Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primljen na VMA

Ako ne ode, za to ce biti krivi blokaderi zbog davanja povoda EU da nam oslabi spoljnopoliticku poziciju.

Како сад блокадери? Зар није пре који дан Председник изјавио да нема те силе која ће га спречити да оде у Москву?

А Цветнаја револуција побеђена још пре три месеца, књига написана... :mrgreen:

Ako ne ode, znači da je dogovorio sa EU ostanak na vlasti i njihovu podršku. To je ponuđeno, ali su oni odbili. Zato ide.. :)
Nema sta da dogovara ostanak na vlasti, evorpskim rezimima je preokupacija kako da sacuvaju sebe a ne da uticu na druge zemlje. Kad su oni zadnji put nekoga smakli? U Siriji su se obradovali kao mala deca, ali sad vide da ti tamo nisu njihovi.

Nema sta da dogovara ostanak na vlasti, evorpskim rezimima je preokupacija kako da sacuvaju sebe a ne da uticu na druge zemlje. Kad su oni zadnji put nekoga smakli? U Siriji su se obradovali kao mala deca, ali sad vide da ti tamo nisu njihovi.

Nije baš tako.
Uvek imaju mehanizme za pritisak što se naš tiče.
Nismo mi Sirija, mi smo vezani kao sitna creva sa njima, pre svega ekonomski.

Nije baš tako.
Uvek imaju mehanizme za pritisak što se naš tiče.
Nismo mi Sirija, mi smo vezani kao sitna creva sa njima, pre svega ekonomski.
Samo marketinski pritisak. Mi ako necemo u EU nas njihovi kriterijumi i zahtevi ne doticu.
Vucic sada mozda hoce da sacuva evropski put Srbije, da ne ispadne da su blokaderi za EU, a on nije. To bi im onda postalo deo predizborne kampanje.

Pogledajte samo kakva blamaza. Predsjednica skupstine se poziva javno na AI Fake News 😂

1746361211410.jpeg

Back