Тихи
Starosedelac
- Poruka
- 187.304
lazes ja sam bio malopre svega je imalo a ponedeljak ujutru bio roba tek stize kasnije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma sve je to sviranje q da izvines
nikad hrvatska nije bila jeftinija od srbije niti ce
jedina razlika moze biti sverc tj utaja PDV-a
Sanjao si očigledno.lazes ja sam bio malopre svega je imalo a ponedeljak ujutru bio roba tek stize kasnije
А због чега марио лаже ја сам безброј пута ишао у лидл на вождовцу и једном код икеје и видео својим очима да су расхладне витрине празне нема ни пилећег нити осталог месаlazes ja sam bio malopre svega je imalo a ponedeljak ujutru bio roba tek stize kasnije
Investitori od danas moraju da misle na investitore od sutra.Najverovatnije ce biti jeftinije od plina, kod toplotnih pumpi moras uzeti u obzir i narodnim jezikom receno termicku izolaciju kuce na koju niko ne obraca paznju.
Konkretne primere imas kako u Novom Sadu gde je najmasovnije tako i u ostalom delu drzave "investitori" zidaju visespratnice sa blokovima i betonskim stubovima termicka izolacija se sastoji od 17-sto gramskog stiropora debljine 10 cm sto nije dovoljno. Koruptivnim metodama dobijaju energetsku saglasnost, zbog jednostavnijeg brzeg samim time jeftinijeg nacina gradnje ugraduju toplotne pumpe vazduh-voda cija konstrukcija za sada nije resena za nase podneblje zbog uticaja magle itd.
Mi uglavnom spadamo u energetsku grupu dva i tri za koju je predvidena ugradnja stiropora kao izolatora 12 cm, posto se on ne proizvodi bilo bi pozeljnono ugraditi 15 cm, podrazumeva se adekvatna izgradnja celog objekta u koje spadaju i spomenuti zidovi.
Niko ne obraca paznju na staro pravilo "sto manje betona", da budem iskren beton se od 45-te primenjuje u Brutalistickoj arhitekturi koje je to vreme nametnulo u celom svetu, nismo izuzetak.
Švecki standard štaš sad.Нема шта да гледам. И на тараби пише *****.
Сомбор ми је на 50 км, знам доста људи тамо, они често иду у Осјек.
Тренутно ти је у Хрвата рецимо јефтиније месо, техника је знатно јефтинија одавно,
Они су код нас до пре пар година, поготово оно кад су увели евро, долазили масовно, поготово у Богојево и Бачку Паланку. Сад их више скоро па нема.
А ове цене које су ти наведене у том чланку да су као "код нас" су свирање *****.
Нађи ми негде у било којој радњи у Србији туњевину конзерву 160 г испод 100 динара, ја ћу ти их све купити. Нема тога више ни у "руским" продавницама, у којима стварно јесу неке ствари јефтиније.
Хрвати за храну масовно иду у Мађарску, исто као и ми. Србија је прескупа.
Хрвати чак ису и у Словенију, и тамо је јефтиније него у Србији.
lidl je za vas evropevceSa onom smrdljivom piletinom je lidl završio priču sa mesom u srbiji.
Fotke govore više od hiljadu rečilidl je za vas evropevce
koliko se lupetalo pred otvaranje pitam se dal je autore tadašnjih komentara na angro danas sramota ili su demokracki zaboravili pošto nije aktuelno?
https://www.b92.net/o/vesti/vesti?nav_id=782Povećanje cena struje znači Ustanak
Pogledajte prilog 1778474
sve si pokupovao?
Туку се за пиле, туку се за трешњу.lidl je za vas evropevce
koliko se lupetalo pred otvaranje pitam se dal je autore tadašnjih komentara na angro danas sramota ili su demokracki zaboravili pošto nije aktuelno?
Ne kupujem meso u lidlu jer je nekvalitetno a nikada ga nisam ni video po frižiderima u poslednjih godinu dana.sve si pokupovao?
Švecki standard štaš sad.
I oni odu do Norveške po jevtiniju ribu.
Bogami, da se kandiduje bilo bi tesnoАли зато немају Вучића...![]()
Dal' da verujem tebi i Vučićevim tabloidima ili sopstvenim očima....Hrvati sve više dolaze da kupuju u Srbiju: Visoke cene kod kuće ih teraju preko granice
https://biznis.telegraf.rs/info-biz...-visoke-cene-kod-kuce-ih-teraju-preko-granice
Bogami, da se kandiduje bilo bi tesno
Vlast u srbiji im je omogućila kartelizaciju i trodupliranje cena.Naslov kao da.su trgovci sami podigli cene a ne da im je vlast to dozvolila/omogucila/naredila.
Drzava/vlast odredjuje cene kao so se cena goriva menja na nedeljnom nivou,mislite da to pumpadzije menjaju cene?
E, neka si mi rekao.Investitori od danas moraju da misle na investitore od sutra.
Stan je potrošna roba a ionako nećeš živeti 200 godina pada ti sad treba stirodur izolacija za severni pol.
Ionako temperatura raste.
E, neka si mi rekao.
Kad' se selis u novi stan? Gde ces tri puta skuplje placati struju tokom grejne sezone, a tokom leta isti uredaj vrsi rashladu u prevodu fenovi vrte stalno kao ventilatori sa minimalnim ucinkom.
Njena ukupna potrosnja dalje podize sva ostala poskupljnja od nje same preko energenata do proizvoda u Maksiju, logicno jel' da?
A, vase plate se ne smanjuju, samo ostaju nepromenjene.
Sta da ti kazem sve je uslovljeno ponudom i potraznjom, zaboravio si da si i ti potrosna roba, sto bi narod rekao "ako neces da radis ima ko 'oce".
I ja bi im dozvolio uz odredjeni procenat od prodaje...Vlast u srbiji im je omogućila kartelizaciju i trodupliranje cena.