- Poruka
- 23.050
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.Eto ti ga sad....![]()
Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Evo prilike. Samo ubaci neke izmene drzave i stranke i dobije knjigu.Samo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Si djinping je bratu bacio rukavicu.![]()
Moliću, pa nije naš precednik plagijator, mora to iz glave, diktatom.Evo prilike. Samo ubaci neke izmene drzave i stranke i dobije knjigu.
imaš dve tri od Milorada Miškovića ali svi zabašure neke momente pre uspeha a tamo nešo levo dižu u nebesaSamo mi nemamo predsedničku knjigu, mi smo skroz zanemaren narod, nas predsednik ne voli ič.
Opet ću da plačem.![]()
![]()
Ništa se ne priznaje ako nije na mandarinskom i kaligrafijom naša, da se vidi ko je bolji.Si djinping je bratu bacio rukavicu.![]()
Istina i samo istina, tako mu bog pomogao. Ako sme.imaš dve tri od Milorada Miškovića ali svi zabašure neke momente pre uspeha a tamo nešo levo dižu u nebesa
Eto ti ga sad....![]()
Ето ти га теби...
Ја немам толиких амбиција да би купио ову књигу
Блокадери му помрсили писањеА брат Вучић се заје6ава,
Његова писанија још стоје
Ком књижевном роду припада књига нашег председника?А брат Вучић се заје6ава,
Његова писанија још стоје
Kako ce Fahmijini botovi da ti zavide.Bravo predsedniče , obavezno ću pročitati knjigu i koristiti citate na Krsti.
Od Gline i epske fantastike do Gornjih Nedeljica u ResOcculta.Ком књижевном роду припада књига нашег председника?