ДА НАТО МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ВРШЉА И ДА СЕ ШЕЋКА ПО СРБИЈИ...........Био гост Вук Драшковић на тв Н! - људи моји....... шта сам све чуо још увек не могу да верујем... како тај човек лупета па то "земља не држи" - он стварно није нормалан.........
п.с.
сигурно ће бити више пута репризирано и очекујем жестоке
реакције гледалаца

Pa moro je....Ђубре од човека је сам испричао да је ОН ЛИЧНО БЕЗ ЗНАЊА И ОДОБРЕЊА ТАДАШЊЕ ВЛАДЕ (а био је Министар иностраних послова) ПОТПИСАО ДА НАТО МОЖЕ СЛОБОДНО ДА ВРШЉА И ДА СЕ ШЕЋКА ПО СРБИЈИ...........
![]()
Ako mene izaberete, imacete penzije i plate na evropskom nivou.Možda će podići plate i penzije.
Svi ili.Ako mene izaberete, imacete penzije i plate na evropskom nivou.
Ja znam kako treba!
Svi. Prosek.Svi ili.
Medicinske sestre iz srbije su recimo veoma cenjene u Evropi. Zasto tamo mogu imati evropske plate a u Srbiji ne?Medicisnke sestre itd.
Ne znam,znam da imaju ovde plate oko 34.000 a penzije 32.000rsd.Medicinske sestre iz srbije su recimo veoma cenjene u Evropi. Zasto tamo mogu imati evropske plate a u Srbiji ne?
Zadrži za sebe svoje fantazije...Meni je Vucic sasvim OK.
Mogao bih da radim sa njim.
vUcic, 7 godina laže o prosečnoj plati a o broju nezaposlenih u procentima...Medicinske sestre iz srbije su recimo veoma cenjene u Evropi. Zasto tamo mogu imati evropske plate a u Srbiji ne?
To tebe iznenadjuje?vUcic, 7 godina laže o prosečnoj plati a o broju nezaposlenih u procentima...
Istina je tužna, ljudi napuštaju Srbiju a on kaže da je manje nezaposlenih![]()