A "treca sreca" mu je sta i gde ?
Aljbanezija ?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NATO nije kao Vermaht. Jači je.
.
Шта вреди и да нам исплате 100 милијарди? Пола тога ће бити покрадено, а друга половина ће издржавати постојећи систем наредних пар деценија.
Jel može neko da mi objasni dan ili ajde da kažem nedelju, mesec nakon što bi se okrenuli Rusiji i šta bi se tu epohalno desilo?
Jel bi počeli projekat trgovine preko reka sa Rusijom kako je Šešelj govorio i kako EU ne može da blokira reku haha?
Jel bi gledali preko Turaka da se povežemo sa Rusijom, što je možda i najrealnije jer Erdogan se sve više okreće Putinu i postaje protiv EU.
Mada Turci su nam mrski al ako vole Putka volimo i mi njih, eto Vučić ga sve više imitira i ako nas ne prime u EU za 10 godina možda Vučiću dojadi sve ko i Erdoganu i počne da blati EU ko on.
Bugari su možda najbliži Rusima u EU što se tiče nekih osećanja al Brisel ih bulinguje.
Kapiram da neko želi da se okrenemo Rusima ako bi na primer Bugari napravili preokret ka Moskvi pa eto tu su i Turci al toga još nema i pitanje je da li će ikad biti.
Sve to sa Rusima sve više je neizvodljivo.
Mada kad razmislim malo bolje mozda i treba da ostanemo neutralni i posebni. Neka svi udju u NATO i EU mi ne moramo. Oni ce se svi utopiti u nemacko carstvo a mi cemo sa nasim neultralnim polozajem uzleteti do neslucenih visina!
Ma iako ne udjemo u EU i NATO polovina Srba će otići u NATO Nemačku i SAD do 2050.
Ostaće samo SNS kadar da pobedjuje na izborima sa 87%.
Pa ne verujem pola. Mnogo si optimista po pitanju marljivosti. Cak i Rumuni nisu otisli u tom broju a mi cemo u jos manjem. Ima i sada mesta i posla tamo, samo treba ici tamo i rmbati. To kako mi ovde sada zivimo, za takav still zivota na zapadu je potrebno bogatstvo.
Za Srbe ima 101 prepreka za zaposlenje tamo, od vize preko radne dozvole a o priznavanju nekog viseg obrazovanja da i ne pricam.