Председник Словеније: Европској унији није приоритет проширење земљама Западног Балкана

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
Председник Словеније Борут Пахор рекао је да Европској унији тренутно није приоритет проширење земљама Западног Балкана.
Пахор је то казао учествујући на To be secure (2БС) Форуму у Подгорици, додајући да је разочаран што се политика проширења тренутно не налази високо на агенди Уније.

https://rs.sputniknews.com/politika...ioritet-prosirenje-zemljama-zapadnog-balkana/

Govorimo o nama a ne o meni.
Pa kakav je to fenomen da mi neko iz Amerike kaze ostajte Srbi u Srbiji ... a sam taj u Americi pobego ...
To neki fenomen sa krstarice ...
A najjace mi kada mi emigrant kaze da sam ja izdanjik i da sam se prodao a ja ostao u Srbiji :hahaha:

c0438646-800px-wm.jpg

Југословен у очима Западног човека.

Председник Словеније Борут Пахор рекао је да Европској унији тренутно није приоритет проширење земљама Западног Балкана.
Пахор је то казао учествујући на To be secure (2БС) Форуму у Подгорици, додајући да је разочаран што се политика проширења тренутно не налази високо на агенди Уније.

Сећамо се ми како је било претходни пута када се та њихова унија ширила на Балкан, 1941.

Back