Predsednik kongresa Boehner SAD na putu bankrota

largoman

Primećen član
Poruka
900
boehner.smokes.pool_.jpg
Republikanski predsednik Predstavničkog doma Džon Bejner je rekao da neče dozvoliti novo zaduživanje i podizanje plafona američkog zaduživanja bez "ozbiljnog razgovora o tome " vožnja duga ne vodi nikuda ,ponašanje demokrata i Obame je neodgovorno i bezobrazno.Sve ovo vodi nas u bankrot ako se ne započnu ozbiljni pregovori rekao je Bejner.

Мулти култи друштво подржано свеопштом педеризацијом државе је рецепт за пропаст.
Цео тај накардни систем шљакао је док су имали кога да пљачкају, а сад могу ићи, што би народ рекао у беле краве доопе.
Чуј еботе држава са скоро 50 милки црЊаца, око бар 60 милкића латиноса, а и једни и други се у опште не уклапају у протестански радни морал, па скоро 40% католика, па библијски појас где су природне науке свели на дословно тумачење библије(логично, зато се тај појас тако и зове, па јел?), па константно у рату, па емисиона банка у приватним рукама(:eek::roll:), додуше ту глупос' су покупили од блентавих Енглеза којима су претпрошлог лета црЊци и џихадисти усред Лондона дигли петодневни устанак, па дуг сваке врсте епонимних размера...
Та ид'те молим вас...
Само нек се што пре упокоје.

Ja mislim da republikanci treba da povecaju zahteve obami. Malo je samo zdravstveno da se fikne... mora da idu i penzije. Ko nije dovoljno zaradio za radni vek, nek crkine. To je potpuno u skladu sa republikanskom ideologijom. I kazani treba da se fiknu... ko nema da jede, nek kupi. Ko nema para, nek kupi jos para. A ko nema da kupi pare, nek crkne.

Sta bi jos trebalo da se fikne? A da bude u skladu sa republikanskom ideologijom!

why-dont-poor-people-just-buy-more-money.jpg

- - - - - - - - - -

Ah, da. Porezi za bogate da se ukinu. To obavezno. A sirotinji da se povecaju porezi.

Ja mislim da republikanci treba da povecaju zahteve obami. Malo je samo zdravstveno da se fikne... mora da idu i penzije. Ko nije dovoljno zaradio za radni vek, nek crkine. To je potpuno u skladu sa republikanskom ideologijom. I kazani treba da se fiknu... ko nema da jede, nek kupi. Ko nema para, nek kupi jos para. A ko nema da kupi pare, nek crkne.

Sta bi jos trebalo da se fikne? A da bude u skladu sa republikanskom ideologijom!

Pogledajte prilog 306609

- - - - - - - - - -

Ah, da. Porezi za bogate da se ukinu. To obavezno. A sirotinji da se povecaju porezi.

Neka fiknu oni vojsku, neka iseku nosače aviona i razmontiraju nuklearke, za ostalo ćemo lako.;) Hraniće ih na kazanu Rusija, Srbija, Irak, Iran, Sirija, Libija...

Neka fiknu oni vojsku, neka iseku nosače aviona i razmontiraju nuklearke, za ostalo ćemo lako.;) Hraniće ih na kazanu Rusija, Srbija, Irak, Iran, Sirija, Libija...

A, pa nece to rebulikanci da traze. Nije im takva ideologija. Vojska treba bogatima.

Nego, ja gledam sta republikanci mogu da traze, pa da Obama ne prihvati. I onda da bankrotiraju, pa da moraju da fiknu vojsku.

Back