јанпи
Elita
- Poruka
- 21.141
Ministar Milićević traži da nadležni reaguju zbog onlajn komentara nakon što je Vučiću pozlilo.
2 Хиљаде за Господина.
2 Хиљаде за Господина.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Какав бре Трамп,какви бакрачи?Kakav blam na dve noge.
Navikao sve da kupuje. Ljubav, prijatelje, porodicu, glasače. Sitne duše, secikesa i Jude kojima se okružio.
Ne svojim novcem naravno, već novcem i zemljom srpskog naroda.
On ne razume da se ugled i poštovanje ne može kupiti, van granica Republike Srbije, kako taj prostor nije u nadležnosti ovdašnje policije i BIA.
Svetskim moćnicima je koristan samo dok isporučuje i izvršava dostavljene naloge.
Van toga ga svejedno tretiraju kao krpu.
Како је Председник, зна ли се шта?
Otpušten je sa VMA, biće na bolovanju, do daljnjeg. Imao pritisak 160/98 što neki ljudi imaju decenijama gledajući nepravdu oko sebeКако је Председник, зна ли се шта?
Stvarno?! Niko ni krv da mu ponudi ako zatreba?! Kakvi smo!cemu ovoliki hejt jbt
Jesi li to isto pisao članovima koji su se radovali prebijanju dece na blokadama?Il onda kad napadoše onu profesorku ''nožićem'' ? Dokle te selektivne empatije...radujete se ako je covjek bolestan, ne mogu da vjerujem kakvi ste lisajevi od ljudi
ahahahhahaJesi li to isto pisao članovima koji su se radovali prebijanju dece na blokadama?Il onda kad napadoše onu profesorku ''nožićem'' ? Dokle te selektivne empatije...
Hvala što si pokazao svoju ''plemenitu'' stranu.ahahahhaha
Je li moguce da treniras strogocu i kaznjavas me za gluposti? I brises poruke supermoderatoru?Hvala što si pokazao svoju ''plemenitu'' stranu.
Tvoje nevaspitanje je nemoguće kazniti, ali zato tvoj rečnik jeste, sudeći po pravilniku foruma koji ja primenjujem.Je li moguce da treniras strogocu i kaznjavas me za gluposti? I brises poruke SUPERMODERATORU?![]()
Ma ne ,ne ide se u bolnicu zbog 160/98. Jos pre meseec dana pitali smo se kako ce da izvrda 9.maj ,jos kad je Zelenski zapretio bombom stvar se uozbilljila i poznajuci ga ,pisalli smo da ce se vaditi na neku bolest. Njegov rejting se strmoglavio za par meseci.Otpušten je sa VMA, biće na bolovanju, do daljnjeg. Imao pritisak 160/98 što neki ljudi imaju decenijama gledajući nepravdu oko sebeal taj narod ne leče na VMA, jedva stignu i do običnih doktora..naravno, ovo ne znači da čoveku želim zlo, samo želim dobro i svima ostalima. Neću da insinuiram da li je folirao ili ne, nije na meni da to sudim, ima ko se time bavi...
radujete se ako je covjek bolestan, ne mogu da vjerujem kakvi ste lisajevi od ljudi
oboleo od laganja, ima lazovitis, psihopatski lazovradujete se ako je covjek bolestan, ne mogu da vjerujem kakvi ste lisajevi od ljudi
Na njihovim aparatima bi ga provalili .Preko Informera moze da prica sta hoce.Први пут у животу чујем да поред болница у Америци, неко долази на ВМА због срца.
Лоша исхрана Pogledajte prilog 1723098